AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorski prekopalik TL 1820 z baterijo in polnilnikom

Številka izdelka: 113966 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • 18V litij-ionska baterija. Priložena baterija in polnilec
  • Brezžična obdelava tal, drobljenje, rahljanje in pletje
  • Popolno upravljanje zahvaljujoč zelo majhni teži
  • Indikator nivoja baterije v ročaju
  • Kovinsko rezilo s 4 zvezdicami za učinkovito delo na zelenjavnem vrtu
  • 4-star metal blade for effective work in the vegetable garden

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorski prekopalik TL 1820

Z akumulatorskim prekopalikom TL 1820 imate lahkega pomočnika brez emisij za vaš zelenjavni vrt.

Področja uporabe te freze so drobljenje, rahljanje in pletje. Zaradi majhne teže je zagotovljeno delo brez utrujenosti. Čisto in urejeno v kratkem času zahvaljujoč deljivemu jašku. Brezžična svoboda za varno in prilagodljivo uporabo kadarkoli v dnevu.

Tehnični podatki akumulatorski prekopalik TL 1820

Robustni kovinski noži s 4 zvezdicami razrahljajo vaš zelenjavni vrt in imajo delovno širino 200 mm in premer rezila 150 mm. Z majhno težo 3,8 kg, vključno z baterijo, lahko delate z malo utrujenosti. Za dobro rokovanje poskrbi tudi zaprt vsestranski ročaj.

Z AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNO Li-ion baterijo za dom in vrt imate dostop do različnih časov delovanja in polnjenja, saj lahko izbirate med štirimi različnimi velikostmi Ah. Na voljo so baterije 2,5 / 4 / 5 in 6 Ah. Prazna baterija se polni med 60 in 130 minutami. (Odvisno od kapacitete baterije je čas polnjenja med 60 in 130 minutami. Hitri polnilnik baterij FC100 Li lahko uporabite tudi za še hitrejše polnjenje.) Li-ionska baterija je zelo trpežna, ne potrebuje vzdrževanja in lahka za vsakogar brez samopraznjenja ali spominskega učinka in priročno za polnjenje.

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo te naprave.

Baterija 2,5 Ah in polnilec so priložena.

Z akumulatorsko družino AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible ste s številnimi vrtnimi orodji odlično opremljeni za vsako uporabo. Poleg tega so baterije in polnilci združljivi z vsemi napravami različnih proizvajalcev, ki delujejo z Boschevim 18 V baterijskim sistemom za dom in vrt.

Kupite akumulatorski prekopalik AL-KO TL 1820 in alternative

Akumulatorski prekopalik AL-KO TL 1820 lahko kupite v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu. Je lahka alternativa ročni motiki in lopati.

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Number of Battery Slots 1 ST
Neto teža v kg 3.61 KG
dim. Širina cm brez škatle 25.5 CM
Bruto teža v kg 5.13 KG
dim. Višina cm brez škatle 30.9 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 152 CM
Mera dolžina karton cm 80 CM
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort
Navodila za uporabo Download (1.18MB)
Download (1.04MB)
Download (6.22MB)
Izjave o skladnosti Download (140.39KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.