Motorni okopalnik AL-KO MH 4005

Številka izdelka: 113255 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Kompakten motorni okopalnik za drobljenje prsti v drobne grude in za pripravo za setev
  • Lahek, okreten motorni okopalnik z močjo 1,7 kW in maso samo 32 kg
  • 4 aktivno delujoči noži okopalnika z delovno širino 40 cm
  • Po višini brezstopenjsko nastavljiva zavorna ostroga za nastavitev prave delovne globine
  • Transportno kolo je mogoče odstraniti brez uporabe orodja

Zmogljiv pomočnik v vrtu: naši motorni okopalniki se odlikujejo z aktivnim noži, močnim motorjem in vrhunsko ergonomijo.


Motorni okopalnik AL-KO MH 4005 – kompaktna talna freza za majhne do srednje velike površine

Motorni okopalnik MH 4005 je vaš vitek, okreten pomočnik pri učinkovitem in hitrem delu v vašem vrtu.
Naj gre za kultiviranje, prezračevanje ali vitalizacijo tal: Z motornim okopalnikom AL-KO MH 4005 odlično pripravite tla za setev, jih razrahljate in vanje vnesete hranilne snovi, gnojila in svežo prst.
Lahka in okretna talna freza MH 4005 je odličen in okreten pripomoček za ljubiteljske vrtnarje in pridelovalce zelenjave. Z njo boste pripravo tal opravili preprosto in z le malo telesnega napora.


Tehnični podatki motornega okopalnika AL-KO MH 4005

Z motornim okopalnikom MH 4005 brez truda opravite rahljanje majhne do srednje velike površine zemljišča. Z delovno širino 40 cm hitro opravite delo in dosežete vsak kot v svojem vrtu. Olajšanje dela v primerjavi z ročnim delom z lopato in motiko je izjemno.
4 zvezdasti aktivno delujoči, posebno oblikovani noži okopalnika so izdelani posebej za drobljenje prsti v drobne grude – motor 1,7 kW ima dovolj moči za učinkovito delovanje samo 32 kg težke naprave. Z brezstopenjsko po višini nastavljivo zavorno ostrogo lahko nastavite delovno globino.
Idealna naprava za delo v telesu prijazni drži, na ozkih mestih ali za prizanašanje tlom: Ergonomski upravljalni elementi, po višini nastavljiv ročaj in majhna teža naprave vam olajšajo delo z MH 4005 v vsakem položaju. Za prenos moči služi klinasti jermen. Polžasto gonilo v oljni kadi se odlikuje z dolgo življenjsko dobo.
Varnost je na prvem mestu: varnostna ročica preprečuje nezaželeno vrtenje nožev. Kakovosten pokrov iz robustne jeklene pločevine varuje uporabnika pred prstjo in kamni, ki jih morda izvrže motorni okopalnik.


Nakup motornega okopalnika AL-KO MH 4005 in druge možnosti

Motorni okopalnik (talno frezo) MH 4005 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Kot lahka vstopna naprava je izredno primerna za obdelavo majhnih površin.
Če želite obdelovati večje vrtne ali obdelovalne površine, vam priporočamo modele od MH 5005 R (štev. art. 113 256) z večjo močjo motorja, večjo delovno širino in vzvratno prestavo.
Upoštevajte tudi opcijski pribor, ki ga je mogoče preprosto menjavati na motornih okopalnikih AL-KO: plug za osipavanje, razširitev za frezo, transportna in pogonska kolesa.


Tehnični podatki

Autochoke voljo DA
Električni zagon NE
Primer DA
Model motorja Model motorja
Tip motorja 4-taktni
Linija izdelkov Comfort
blagovno znamko blagovno znamko
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.