Nastavek za visoko žago za veje AL-KO CSA 4020

Številka izdelka: 113612 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Nastavek za visoko žago za veje za osnovno napravo MT 40
  • Robustna veriga 20 cm za učinkovito žaganje
  • Delovna višina do 4 m s podaljškom držala
  • Varno, neutrudljivo delo zahvaljujoč nosilnemu pasu
  • Tiho, od električnega omrežja neodvisno delovanje brez izpušnih plinov z osnovno napravo MT 40 iz družine AL-KO 36 V

 

Žaganje vej, obrezovanje žive meje in košnja s samo eno akumulatorsko napravo. AL-KO 36 V Multitool je priročen in vsestranski pripomoček za nego domačega vrta.

 

 

Z nastavkom CSA 4020 iz osnovne naprave MT 40 nastane visoka žaga za veje

 

Če imate AL-KO Multitool MT 40, to osnovno napravo z uporabo nastavka CSA 4020 preprosto pretvorite v verižno žago z držalom. Zahvaljujoč sistemu za hitro menjavanje nastavkov je namestitev nastavka preprosta – in žaganje vej se lahko začne.
Kakovosten meč dolžine 20 cm z verigo vam omogoča preprosto žaganje tudi debelih vej brez zatikanja, blokiranja ali pretrganja verige. To vam omogoča neutrudljivo delo v telesu prijazni drži tudi nad glavo – pri tem vam pomaga nosilni pas, ki je v obsegu dobave.
Zahvaljujoč akumulatorski osnovni napravi imate velik akcijski polmer in svobodo premikanja, ne da bi morali paziti na kabel. To je pomembno zlasti pri delu nad glavo in na lestvi. Elektromotor teče občutno bolj tiho kot primerljiv bencinski motor, zato napravo, ki ne potrebuje vzdrževanja in ne povzroča emisij, lahko uporabljate ob kateri koli uri.
V razstavljenem stanju lahko osnovno napravo MT 40 in nastavek CSA 4020 transportirate in shranite na majhnem prostoru.

 

Tehnični podatki nastavka za verižno žago AL-KO CSA 4020

 

Robustna veriga vam z dolžino rezanja 20 cm in žaganjem vej do debeline 10 cm omogoča hitro napredovanje dela in udobno rokovanje z napravo. K natančnosti dela pripomore tudi z akumulatorjem napajan elektromotor najnovejše generacije, ki skorajda ne povzroča vibracij.
S podaljškom držala, ki je v obsegu dobave, visoko žago za veje lahko podaljšate za 70 cm in s tem dosežete delovno višino do 4 m.
Z enim polnjenjem Li-ionskega akumulatorja AL-KO 36 V / 5 Ah v osnovni napravi MT 40 lahko delate do 30 minut. Prazen akumulator se ponovno napolni v približno 2 urah.

 

Nakup nastavka za visoko žago AL-KO CSA 4020 in druge možnosti

 

Nastavek za visoko žago za veje AL-KO CSA 4020 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Iz nastavka in Multitool MT 40 nastane priročna visoka žaga za veje.
Če želite Multitool uporabljati za druge namene, vam priporočamo nastavek za motorno koso / kosilnico z nitko BCA 4030 (štev. art. 113615) ali nastavek za škarje za živo mejo HTA 4045 (štev. art. 113613).

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113612
EAN 4003718058475
Neto teža v kg 2.3 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 178 CM
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Tip pogona Akumulator

Cutting System

Max. Hitrost verige 4.2
Dolžina meča v cm 20 CM

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 36 V

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (3.23MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.