Motorni okopalnik AL-KO MH 360 Easy

Številka izdelka: 113969 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Majhen, kompakten motorni okopalnik za drobljenje prsti v drobne grude in za pripravo za setev
  • Majhna teža in ergonomsko krmilo za udobno delo
  • Po višini v 3 položaje nastavljiva zavorna ostroga za nastavitev prave delovne globine
  • Enostavno odstraniti transportno kolo
  • 4 aktivno delujoči noži okopalnika z delovno širino 36 cm za učinkovito rahljanje

Motorni okopalnik AL-KO MH 360 Easy - močna, lahka za obdelavo tal

Motorni okopalnik AL-KO MH 360 Easy je vaš vitek, okreten pomočnik za učinkovito uporabo v vašem vrtu.
Naj gre za kultiviranje, prezračevanje ali rahljanje tal: z motornim okopalnikom AL-KO MH 360 Easy boste tla pred setvijo odlično pripravili, jih razrahljali, vnesli hranilne snovi, gnojila in svežo prst.
Mala in okretna talna freza AL-KO MH 360 Easy je idealen pomočnik posebej za ljubiteljske vrtnarje. Z njo boste pripravo tal opravili preprosto in z le malo telesnega napora.

Lahka in ergonomska

Z motornim okopalnikom AL-KO MH 360 Easy brez truda opravite rahljanje majhnega zemljišča. Z delovno širino 36 cm dosežete vsak kot v svojem vrtu. Olajšanje dela v primerjavi z ročnim delom z lopato in motiko je izjemno.
Štirje aktivno delujoči, posebno oblikovani noži okopalnika so izdelani posebej za drobljenje prsti v drobne grude – motor 2,2 kW ima dovolj moči za učinkovito delovanje samo 34 kg težke naprave. Ergonomski vodilni ročaj je brezstopenjsko nastavljiv in ga je pri transportu mogoče zložiti. Po višini v 3 položaje nastavljiva zavorna ostroga omogoča nastavitev prave delovne globine.
Idealna naprava za delo v telesu prijazni drži, na ozkih mestih ali za prizanašanje tlom: ergonomski upravljalni elementi v povezavi z majhno težo vam olajšajo delo z AL-KO MH 360 Easy v vsakem položaju, na strmini in gredicah s številnimi koti in vogali. Odstranljivo transportno kolo omogoča udobno menjavo mesta uporabe.
Kakovosten pokrov iz robustne jeklene pločevine varuje uporabnika pred prstjo in kamni, ki jih morda izvrže motorni okopalnik.

Nakup motornega okopalnika AL-KO MH 360 Easy in druge možnosti

Motorni okopalnik (talno frezo) MH 360 Easy lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Kot lahka vstopna naprava je izredno primerna za obdelavo manjših površin.
Če želite obdelovati srednje velik vrt oziroma njivo, vam priporočamo MH 540 (Art.Nr. 113970).


Upoštevajte tudi opcijski pribor, ki ga je mogoče preprosto menjavati na motornih okopalnikih AL-KO: plug za osipavanje, razširitev za frezo, transportna in pogonska kolesa.

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113969
EAN 4003718063202
Neto teža v kg 35 KG
Bruto teža v kg 40 KG
dim. Višina cm brez škatle 45 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 64 CM
Delovna globina cm 20 CM
dim. Širina cm brez škatle 38 CM
Premer noža za sekanje cm 25 CM
Število nožev za sekanje 8 ST
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 93
Linija izdelkov Easy
Znamka AL-KO

Engine

Tip pogona Bancin
Autochoke voljo DA
Električni zagon NE
Kubična motorja v ccm 139
Število gibov motorja o/mon 2850
Moč v kW 2.2 KW
Primer DA
Število valjev motorja 1

Mowing System

Delovna širina v cm 36 CM

Prenosi

Navodila za uporabo Download (6.61MB)
Izjave o skladnosti Download (106.84KB)
Št. izdelka: 113807 Takoj na voljo
18,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.