Vrtni traktor AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition

Številka izdelka: 119989 Majhna zaloga
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Največje udobje zahvaljujoč preprostemu in preglednemu upravljanju
  • Traktor z izmetom na stran in funkcijo 3-v-1: košnja, izmet na stran in mulčenje
  • Zanesljiv rezalni mehanizem z dvema kroglično uležajenima nožema
  • Hidrostat z nožnim upravljanjem in ergonomsko nameščenimi pedali
  • Široka kolesa za odličen stik s podlago
  • Optimalna pozicija sedeža in nizek, udoben prehod
  • Preprosta preureditev za uporabo pozimi (snežni plug
  • Funkcija mulčenja z zapiralom za mulčenje, ki ga je mogoče pospraviti v rezalni mehanizem

Odkrijte lepe strani košnje z našo traktorsko kosilnico AL-KO Black Edition. Traktorska kosilnica AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition se odlikuje zlasti s svojo izredno okretnostjo. Naš paket moči z zmogljivim motorjem AL-KO Pro 450 je idealen pripomoček za nego srednje velikega vrta.

 

Traktorska kosilnica AL-KO T 15-93.1 HDS-A HDS Black Edition

Kakovostni sestavni deli, razviti v Nemčiji in izdelani v Avstriji: tako se predstavlja traktorska kosilnica AL-KO 15-93.1 HDS-A kot ekskluzivna Black Edition. Zahvaljujoč izmetu na stran praznjenje koša ni potrebno, zato lahko hitro in v enem zamahu pokosite tudi večjo površino. Pri tem se traktorska kosilnica odlikuje z izredno okretnostjo in je zato primerna skoraj za vsak vrt. Zaradi obsežnega pribora, npr. kompleta za mulčenje, odlagalnika redi, snežnega pluga itd., in lahko odstranljivega rezalnega mehanizma je traktorska kosilnica vsestransko uporaben stroj poleti in pozimi. Kdor išče cenovno ugodno traktorsko kosilnico, ki je primerna za razne vrste dela, bo s tem izdelkom zagotovo zadovoljen.

 

Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition

Model traktorske kosilnice iz serije Black Edition je s svojo širino rezanja 93 cm izjemno primeren za hitro in učinkovito košnjo velike travnate površine. Pogon traktorske kosilnice AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition je izveden z motorjem AL-KO Pro 450 z močjo 8,5 kW, ki povzroča le malo vibracij. Višino rezanja je mogoče hitro in preprosto z enim ročajem nastavljati v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Obstojen rezalni mehanizem iz jeklene pločevine vsebuje dva noža, ki zagotavljata čisto rezanje trave. Mehanizem je mogoče preprosto odstraniti. Zato je omogočeno hitro čiščenje in hitro servisiranje nožev.
Na sprednjo stran traktorske kosilnice AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition je pozimi mogoče namestiti snežni plug. Z ostalim priborom, npr. vrtnim valjarjem, vam ta traktorska kosilnica pomaga tudi pri drugih poletnih opravilih. Velike pnevmatike z velikostjo do 18" zagotavljajo dober stik s podlago in zanesljivo napredovanje na vsakem terenu in podlagi. K še večjemu udobju pripomorejo tudi odlično oprijemljiv volan in pregledni upravljalni elementi.

 

Nakup traktorske kosilnice AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition in druge možnosti

Traktorska kosilnica AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition je idealen pripomoček za košnjo velike travnate površine. Udobna, učinkovita in z odličnimi rezultati dela: z njo odkrijete lepe strani košnje. Če iščete traktorsko kosilnico s košem za travo, priporočamo traktorsko kosilnico AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition.
Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo by AL-KO Black Edition univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.

Tehnični podatki

Vrsta zaslona nima
Prenos Nožni hidrostat T2
Funkcijo 2v1
Delovna luč opcija
Električni zagon DA
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Autochoke voljo NE
Število valjev motorja Število valjev motorja
Tip motorja 4-taktni
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
Primer NE
Izmet na stran DA
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Vrsta kosišča Standardno
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
blagovno znamko blagovno znamko
Model motorja Model motorja
Mulčenje DA
Prestrezanje NE
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Linija izdelkov Easy
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.