Akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036

Številka izdelka: 113574 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahek in tih, idealen za majhne travne površine
  • Od električnega omrežja neodvisno akumulatorsko delovanje (akumulator in polnilnik nista v obsegu dobave)
  • Delovanje brez izpušnih plinov
  • Odlična okretnost in vodljivost zaradi 2-osne izvedbe
  • Čvrst vertikulirni valj z jeklenimi noži

Akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036 vam pomaga pri negi travne površine. Zaradi majhne teže in odlične okretnosti je vaš idealen partner za majhne travnate površine do velikosti 250 m².


Akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036

Z akumulatorskim vertikulatorjem AL-KO SF 4036 lahko delate v svojem vrtu brez motečega električnega kabla. Naprava v lahki izvedbi in z okretno konstrukcijo je zelo primerna za male vrtove. Višino ročaja lahko s preprostim posegom prilagodite svoji telesni višini in si s tem omogočite neutrudljivo in ergonomsko delo. Omogočite svoji trati, da spet zadiha, in ji dajte možnost, da lažje sprejema hranilne snovi.


Tehnične podrobnosti akumulatorskega vertikulatorja AL-KO SF 4036

Pogon akumulatorskega vertikulatorja AL-KO SF 4036 je izveden z našim Li-ionskim akumulatorjem 40 V iz družine EnergyFlex, ki je v izvedbi s kapaciteto 4 Ah ali 5 Ah. Z delovno širino 36 cm in svojo dvoosno izvedbo, ki zagotavlja odlično stabilnost pri vožnji, kompaktna konstrukcija vertikulatorja omogoča neutrudljivo delo. Centralno nastavljanje globine vertikulirnega valja v 5 stopnjah. Vertikulirni valj je opremljen z 12 robustnimi jeklenimi noži, zaradi katerih se akumulatorski vertikulator AL-KO Combi Care 4036 odlikuje z dolgo življenjsko dobo. S preprostim posegom je vertikulirni valj mogoče zamenjati z opcijskim prezračevalnim valjem (štev. art. 113621). Ta valj ima učinkovite jeklene vzmeti, zato naprava poleg vertikuliranja omogoča tudi prezračevanje trate. Kot opcijski pribor je dobavljiv koš iz tkanine 50 l (štev. art. 113622).


Nakup akumulatorskega vertikulatorja AL-KO SF 4036 in druge možnosti

Akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036 lahko udobno od doma kupite v naši spletni trgovini. Seveda pa ga lahko kupite tudi v nekaterih tehničnih trgovinah.
Če potrebujete vertikulator za večje površine, vam priporočamo električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort.
Z akumulatorjem EnergyFlex (ni v obsegu dobave) lahko z enostavnim posegom uporabljate še druge naprave iz družine EnergyFlex.


Naše prednosti za vas:

Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator te naprave. Datum nakupa: od 01.06.2017.

Tehnični podatki

103 CM
111
55
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 6
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 90
Nastavitev višine košnje Osrednji, 5-kratna
Tip pogona Akumulator
Prezračevalni valj, število zob 40
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
Družina akumulatorja AL-KO Energy Flex 36V
Delovna širina prezračevanja, cm 36
Delovna širina prezračevanja, cm 36
Prostornina koša v l 50 L
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji|Združljive akumulatorji
Neto teža v kg 11.7 KG
Material ohišja Plastika
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 82
Kolesa s krogličnimi ležaji NE
S košem od tkanine tkanina
K vrednost (m/s^2) 1
Vibracije ahw (m/s^2) 5
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
primeren za površine do m2 250
Količina zob prezračevalnega prezračevalnika 12
MOŽNO prezračevanje Dodatna oprema
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort
Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka DA
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.