Akumulatorska verižna žaga AL-KO CS 4030

Številka izdelka: 113616 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Priročna, zmogljiva verižna žaga s samodejnim mazanjem verige
  • Preprosto napenjanje verige brez uporabe orodja
  • Neutrudljivo delo zahvaljujoč pogonu z le malo vibracijami, dobri razporeditvi teže in ergonomskemu upravljanju
  • Velika zmogljivost z originalnim mečem in verigo Oregon
  • Tiho delovanje brez izpušnih plinov in kabla z močnim akumulatorjem 40 V / 5 Ah EnergyFlex (akumulator in polnilnik nista v obsegu dobave)

 

Velika zmogljivost rezanja, preprosto vodenje naprave in vzdrževanje, delovanje brez emisij in električnega kabla: to so prednosti akumulatorskih verižnih žag AL-KO z akumulatorjem AL-KO 36V, univerzalnim virom energije za vse združljive naprave.

 

 

Akumulatorska verižna žaga CS 4030 se odlikuje z veliko močjo, brez emisij in kabla

 

Akumulatorska verižna žaga AL-KO CS 4030 združuje odlično zmogljivost in veliko svobodo gibanja pri tihem delovanju brez emisij.
Zahvaljujoč akumulatorskemu pogonu imate velik akcijski polmer, brez motečega kabla in nevarnosti, da bi kabel nenamerno prerezali. Za napajanje zmogljivega elektromotorja skrbi močan akumulator AL-KO 36V, zato je verižna žaga CS 4030, ki ne povzroča emisij, primerna zamenjava za bencinske verižne žage.
Za vašo varnost: za prijetno delo brez nesreč je varnost pri rokovanju z žago v vseh situacijah največjega pomena. Zato ima verižna žaga CS 4030 dva učinkovita zaščitna mehanizma: sistemsko zavoro in hitro ustavitev verige na loku za zaščito rok.

Tehnični podatki verižne žage AL-KO CS 4030

 

Obstojen, originalen meč Oregon s širino rezanja 30 cm vam zagotavlja hitro napredovanje dela, dobro sposobnost manevriranja in udobno rokovanje z napravo. Veriga Oregon 3/8" z odlično hitrostjo 17 m/s zagotavlja učinkovito in čisto rezanje brez zatikanja.
Samodejno mazanje verige z opazovalnim okencem na rezervoarju za olje, mehanizem za hitro napenjanje oz. menjavo verige in meča brez uporabe orodja – vzdrževanje je zelo preprosto, zato lahko čas učinkoviteje porabite za delo.
K natančnim rezultatom dela brez velikega truda pripomore tudi brezkrtačni elektromotor najnovejše generacije, ki skoraj ne povzroča vibracij.
Z enim polnjenjem Li-ionskega akumulatorja AL-KO 36V / 5 Ah lahko delate do 40 minut. Prazen akumulator se ponovno napolni v približno 120 minutah. Li-ionski akumulator je obstojen, ne potrebuje vzdrževanja ter nima lastnega praznjenja in spominskega efekta. Napolniti ga je mogoče v kratkem času.

 

Verižna žaga AL-KO CS 4030 in druge možnosti

 

Akumulatorsko verižno žago CS 4030 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je pravi paket moči, brez kabla, za profesionalno žaganje na domačem vrtu.
Pri nakupu prve naprave iz družine AL-KO 36V kot dodatni pribor potrebujete akumulator 36 V (113 280/113 524) in polnilnik (štev. art. 113 281).

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113616
EAN 4003718058512
Neto teža v kg 4.45 KG
Bruto teža v kg 5.81 KG
Napetost verige brez orodja
Type of chisel oglata
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 101
Veriga žage Veriga žage
Delitev Delitev
Linija izdelkov Comfort
Znamka AL-KO

Engine

Tip pogona Akumulator

Cutting System

Max. Hitrost verige 16.3
Dolžina meča v cm 30 CM

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Maks. zmogljivost 4.0Ah v min 20 MIN
Maks. zmogljivost 5.0Ah v min 30 MIN
Združljiv u pasom za akumulator Združljiv u pasom za akumulator

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (4.69MB)
Izjave o skladnosti Download (101.67KB)
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.