MASPORT Žar MB 4000

Številka izdelka: 134223 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • 4 kakovostni plinski gorilniki iz plemenitega jekla 304 (3,5 kW)
  • Zanesljiv, vgrajen sistem za vžig
  • Prikazovalnik temperature za nadzor pečenja
  • Dodaten stranski gorilnik za dodatno možnost kuhanja (3,0 kW)
  • Pokrov z velikim opazovalnim oknom

Zelo kakovosten stilni žar s praškastim lakiranjem v barvi črnega klavirskega laka in z vstavki iz plemenitega jekla Neposredno od vodilnega ponudnika v Novi Zelandiji.

Elegantni plinski žar MB4000

 

Plinski žar MB4000 je razvil Masport, vodilni ponudnik žarov v Novi Zelandiji. Zelo kakovostno praškasto lakiranje s klavirskim lakom daje žaru plemenit videz. Vendar pa ne navdušuje samo z odličnim videzom, ampak zlasti s tehničnimi podrobnostmi, ki jih na prvi pogled morda ni mogoče opaziti. Ta plinski žar ni samo predmet, ki zaradi svojega videza v vašem vrtu ali terasi privlači največ pozornosti. Tudi to, čemur je namenjen, s številnimi funkcijami opravlja perfektno in na najvišjem nivoju.

Tehnične podrobnosti plinskega žara MB4000

 

Plinski žar ogrevajo štirje zelo kakovostni plinski gorilniki iz obstojnega plemenitega jekla 304. Vgrajeni sistem za vžig deluje zelo zanesljivo. Da bi bilo mogoča nadzorovati potek pečenja, sta na pokrovu vgrajena termometer in veliko opazovalno okno. Z njima lahko kadar koli preverite, kako se pečejo vaše jedi. Ohišje žara, rešetka in plošča v žaru so emajlirani, zato se odlikujejo z izredno dolgo življenjsko dobo.

Na desni strani žara sta odstranljiva rezalna deska in posoda iz plemenitega jekla, ki služi za dodatke ali odpadke. Na levi je dodatni stranski gorilnik, ki predstavlja dodatno kuhalno mesto. V prostoru za peko je dodatna površina za ohranjanje toplote jedi.

Med priročne podrobnosti vsekakor spada vgrajen odpirač za steklenice. Jeklenko za plin lahko udobno pospravite v zaprto spodnjo omarico z dvokrilnimi vrati. Za transport žara služijo štiri kolesa, ki jih je mogoče blokirati. Ta žar dobavimo skupaj s pokrovom, ki je odporen proti UV-sevanju.

Nakup plinskega žara MB4000 in druge možnosti

 

Kupite kakovostni plinski žar Masport MB4000 v naši spletni trgovini. Ta žar v vašem vrtu je prava paša za oči in odličen pripomoček za pripravo jedi. Ali želite plinski žar z vgrajenim keramičnim zadnjim gorilnikom? V tem primeru vam priporočamo plinski žar MAESTRO.

Vaša prednost

 

Za žare Masport dajemo 2 leti garancije.

Zahvaljujoč naši znamki vodilnega novozelandskega ponudnika Masport lahko te kakovostne žare odslej kupujete tudi v spletni trgovini AL-KO.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 134223
EAN 4003718060591
Neto teža v kg 55 KG
Bruto teža v kg 61 KG
Material ohišja jeklo
Moč glavnega gorilnika kW 3.5 KW
Število glavnih gorilnikov 4
Stranski gorilnik DA
Moč stranskega gorilnika kW 3 KW
BBQ odpirač za steklenice DA
Predal za shranjevanje, rezalna deska DA
BBQ posoda za led NE
Razgledno okno v pokrovu DA
Priložena ponjava za žar DA
BBQ merilnik temperature DA
Material rešetke Litja
Znamka Masport

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (61.53MB)
Št. izdelka: 134202 Takoj na voljo
119,90 €
Št. izdelka: 134218 Majhna zaloga
49,90 €
Št. izdelka: 134203 Kmalu spet na voljo
64,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.