Motorni okopalnik AL-KO MH 350-4

Številka izdelka: 112644 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Majhen, kompakten motorni okopalnik za drobljenje prsti v drobne grude in za pripravo za setev
  • Lahek, okreten motorni okopalnik 1,7 kW z maso samo 26 kg – idealen za majhne površine
  • 4 aktivno delujoči noži okopalnika z delovno širino 35 cm za učinkovito rahljanje
  • Po višini v 3 položaje nastavljiva zavorna ostroga za nastavitev prave delovne globine
  • Zelo robustno gonilo s polžastim zobnikom v oljni kadi, pogon s klinastim jermenom

Zmogljiv pomočnik v vrtu: naši motorni okopalniki se odlikujejo z aktivnim noži, močnim motorjem in vrhunsko ergonomijo.


Motorni okopalnik AL-KO MH 350-4 – lahkoatlet med talnimi frezami

Motorni okopalnik MH 350-4 je vaš vitek, okreten pomočnik za učinkovito uporabo v vašem vrtu. To med drugim potrjuje test vrtnih frez, ki ga je leta 2018 opravil strokovni portal expertentesten.de. MH 350-4 AL-KO je z oceno 1,2 zasedel 2. mesto med preizkušenimi izdelki.
Naj gre za kultiviranje, prezračevanje ali rahljanje tal: z motornim okopalnikom AL-KO MH 350-4 boste tla pred setvijo odlično pripravili, jih razrahljali, vnesli hranilne snovi, gnojila in svežo prst.
Mala in okretna talna freza MH 350-4 je idealen pomočnik posebej za ljubiteljske vrtnarje. Z njo boste pripravo tal opravili preprosto in z le malo telesnega napora.


Tehnični podatki motornega okopalnika AL-KO MH 350-4

Z motornim okopalnikom MH 350-4 brez truda opravite rahljanje majhne površine zemljišča. Z delovno širino 35 cm dosežete vsak kot v svojem vrtu. Olajšanje dela v primerjavi z ročnim delom z lopato in motiko je izjemno.
Štirje aktivno delujoči, posebno oblikovani noži okopalnika so izdelani posebej za drobljenje prsti v drobne grude – motor 1,7 kW ima dovolj moči za učinkovito delovanje samo 26 kg težke naprave. Ergonomski vodilni ročaj je brezstopenjsko nastavljiv in ga je pri transportu mogoče zložiti. Po višini v 3 položaje nastavljiva zavorna ostroga omogoča nastavitev prave delovne globine.
Idealna naprava za delo v telesu prijazni drži, na ozkih mestih ali za prizanašanje tlom: ergonomski upravljalni elementi v povezavi z majhno težo vam olajšajo delo z MH 350-4 v vsakem položaju, na strmini in gredicah s številnimi koti in vogali. Odstranljivo transportno kolo omogoča udobno prenašanje na drugo mesto uporabe.
Kakovostni pokrov iz robustne jeklene pločevine varuje uporabnika pred prstjo in kamni, ki jih morda izvrže okopalnik.


Nakup motornega okopalnika AL-KO MH 350-4 in druge možnosti

Motorni okopalnik (talno frezo) MH 350-4 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Kot lahka vstopna naprava je izredno primerna za obdelavo majhnih površin.
Če želite obdelovati srednje velik ali velik vrt oziroma njivo, vam priporočamo model MH 5005 R (štev. art. 113 256) in nadaljnje modele z večjo močjo motorja, večjo delovno širino in možnostjo vključitve vzvratne prestave.
Upoštevajte tudi opcijski pribor, ki ga je mogoče preprosto menjavati na motornih okopalnikih AL-KO: plug za osipavanje, razširitev za frezo, transportna in pogonska kolesa.


Tehnični podatki

blagovno znamko blagovno znamko
Autochoke voljo DA
Električni zagon NE
Primer DA
Model motorja Model motorja
Tip motorja 4-taktni
Linija izdelkov Comfort

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.