Akumulatorske visoke škarje za živo mejo AL-KO HTA 2050

Številka izdelka: 113539 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahke, priročne in zasučne akumulatorske visoke škarje za živo mejo
  • Velik akcijski polmer do višine 3,5 m zahvaljujoč dolgemu držalu in nagibnemu meču
  • Neutrudljivo delo zaradi pogona, ki ne povzroča vibracij, dobra uravnoteženost naprave in ergonomsko oblikovani upravljalni elementi
  • Z diamanti brušen varnostni nož dolžine 51 cm z zaščito pred udarci
  • Tiho delovanje brez izpušnih plinov in kabla z akumulatorjem 18 V / 2,5 Ah (akumulator in polnilnik nista v obsegu dobave)

 

Perfektno obrezovanje vaše žive meje, brez emisij in električnega kabla – s priznanim udobjem naprav solo® by AL-KO. To omogočajo lahke in priročne škarje za živo mejo iz družine naprav 18 V.

 

 

Akumulatorske visoke škarje za živo mejo AL-KO HTA 2050 – preprosta nega visoke žive meje, brez kabla

 

Z akumulatorskimi visokimi škarjami za živo mejo AL-KO HTA 2050 in njihovim nožem, brušenim z diamanti, vam gre obrezovanje žive meje hitro od rok. Kakovosten varnostni nož z dolžino 51 cm omogoča hitro in precizno delo z brezhibno varnostjo za človeka in napravo. S temi škarjami, namenjenimi posebej za visoke žive meje, zahvaljujoč dolgemu držalu dosežete delovno višino do 3,5 m. Z nagibnim mečem dosežete tudi težko dostopna mesta na vrhu žive meje in torej živo mejo uredite na vseh površinah. Zelo lahke in od električnega omrežja neodvisne akumulatorske visoke škarje za živo mejo vam dajejo velik akcijski polmer brez motečega kabla in nevarnosti, da bi kabel nenamerno prerezali. Varno in udobno delo v vseh položajih omogoča tudi nastavljiv, ergonomsko oblikovan ročaj z več položaji. Za napajanje visokih škarij za živo mejo HTA 2050 služi akumulator iz družine 18 V. Po potrebi lahko več različnih naprav 18 V napajate z istim akumulatorjem – in pri tem prihranite denar.

 

Tehnični podatki akumulatorskih visokih škarij za živo AL-KO HTA 2050

 

Varnostni, z diamanti brušen in trajno oster nož s protitekom in dolžino 51 cm zagotavlja čisto rezanje brez blokad in zatikanja. Zato bo vaše delo potekalo neovirano in boste že po kratkem času zadovoljni z uspehom. Akumulatorske visoke škarje za živo mejo HTA 2050 so z maso samo 3,5 kg skupaj z akumulatorjem občutno lažje od vseh bencinskih modelov škarij. Naprava z elektromotorjem, ki povzroča le malo vibracij, odlično razporeditvijo teže vseh elementov ter z ergonomskimi ročaji omogoča zelo uravnoteženo vodenje naprave ter s tem udobno delo tudi na visokih živih mejah – celo nad glavo! Zelo kakovostno, robustno ohišje iz umetne mase ima dolgo življenjsko dobo. Z enim polnjenjem Li-ionskega akumulatorja 18 V / 2,5 Ah lahko delate do 45 minut. Prazen akumulator se ponovno napolni v približno 50 minutah. Li-ionski akumulator je obstojen, ne potrebuje vzdrževanja ter nima lastnega praznjenja in spominskega efekta. Njegovo polnjenje je preprosto.

 

Nakup visokih škarij za živo mejo HTA 2050 in druge možnosti

 

Akumulatorske visoke škarje za živo mejo HTA 2050 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Škarje so lahek vstopni model v skupino kakovostnih škarij za živo mejo AL-KO za nego zelo visokih živih mej v domačem vrtu. Pri nakupu prve naprave iz družine 18 V kot dodatni pribor potrebujete akumulator 18 V (štev. art. 113559) in polnilnik (štev. art. 113560).

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113539
EAN 4003718057577
Neto teža v kg 3.15 KG
Možnost teleskopiranja DA
dim. Širina cm brez škatle 6.2 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 225 CM
Bruto teža v kg 4.2 KG
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 93
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy

Engine

Tip pogona Akumulator

Cutting System

Dolžina reza v mm 510 MM

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 18 V
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (3.94MB)
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.