Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Številka izdelka: 113573 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahek in tih, idealen za srednje velike površine
  • Močan elektromotor
  • Delovanje brez izpušnih plinov
  • Odlična okretnost
  • Vključno s čvrstim vertikulirnim valjem z jeklenimi noži
  • Optional catch box

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort vam pomaga pri negi vaših travnatih površin. Zaradi majhne teže in odlične okretnosti je vaš idealen partner za travnate površine do velikosti 800 m².


Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Z električnim vertikulatorjem AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort lahko svoj vrt obdelate tiho in brez nastajanja izpušnih plinov. Naprava v lahki izvedbi in z okretno konstrukcijo je zelo primerna skoraj za vsak vrt. Višino ročaja lahko s preprostim posegom prilagodite svoji telesni višini in si s tem omogočite neutrudljivo in ergonomsko delo. Omogočite svoji trati, da spet zadiha, in ji dajte možnost, da lažje sprejema hranilne snovi.


Tehnične podrobnosti električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Za pogon električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort služi elektromotor z močjo 1.400 W, ki ga je treba priključiti na hišno električno omrežje (230 V). Zato električni vertikulator lahko uporabljate brez premora, saj vam ni treba menjavati akumulatorja in nalivati goriva. Z delovno širino 36 cm in svojo dvoosno izvedbo, ki zagotavlja odlično stabilnost pri vožnji, kompaktna konstrukcija vertikulatorja omogoča neutrudljivo delo. Centralno nastavljanje globine vertikulirnega valja v 5 stopnjah. Vertikulirni valj je opremljen z 12 robustnimi jeklenimi noži, zaradi katerih se električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort odlikuje z dolgo življenjsko dobo. S preprostim posegom je vertikulirni valj mogoče zamenjati z opcijskim prezračevalnim valjem (štev. art. 113621). Ta valj ima učinkovite jeklene vzmeti, zato naprava poleg vertikuliranja omogoča tudi prezračevanje trate. Kot opcijski pribor je dobavljiv koš iz tkanine 50 l (štev. art. 113622).


Nakup električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort in druge možnosti

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E lahko udobno od doma kupite v naši spletni trgovini. Seveda pa ga lahko kupite tudi v kateri od tehničnih trgovin.
Če potrebujete vertikulator za manjše površine, vam priporočamo akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036.

Tehnični podatki

Tip pogona Električni
Moč motorja v vatih 1400 W
Neto teža v kg 12 KG
Prostornina koša v l 50 L
Bruto teža v kg 14 KG
dim. Širina cm brez škatle 55 CM
dim. Višina cm brez škatle 103 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 111 CM
S košem od tkanine tkanina
primeren za površine do m2 800 QM
Nastavitev višine košnje nima
Material ohišja Plastika
Premer kolesa spredaj mm 140 MM
Nastavljiva višina ročaja DA
Premer koles zadaj, mm 160 MM
Zložljiva ročka DA
Kolesa s krogličnimi ležaji NE
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
Delovna širina prezračevanja, cm 36 CM
Količina zob prezračevalnega prezračevalnika 12
Globina vrtikuliranja maks. mm 11 MM
Delovna globina min mm 10 MM
Delovna širina prezračevanja, cm 36 CM
Scarifying Max Depth (mm) 11 MM
Scarifying Min Depth (mm) 10 MM
Prezračevalni valj, število zob 40
MOŽNO prezračevanje Dodatna oprema
Mera dolžina karton cm 62 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 97
Linija izdelkov Comfort
Znamka AL-KO
Navodila za uporabo Download (8.52MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.