Traktorska kosilnica solo® by AL-KO T T 23-125.2 HD V2 SD

Številka izdelka: 127653 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Pametni zaslon in prenos G700
  • Hitra košnja zaradi izjemno širokega 125 cm kosilnega mehanizma
  • Tempomat za nemoteno košnjo
  • Standardno sta vgrajena odbijač in lita os
  • Nizko težišče
  • 23" široke pnevmatike za najboljši oprijem
  • Polprofesionalni pogonski deli. Vključno s kompletom za mulčenje

Pametni kokpit v bencinskem traktorju za trato solo® by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD

Pametno in prilagojeno. S pametnim kokpitom ima uporabnik vedno vse na očeh: Za učinkovitejše delo, večji užitek v vožnji in boljše rezultate košnje. Bencinski traktor solo® by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD je razvit v Nemčiji in izdelan v Avstriji. Najvišja kakovost in dolgoletne proizvodne izkušnje ter inovativna pametna kabina Cockpit naredijo ta traktor za trato popolnega partnerja na vašem vrtu.

S pametnim kokpitom imate vse takoj na očeh

Z novim pametnim kokpitom solo® by AL-KO traktor za trato ne prinaša le revolucije pri košnji trate, temveč je tudi veliko bolj učinkovita in enostavna za delo. Kako deluje? Pametni telefon obrnete v pilotsko kabino in ga vstavite v stabilno držalo, ki je primerno za pametne telefone velikosti od 4 do 7 palcev. Vzpostavite povezavo Bluetooth s traktorjem in pametni kokpit se lahko zažene. Pri delu na površinah do 10.000 m² lahko vse pomembne podatke, kot so hitrost, merilnik porabe goriva, učinkovitost košnje, preostali čas in čas košnje do zdaj, skupne ure delovanja, stanje napolnjenosti baterije, prikaz naklona itd., preberete neposredno iz pilotske kabine. Da bo pametni telefon vedno pripravljen za uporabo, ima kamera solo® by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD vtič USB za polnjenje z vgrajeno zaščito pred prahom in dežjem.

Parkovni traktor solo® by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD poganja motor z močjo 14,4 kW - z zelo veliko rezervo moči. Sinhroniziran in 125 cm širok kosilni mehanizem z dvema reziloma je mogoče centralno nastaviti po višini v sedmih stopnjah od 30 mm do 90 mm. Pozimi lahko kosilni pult enostavno odstranite zaradi vzdrževanja ali uporabe traktorja kot vozila za odstranjevanje snega. Okvir iz C-profila je posebej robusten in odporen na torzijo ter v kombinaciji s serijsko nameščenim odbijačem in robustno osjo sprednjih koles iz litine zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorja kosilnice. Po želji lahko za 310-litrski zbiralnik trave naknadno vgradite elektronski sistem za praznjenje.

Košnja velikih travnikov s traktorjem solo® by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD je prijetna tudi zaradi 23-palčnih zadnjih koles in vrhunskega menjalnika G700, ki omogočata hitrosti do 11 km/h in zagotavljata brezhibno vožnjo čez luknje. Pri tem je vgrajeni tempomat prav tako koristen z vidika udobja in učinkovitosti. Stranski pedali za vožnjo naprej in nazaj za intuitivno vožnjo. Kosilnico je mogoče enostavno napolniti z gorivom zaradi zunanjega vratu za točenje goriva. Zaradi globoke tekalne plasti in velikega prostora za noge lahko zlahka vstopite na traktor in delate z njim. Udoben sedež lahko individualno nastavite v več stopnjah. Naš nasvet: Parkovni traktor solo® by AL-KO je s široko paleto dodatne opreme resnično vsestranski in lahko opravlja svoje delo tako pozimi kot poleti.

Kupite solo® by AL-KO bencinski traktor za trato T 23-125.2 HD V2 SD SD & alternative

Parkovni traktor T 23-125.2 HD V2 SD zdaj kupite v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite, da trava raste dlje, vam priporočamo traktor za visoko travo T 22-110.0 HDH-A V2 (št. izdelka 127575). Ob nakupu tega traktorja v naši spletni trgovini izkoristite storitev Premium Delivery Service. AL-KO Premium Delivery Service: Naše izdelke solo® by AL-KO dostavljajo naši stacionarni regionalni specializirani trgovci.

Naša vrhunska storitev dostave vključuje dostavo sestavljenega izdelka na vaš vrt in navodila za ravnanje s strojem, pripravljenim za uporabo. > preberi več

 

Tehnični podatki

Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Vrsta kosišča Standardno
S košem od tkanine tkanina
Elektronsko praznjenje košare NE
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 104
K vrednost (m/s^2) 2
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 105
Vklj. s tempomatom DA
Povezljivost Povezljivost
Hitrost vožnje naprej km/h 11
Mulčenje DA
Differential lock NE
Izmet na stran NE
Prestrezanje DA
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Številov noža 2
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
primeren za površine do m2 10000
Povratne hitrost max km/h 5
Prenos Nožni hidrostat G700
Prostornina koša v l 310
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Vrsta zaslona smart
Moč naprave v kW 14.4
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 94
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
S tvrdim košem DA
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov PREMIUM pro
Delovna širina v cm 125
Širina reza v cm 125
Model motorja Model motorja
Moč v kW 14.4
Kubična motorja v ccm 724
Tip motorja 4-taktni
Število gibov motorja o/mon 2900
Število valjev motorja 2
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.