BBQ Pribor Deluxe

Številka izdelka: 134218 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
BBQ Pribor Deluxe • 12-delni pribor za roštilj iz nerjavečega legiranega jekla • V žlahtnem kovčku s sprijemalnim trakom in gumijastimi zankami za eksaktno pričvrstitev • Kakovostno in mnogostransko uporabno – perfektno za vaš večer z roštiljem • Sestavni deli BBQ-pribora so: 1x klešče za roštilj, 1x vilice za roštilj, 1x lopatica za obračanje, 1x nož, 4x držala za koruzne storže, 4x bodala za šašlik Набір аксесуарів (12 шт.) для барбекю (гриля) з нержавіючої сталі у благородній валізі з петельками на липучці і гумовими петлями для точної фіксації. Набір складається з: 1шт. щипців для барбекю, 1шт. виделки для гриля, 1шт. помішувача, 1x ножа, 4x тримача для кукурудзи, 4x шашличних шпажків (шапрурів).
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 134218
EAN 9414974475985
Neto teža v kg 2.58 KG
Bruto teža v kg 2.87 KG

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (6.32MB)
Download (7.27MB)
Izjave o skladnosti Download (152.91KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.