Električni vertikulator AL-KO Combi Care 38 E Comfort s košem

Številka izdelka: 112800 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahek, tih in brez izpušnih plinov – idealen za srednje velike površine
  • Ergonomsko oblikovan vodilni ročaj za prijetno delo
  • Udobno centralno nastavljanje višine s 5 položaji
  • Optimalno hlajenje motorja s povečanimi režami za zrak
  • Vključno s čvrstim vertikulirnim valjem, prezračevalnim valjem in prestrezalno vrečo

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 38 E Comfort vam pomaga pri negi vaših travnatih površin. Zaradi majhne teže in odlične okretnosti je vaš idealen partner za travnate površine do velikosti 800 m².


Električni vertikulator AL-KO Combi Care 38 E Comfort

Z električnim vertikulatorjem AL-KO Combi Care 38 E Comfort lahko svoj vrt obdelate tiho in brez nastajanja izpušnih plinov. Funkcija 3-v-1: vertikuliranje, prezračevanje in prestrezanje Višino ročaja lahko s preprostim posegom prilagodite svoji telesni višini in si s tem omogočite neutrudljivo in ergonomsko delo. Omogočite svoji trati, da spet zadiha, in ji dajte možnost, da lažje sprejema hranilne snovi.


Tehnične podrobnosti električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 38 E Comfort

Za pogon električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 38 E Comfort služi elektromotor z močjo 1.300 W, ki ga je treba priključiti na hišno električno omrežje (230 V). Zato električni vertikulator lahko deluje brez premora. Menjavanje akumulatorja ali nalivanje goriva ni potrebno.
Z veliko delovno širino 38 cm pri še vedno kompaktnih merah naprave vertikulator omogoča prijetno delo in hitro napredovanje tudi na večjih travnatih površinah.
Delovno globino je mogoče centralno nastavljati v 5 stopnjah. Vertikulirni valj je opremljen s 14 robustnimi jeklenimi noži, zaradi katerih se električni vertikulator AL-KO Combi Care 38 E Comfort odlikuje z dolgo življenjsko dobo. Mah, plevel in polst se odstranijo na trajnostni način. Po potrebi vertikulirni valj z nekaj prijemi lahko nadomestite s prezračevalnim valjem. Ta valj ima učinkovite jeklene vzmeti, zato naprava poleg vertikuliranja omogoča tudi prezračevanje trate.
Prosto stoječa zadnja kolesa preprečujejo nabiranje trave, omogočajo boljši oprijem tal in lažji transport naprave. Vse vključeno: prezračevalni valj in prestrezalna vreča 55 l iz tkanine sta v obsegu dobave.
Priporočljivo: model 38 E AL-KO je zmagovalec primerjalnega testa 2018 za vertikulatorje, ki ga je opravila ustanova Ratgeber-Portal http://www.vergleich.org/vertikutierer/ (kategorija električni vertikulatorji). Zaradi velikega prestrezalnega koša, preprostega upravljanja in menjave med vertikulirnim in prezračevalnim valjem brez uporabe orodja napravo priporočajo brez zadržkov.


Nakup električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 38 E Comfort in druge možnosti

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 38 E lahko udobno od doma kupite v naši spletni trgovini. Seveda pa ga lahko kupite tudi v kateri od tehničnih trgovin.
Če potrebujete vertikulator za manjše površine, vam priporočamo akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036.
Pri modelu 38 E Comfort sta prestrezalni koš s prostornino 55 l in prezračevalni valj v obsegu dobave.

Tehnični podatki

Moč motorja v vatih 1300 W
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort
Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka DA
Length in cm (Out of Box) 106 CM
Height in cm (Out Of Box) 109 CM
Width in cm (Out Of Box) 55 CM
K vrednost (m/s^2) 1.5
S košem od tkanine tkanina
Neto teža v kg 15.1 KG
Material ohišja Plastika
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 99
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 6
Prezračevalni valj, število zob 24
Premer kolesa spredaj mm 200 MM
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 93
Vibracije ahw (m/s^2) 8
Prostornina koša v l 55 L
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 86
Delovna širina prezračevanja, cm 37 CM
Premer koles zadaj, mm 60 MM
Nastavitev višine košnje Osrednji, 5-kratna
Tip pogona Električni
MOŽNO prezračevanje DA
Kolesa s krogličnimi ležaji NE
Količina zob prezračevalnega prezračevalnika 14
S tvrdim košem DA
primeren za površine do m2 800
Delovna širina prezračevanja, cm 38 CM
Navodila za uporabo Download (0.00 B)


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.