Akumulatorski prezračevalec AL-KO SF 4036 36 V "celoten komplet"

Številka izdelka: 113829 Kmalu spet na voljo
Ponovno na voljo od 19.06.2024
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Vključno VALJ ZA PREZRAČEVANJE, PRESTREZALNI KOŠ, polnilec in akumulator (5 Ah)
  • Lahek in tih, idealen za majhne travne površine
  • Od električnega omrežja neodvisno akumulatorsko delovanje (akumulator in polnilnik nista v obsegu dobave)
  • Delovanje brez izpušnih plinov
  • Odlična okretnost in vodljivost zaradi 2-osne izvedbe
  • Čvrst vertikulirni valj z jeklenimi noži

 

Akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036 vam pomaga pri negi travne površine. Zaradi majhne teže in odlične okretnosti je vaš idealen partner za majhne travnate površine do velikosti 250 m².

 

 

Akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036

 

Z akumulatorskim vertikulatorjem AL-KO SF 4036 lahko delate v svojem vrtu brez motečega električnega kabla. Naprava v lahki izvedbi in z okretno konstrukcijo je zelo primerna za male vrtove. Višino ročaja lahko s preprostim posegom prilagodite svoji telesni višini in si s tem omogočite neutrudljivo in ergonomsko delo. Omogočite svoji trati, da spet zadiha, in ji dajte možnost, da lažje sprejema hranilne snovi.

 

Tehnične podrobnosti akumulatorskega vertikulatorja AL-KO SF 4036

 

Pogon akumulatorskega vertikulatorja AL-KO SF 4036 je izveden z našim Li-ionskim akumulatorjem družine 36 V, ki je v izvedbi s kapaciteto 2Ah, 4 Ah ali 5 Ah. Z delovno širino 36 cm in svojo dvoosno izvedbo, ki zagotavlja odlično stabilnost pri vožnji, kompaktna konstrukcija vertikulatorja omogoča neutrudljivo delo. Centralno nastavljanje globine vertikulirnega valja v 5 stopnjah. Vertikulirni valj je opremljen z 12 robustnimi jeklenimi noži, zaradi katerih se akumulatorski vertikulator AL-KO Combi Care 4036 odlikuje z dolgo življenjsko dobo. S preprostim posegom je vertikulirni valj mogoče zamenjati z opcijskim prezračevalnim valjem (štev. art. 113621). Ta valj ima učinkovite jeklene vzmeti, zato naprava poleg vertikuliranja omogoča tudi prezračevanje trate.

Nakup akumulatorskega vertikulatorja AL-KO SF 4036 in druge možnosti

Akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036 lahko udobno od doma kupite v naši spletni trgovini. Seveda pa ga lahko kupite tudi v nekaterih tehničnih trgovinah.
Če potrebujete vertikulator za večje površine, vam priporočamo električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort.
Z akumulatorjem 36 V (ni v obsegu dobave) lahko z enostavnim posegom uporabljate še druge naprave iz družine 36 V.

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113829
EAN 4003718061253
Neto teža v kg 11.7 KG
Material ohišja Plastika
Delovna širina prezračevanja, cm 36 CM
Količina zob prezračevalnega prezračevalnika 12
Delovna širina prezračevanja, cm 36 CM
MOŽNO prezračevanje Dodatna oprema
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Tip pogona Akumulator

Working area

Primeren za površine do m2 250 QM

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 36 V

Mowing System

Nastavitev višine košnje Osrednji, 5-kratna

Prenosi

Navodila za uporabo Download (921.96KB)
Download (1.96MB)
Download (6.54MB)
Izjave o skladnosti Download (114.27KB)
Download (236.73KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.