Bencinski vertikulator AL-KO Combi Care 38 P Comfort s košem

Številka izdelka: 112799 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Od električnega omrežja neodvisna, prilagodljiva uporaba brez kabla
  • Močan bencinski motor 1,3 kW
  • Večja delovna širina skrajša čas vertikuliranja
  • Odlična ergonomija – nastavljanje ročaja s fiksiranjem na ohišju
  • Vključno s čvrstim vertikulirnim valjem, prezračevalnim valjem in velikim prestrezalnim košem

Bencinski vertikulator AL-KO Combi Care 38 P Comfort vam je v veliko pomoč pri negi trate. Ker ne potrebuje kabla, je izjemno okreten in neodvisen – idealen partner pri obdelavi trate do velikosti 1.200 m².


Bencinski vertikulator AL-KO Combi Care 38 P Comfort

Z bencinskim vertikulatorjem AL-KO Combi Care 38 P Comfort lahko hitro in učinkovito obdelate svoj domači vrt – brez kabla in brez polnjenja akumulatorjev. Zaradi robustne konstrukcije in okretnosti je naprava izjemno primerna za vse vrste vrtov – tudi za večje, bolj odročne površine, kjer kabel ne bi bil dovolj dolg ali sploh ni dosegljive električne vtičnice. Višino ročaja lahko s preprostim posegom prilagodite svoji telesni višini in si s tem omogočite neutrudljivo in ergonomsko delo. Funkcija 3-v-1: vertikuliranje, prezračevanje in prestrezanje Omogočite svoji trati, da spet zadiha, in ji dajte možnost, da lažje sprejema hranilne snovi.


Tehnične podrobnosti bencinskega vertikulatorja AL-KO Combi Care 38 P Comfort

Za pogon bencinskega vertikulatorja AL-KO Combi Care 38 E Comfort služi močan motor 1,3 kW, ki deluje neodvisno od dolžine kabla in polnjenja akumulatorja ter je primeren tudi za večje, bolj odročne površine. Zato je uporaba bencinskega vertikulatorja zelo prilagodljiva in nalivanje goriva opravite, kjer je pač potrebno.
Z veliko delovno širino 38 cm pri še vedno kompaktnih merah naprave vertikulator omogoča prijetno delo in hitro napredovanje tudi na večjih travnatih površinah. Centralno nastavljanje globine je mogoče v 5 stopnjah. Vertikulirni valj je opremljen s 14 robustnimi jeklenimi noži, zaradi katerih se bencinski vertikulator AL-KO Combi Care 38 P Comfort odlikuje z dolgo življenjsko dobo. Mah, plevel in polst se odstranijo na trajnostni način.
Po potrebi vertikulirni valj z nekaj prijemi lahko nadomestite s prezračevalnim valjem. Ta valj ima učinkovite jeklene vzmeti, zato naprava poleg vertikuliranja omogoča tudi prezračevanje trate. Vse vključeno: prezračevalni valj in prestrezalna vreča 55 l iz tkanine sta v obsegu dobave.
Priporočljivo: model 38 P AL-KO je zmagovalec primerjalnega testa 2018 za vertikulatorje, ki ga je opravila ustanova Ratgeber-Portals http://www.vergleich.org/vertikutierer/. Zlasti zaradi velike delovne širine, optimalne moči motorja in majhne teže, ki omogoča tlom prizanesljivo obdelavo, napravo priporočajo brez zadržkov.


Nakup bencinskega vertikulatorja AL-KO Combi Care 38 P Comfort in druge možnosti

Bencinski vertikulator AL-KO Combi Care 38 P Comfort lahko udobno od doma kupite v naši spletni trgovini. Seveda pa ga lahko kupite tudi v kateri od tehničnih trgovin.
Če potrebujete vertikulator za manjše površine, vam priporočamo akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036. Vrt srednje velikosti lahko obdelujete tudi s kabelskim električnim vertikulatorjem od modela 32.5 VE Classic dalje.
Pri modelu 38 E Comfort sta koš velikosti 55 l in prezračevalni valj v obsegu dobave.

Tehnični podatki

Moč v kW 1.3 KW
Znamka AL-KO
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 53
Število gibov motorja o/mon 6100
Število valjev motorja 1
Električni zagon NE
Autochoke voljo NE
Linija izdelkov Comfort
Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka DA
Prostornina koša v l 55 L
Delovna širina prezračevanja, cm 37 CM
K vrednost (m/s^2) 1.5
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
Prezračevalni valj, število zob 24
Height in cm (Out Of Box) 109 CM
Premer koles zadaj, mm 65 MM
Width in cm (Out Of Box) 55 CM
Delovna globina min mm 2 MM
MOŽNO prezračevanje DA
Količina zob prezračevalnega prezračevalnika 14
S tvrdim košem DA
Tip pogona Bancin
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 88
Material ohišja Plastika
Globina vrtikuliranja maks. mm 17 MM
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 97
Vibracije ahw (m/s^2) 10
Delovna širina prezračevanja, cm 38 CM
Premer kolesa spredaj mm 205 MM
S košem od tkanine tkanina
Length in cm (Out of Box) 106 CM
Kolesa s krogličnimi ležaji NE
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 99
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.