MASPORT Žar S/S 4

Številka izdelka: 134222 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • 4 kakovostni plinski gorilniki iz plemenitega jekla 304 (3,5 kW)
  • Zanesljiv, vgrajen sistem za vžig
  • Prikazovalnik temperature za nadzor pečenja
  • Dodaten stranski gorilnik za dodatno možnost kuhanja (3,0 kW)
  • V celoti iz plemenitega jekla, upravljalni elementi so osvetljeni

Zelo kakovosten žar, v celoti iz plemenitega jekla Ustrezna velikost za male in velike dogodke ob žaru Ta žar vam bo odlično služil dolgo vrsto let in vam pripravil mnogo veselja ob žaru.

Zelo kakovosten plinski žar S/S4

 

Zelo kakovosten plinski žar S/S4 vodilnega ponudnika Masport iz Nove Zelandije je v celoti izdelan iz plemenitega jekla in nudi najlepša doživetja ob žaru. Ne samo odličen zunanji videz žara, prepričajo tudi premišljene tehnične podrobnosti, ki jih na prvi pogled morda ni mogoče opaziti. Ta plinski žar je ustrezne velikosti za male in velike dogodke ob žaru.

Tehnične podrobnosti plinskega žara S/S4

 

Plinski žar ogrevajo štirje zelo kakovostni plinski gorilniki iz obstojnega plemenitega jekla 304. Sistem za vžig brezhibno služi svojemu namenu. Skozi opazovalno okence na pokrovu z vgrajenim termometrom lahko kadar koli pogledate, kako se pečejo vaše jedi. Ohišje je iz obstojnega plemenitega jekla. Rešetka in plošča žara sta emajlirani, zato je njuna dolga življenjska doba zagotovljena.

Na levi strani žara je ločeno keramično kuhalno mesto za pripravo omak in drugih jedi ter za ohranjanje toplote že pripravljenih jedi. Na desni strani je priročno odlagalno mesto. V prostoru za peko je dodatna površina za ohranjanje toplote jedi.

Majhna, vendar prijetna podrobnost so osvetljeni upravljalni elementi žara. Jeklenko za plin lahko udobno pospravite v zaprto spodnjo omarico z dvokrilnimi vrati. Za transport žara služijo štiri kolesa, ki jih je mogoče blokirati. Ta žar dobavimo skupaj s pokrovom, ki je odporen proti UV-sevanju.

Nakup plinskega žara S/S4 in druge možnosti

 

Kupite kakovostni plinski žar Masport S/S4 v naši spletni trgovini. Ta žar v vašem vrtu je prava paša za oči in odličen pripomoček za pripravo jedi. Ali želite plinski žar v plemenitem videzu črnega klavirskega laka? V tem primeru vam priporočamo plinski žar MB4000.

Vaša prednost

 

Za žare Masport dajemo 2 leti garancije.

Zahvaljujoč naši znamki vodilnega novozelandskega ponudnika Masport lahko te kakovostne žare odslej kupujete tudi v spletni trgovini AL-KO

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 134222
EAN 4003718060584
Neto teža v kg 55 KG
Bruto teža v kg 60.5 KG
Material ohišja nerjaveče jeklo
Moč glavnega gorilnika kW 3.5 KW
Število glavnih gorilnikov 4
Stranski gorilnik DA
Moč stranskega gorilnika kW 3 KW
Predal za shranjevanje, rezalna deska NE
BBQ posoda za led DA
Razgledno okno v pokrovu DA
Priložena ponjava za žar DA
BBQ merilnik temperature DA
Material rešetke Litja
Znamka Masport

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (61.53MB)
Št. izdelka: 134203 Kmalu spet na voljo
64,90 €
Št. izdelka: 134218 Majhna zaloga
49,90 €
Št. izdelka: 134202 Takoj na voljo
119,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.