Akumulatorski prezračevalec AL-KO SF 4036 Energy Flex "celoten komplet"

Številka izdelka: 113829 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • <b>vključno VALJ ZA PREZRAČEVANJE, PRESTREZALNI KOŠ, polnilcem in akumulatorjem (5 Ah)</b>
  • Lahek in tih, idealen za majhne travne površine
  • Od električnega omrežja neodvisno akumulatorsko delovanje (akumulator in polnilnik nista v obsegu dobave)
  • Delovanje brez izpušnih plinov
  • Odlična okretnost in vodljivost zaradi 2-osne izvedbe
  • Čvrst vertikulirni valj z jeklenimi noži

Akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036 vam pomaga pri negi travne površine. Zaradi majhne teže in odlične okretnosti je vaš idealen partner za majhne travnate površine do velikosti 250 m².


Akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036

Z akumulatorskim vertikulatorjem AL-KO SF 4036 lahko delate v svojem vrtu brez motečega električnega kabla. Naprava v lahki izvedbi in z okretno konstrukcijo je zelo primerna za male vrtove. Višino ročaja lahko s preprostim posegom prilagodite svoji telesni višini in si s tem omogočite neutrudljivo in ergonomsko delo. Omogočite svoji trati, da spet zadiha, in ji dajte možnost, da lažje sprejema hranilne snovi.


Tehnične podrobnosti akumulatorskega vertikulatorja AL-KO SF 4036

Pogon akumulatorskega vertikulatorja AL-KO SF 4036 je izveden z našim Li-ionskim akumulatorjem 40 V iz družine EnergyFlex, ki je v izvedbi s kapaciteto 4 Ah ali 5 Ah. Z delovno širino 36 cm in svojo dvoosno izvedbo, ki zagotavlja odlično stabilnost pri vožnji, kompaktna konstrukcija vertikulatorja omogoča neutrudljivo delo. Centralno nastavljanje globine vertikulirnega valja v 5 stopnjah. Vertikulirni valj je opremljen z 12 robustnimi jeklenimi noži, zaradi katerih se akumulatorski vertikulator AL-KO Combi Care 4036 odlikuje z dolgo življenjsko dobo. S preprostim posegom je vertikulirni valj mogoče zamenjati z opcijskim prezračevalnim valjem (štev. art. 113621). Ta valj ima učinkovite jeklene vzmeti, zato naprava poleg vertikuliranja omogoča tudi prezračevanje trate.

Nakup akumulatorskega vertikulatorja AL-KO SF 4036 in druge možnosti

Akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036 lahko udobno od doma kupite v naši spletni trgovini. Seveda pa ga lahko kupite tudi v nekaterih tehničnih trgovinah.
Če potrebujete vertikulator za večje površine, vam priporočamo električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort.
Z akumulatorjem EnergyFlex (ni v obsegu dobave) lahko z enostavnim posegom uporabljate še druge naprave iz družine EnergyFlex.


Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort
Neto teža v kg 11.7 KG
Družina akumulatorja AL-KO Energy Flex 36V
Nastavitev višine košnje Osrednji, 5-kratna
primeren za površine do m2 250
Količina zob prezračevalnega prezračevalnika 12
MOŽNO prezračevanje Dodatna oprema
Delovna širina prezračevanja, cm 36 CM
Material ohišja Plastika
Tip pogona Akumulator
Delovna širina prezračevanja, cm 36 CM
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)
Varnostni listi Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.