Akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036

Akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036

Številka izdelka: 113574 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahek in tih, idealen za majhne travne površine
  • Od električnega omrežja neodvisno akumulatorsko delovanje (akumulator in polnilnik nista v obsegu dobave)
  • Delovanje brez izpušnih plinov
  • Odlična okretnost in vodljivost zaradi 2-osne izvedbe
  • Čvrst vertikulirni valj z jeklenimi noži

Akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036 vam pomaga pri negi travne površine. Zaradi majhne teže in odlične okretnosti je vaš idealen partner za majhne travnate površine do velikosti 250 m².


Akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036

Z akumulatorskim vertikulatorjem AL-KO SF 4036 lahko delate v svojem vrtu brez motečega električnega kabla. Naprava v lahki izvedbi in z okretno konstrukcijo je zelo primerna za male vrtove. Višino ročaja lahko s preprostim posegom prilagodite svoji telesni višini in si s tem omogočite neutrudljivo in ergonomsko delo. Omogočite svoji trati, da spet zadiha, in ji dajte možnost, da lažje sprejema hranilne snovi.


Tehnične podrobnosti akumulatorskega vertikulatorja AL-KO SF 4036

Pogon akumulatorskega vertikulatorja AL-KO SF 4036 je izveden z našim Li-ionskim akumulatorjem 40 V iz družine EnergyFlex, ki je v izvedbi s kapaciteto 4 Ah ali 5 Ah. Z delovno širino 36 cm in svojo dvoosno izvedbo, ki zagotavlja odlično stabilnost pri vožnji, kompaktna konstrukcija vertikulatorja omogoča neutrudljivo delo. Centralno nastavljanje globine vertikulirnega valja v 5 stopnjah. Vertikulirni valj je opremljen z 12 robustnimi jeklenimi noži, zaradi katerih se akumulatorski vertikulator AL-KO Combi Care 4036 odlikuje z dolgo življenjsko dobo. S preprostim posegom je vertikulirni valj mogoče zamenjati z opcijskim prezračevalnim valjem (štev. art. 113621). Ta valj ima učinkovite jeklene vzmeti, zato naprava poleg vertikuliranja omogoča tudi prezračevanje trate. Kot opcijski pribor je dobavljiv koš iz tkanine 50 l (štev. art. 113622).


Nakup akumulatorskega vertikulatorja AL-KO SF 4036 in druge možnosti

Akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036 lahko udobno od doma kupite v naši spletni trgovini. Seveda pa ga lahko kupite tudi v nekaterih tehničnih trgovinah.
Če potrebujete vertikulator za večje površine, vam priporočamo električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort.
Z akumulatorjem EnergyFlex (ni v obsegu dobave) lahko z enostavnim posegom uporabljate še druge naprave iz družine EnergyFlex.


Naše prednosti za vas:

Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator te naprave. Datum nakupa: od 01.06.2017.

Tehnični podatki

10.0
11.0
Znamka AL-KO
dim. Višina cm brez škatle 103 CM
dim. Širina cm brez škatle 55 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 111 CM
Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka DA
Mera dolžina karton cm 62 CM
Delovna globina min mm 10 MM
Količina zob prezračevalnega prezračevalnika 12
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Globina vrtikuliranja maks. mm 11 MM
Bruto teža v kg 13.7 KG
Neto teža v kg 11.7 KG
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
MOŽNO prezračevanje Dodatna oprema
Združljive akumulatorji 113280, 113524
Material ohišja Plastika
S košem od tkanine tkanina
Delovna širina prezračevanja, cm 36 CM
Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Kolesa s krogličnimi ležaji NE
Prostornina koša v l 50 L
Tip pogona Akumulator
Linija izdelkov Comfort
Delovna širina prezračevanja, cm 36 CM
Prezračevalni valj, število zob 40
Nastavitev višine košnje Osrednji, 5-kratna
Navodila za uporabo Download (6.54MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.