Pralna krtača za visokotlačni čistilnik AL-KO PW 2040

Številka izdelka: 113876 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
Pralna krtača za priključitev na visokotlačni čistilnik AL-KO PW 2040 za temeljito čiščenje.
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113876
EAN 4003718061987
dim. Višina cm brez škatle 10 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 45 CM
dim. Širina cm brez škatle 11.5 CM
Znamka AL-KO

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 18 V

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (27.99MB)
Download (30.72MB)
Download (20.67MB)
Download (22.27MB)
Download (305.46KB)
Izjave o skladnosti Download (196.48KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.