Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Številka izdelka: 113573 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahek in tih, idealen za srednje velike površine
  • Močan elektromotor
  • Delovanje brez izpušnih plinov
  • Odlična okretnost
  • Vključno s čvrstim vertikulirnim valjem z jeklenimi noži
  • Optional catch box

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort vam pomaga pri negi vaših travnatih površin. Zaradi majhne teže in odlične okretnosti je vaš idealen partner za travnate površine do velikosti 800 m².


Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Z električnim vertikulatorjem AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort lahko svoj vrt obdelate tiho in brez nastajanja izpušnih plinov. Naprava v lahki izvedbi in z okretno konstrukcijo je zelo primerna skoraj za vsak vrt. Višino ročaja lahko s preprostim posegom prilagodite svoji telesni višini in si s tem omogočite neutrudljivo in ergonomsko delo. Omogočite svoji trati, da spet zadiha, in ji dajte možnost, da lažje sprejema hranilne snovi.


Tehnične podrobnosti električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Za pogon električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort služi elektromotor z močjo 1.400 W, ki ga je treba priključiti na hišno električno omrežje (230 V). Zato električni vertikulator lahko uporabljate brez premora, saj vam ni treba menjavati akumulatorja in nalivati goriva. Z delovno širino 36 cm in svojo dvoosno izvedbo, ki zagotavlja odlično stabilnost pri vožnji, kompaktna konstrukcija vertikulatorja omogoča neutrudljivo delo. Centralno nastavljanje globine vertikulirnega valja v 5 stopnjah. Vertikulirni valj je opremljen z 12 robustnimi jeklenimi noži, zaradi katerih se električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort odlikuje z dolgo življenjsko dobo. S preprostim posegom je vertikulirni valj mogoče zamenjati z opcijskim prezračevalnim valjem (štev. art. 113621). Ta valj ima učinkovite jeklene vzmeti, zato naprava poleg vertikuliranja omogoča tudi prezračevanje trate. Kot opcijski pribor je dobavljiv koš iz tkanine 50 l (štev. art. 113622).


Nakup električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort in druge možnosti

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E lahko udobno od doma kupite v naši spletni trgovini. Seveda pa ga lahko kupite tudi v kateri od tehničnih trgovin.
Če potrebujete vertikulator za manjše površine, vam priporočamo akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Moč motorja v vatih 1400 W
Linija izdelkov Comfort
Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka DA
Length in cm (Out of Box) 111 CM
Height in cm (Out Of Box) 103 CM
Width in cm (Out Of Box) 55 CM
Prostornina koša v l 50 L
Nastavitev višine košnje nima
Delovna širina prezračevanja, cm 36 CM
Neto teža v kg 12 KG
Kolesa s krogličnimi ležaji NE
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 92
S košem od tkanine tkanina
K vrednost (m/s^2) 1.5
Premer kolesa spredaj mm 140 MM
Vibracije ahw (m/s^2) 6
Premer koles zadaj, mm 160 MM
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 5
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
Tip pogona Električni
Količina zob prezračevalnega prezračevalnika 12
Globina vrtikuliranja maks. mm 11 MM
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 84
Delovna globina min mm 10 MM
Delovna širina prezračevanja, cm 36 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 97
Material ohišja Plastika
MOŽNO prezračevanje Dodatna oprema
Prezračevalni valj, število zob 40
Navodila za uporabo Download (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.