Bencinski vertikulator solo by AL-KO 518

Številka izdelka: 127375 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zmogljiv bencinski motor Honda z robustnim premium jeklenim ohišjem
  • Brezstopenjsko nastavljanje delovne globine
  • Učinkovito vertikuliranje z veliko delovno širino 36 cm
  • Vključno z robustno gredjo za nože s 15 dvojnimi jeklenimi rezili
  • Odlična okretnost in vodljivost zaradi 2-osne izvedbe

Bencinski vertikulator solo by AL-KO 518 je robusten, zmogljiv pripomoček za profesionalno nego trate s površino do 1000 m². Z njim ste v prednosti s priznano kakovostjo naprave solo by AL-KO in svobodo gibanja brez kabla.


Bencinski vertikulator solo by AL-KO 518 – robusten, neodvisen pomočnik v vašem vrtu

Bencinski vertikulator solo by AL-KO 518 je vaš zvest, neodvisen partner za vertikuliranje vsakega vrta in vsakega zemljišča – in ni odvisen od vtičnic, dolžine kabla in akumulatorjev. Z vertikulatorjem solo by AL-KO 518 vam gre delo hitro od rok in že v kratkem času boste dosegli želene delovne rezultate S svojim močnim bencinskim motorjem in 15 zelo čvrstimi dvojnimi rezili zanesljivo odstranjuje plevel in mah z ruše. S tem trata končno spet „lahko zadiha“ in se odpre za vnos hranilnih snovi ter gnojila.
Zahvaljujoč delovni širini 36 cm je zagotovljeno hitro napredovanje in že v kratkem času lahko obdelate tudi večjo površino. Močna naprava je zaradi 2-osne izvedbe okretna in preprosta za vodenje, saj odlično ohranja smer. Vodilni ročaj s svojimi vgrajenimi ergonomskimi upravljalnimi elementi omogoča udobno upravljanje in vključevanje brez preprijemanja, zato se tudi pri dolgotrajnem delu ne utrudite. Pri transportu in spravilu ročaj lahko preprosto zložite in prihranite prostor.


Tehnični podatki bencinskega vertikulatorja solo by AL-KO 518

Zaradi pogona z bencinskim motorjem Honda z močjo 3,6 kW in delovno prostornino 163 cm3 je bencinski vertikulator solo by AL-KO 518 tako zmogljiv, da ste brez težav kos tudi večjim travnim površinam. Zaradi 4-taktnega motorja z notranjim izgorevanjem je naprava neodvisna od električnega omrežja in podaljševalnih kablov ter jo je mogoče uporabiti tudi na večjih, odročnih površinah. S svojo delovno širino 36 cm in izjemno robustno gredjo s 15 obstojnimi dvojnimi rezili vertikulator zagotavlja učinkovito in hitro delo. Rezalni mehanizem je mogoče preprosto spustiti z upravljalnim elementom na ročaju, kroglično uležajena kolesa omogočajo lahko premikanje naprave.
Delovno globino je mogoče nastavljati od 0 do 25 mm – seveda centralno.
Visoka kakovost izdelave modelov solo by AL-KO se kaže v robustnem ohišju iz premium jekla, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Naprava tudi pri intenzivni uporabi ne potrebuje veliko vzdrževanja.
Vse vključeno: koš iz tkanine je vsebovan v obsegu dobave.


Nakup bencinskega vertikulatorja solo by AL-KO 518 in druge možnosti

Bencinski vertikulator solo by AL-KO 518 lahko udobno od doma kupite v naši spletni trgovini. Seveda pa ga lahko kupite tudi v nekaterih tehničnih trgovinah.
Če iščete tih in brez emisij delujoč vertikulator za majhne do srednje velike površine, kjer je na razpolago električna vtičnica, vam priporočamo električni vertikulator solo by AL-KO 516.
Prednosti za vas: pri modelu 518 je koš že v obsegu dobave.

Tehnični podatki

Tip pogona Bancin
blagovno znamko blagovno znamko
S košem od tkanine tkanina
Električni zagon NE
MOŽNO prezračevanje NE
Število valjev motorja Število valjev motorja
S tvrdim košem DA
Autochoke voljo DA
Model motorja Honda GP 160
Zložljiva ročka DA
Nastavljiva višina ročaja DA
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Material ohišja jeklo
Primer NE
Linija izdelkov Comfort
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
Tip motorja 4-taktni

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.