Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2

Številka izdelka: 127363 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Hitra košnja zahvaljujoč posebno veliki širini rezalnega mehanizma 125 cm
  • Udoben in pregleden elektronski zaslon
  • Koš z veliko prostornino in akustičnim signalom za napolnjenost
  • Tempomat za enakomerno košnjo
  • Kroglično uležajen rezalni mehanizem z malo vibracijami, zelo močan motor 13,5 kW

Velika širina in trdnost. Tako se predstavlja naša traktorska kosilnica superlativov. Če želite učinkovito obdelovati res velike travne površine, vam priporočamo traktorsko kosilnico solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2.


Mala traktorska kosilnica T 23-125.6 HD V2

Velika širina in trdnost. Tako se predstavlja naša traktorska kosilnica superlativov. Najzmogljivejši član v skupini naših malih traktorskih kosilnic navduši zlasti s svojo velikostjo in bogato opremo. Občutite udobje za krmilom tega stroja in doživite nov občutek varnosti. Obrnite ključ in doživite čisto veselje v vožnji. S traktorsko kosilnico solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 in široko paleto pribora ter razširitev (npr. komplet za mulčenje, odlagalnik redi, snežni plugi) postane delo na velikih površinah resničen užitek.


Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T 23-125.6 HD V2

Pogon traktorske kosilnice solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 je izveden z motorjem 14,4 kW – z zelo veliko rezervo moči. Sinhronizirani in 125 cm širok rezalni mehanizem z dvema nožema je nastavljiv po višini v sedmih stopnjah od 30 mm do 90 mm. Z enostavnim posegom je rezalni mehanizem mogoče odstraniti zaradi vzdrževanja ali pri odstranjevanju snega v zimskem času. Okvir iz C-profilov je zelo robusten in tog ter v kombinaciji s čvrsto sprednjo osjo iz litine in serijsko nameščenim odbijačem zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorske kosilnice. Na elektronskem prikazovalniku imate odličen pregled nad vsemi funkcijami.
Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 je dodatno opremljena s tempomatom, ki naredi obdelavo velike travne površine še prijetnejšo. Skupaj nameščena pedala za vožnjo naprej in nazaj omogočata intuitivno vožnjo. Točenje goriva je preprosto zaradi zunaj nameščenega nastavka za nalivanje. Nizka vstopna površina in velik prostor za noge olajšata vstopanje in delo z našo traktorsko kosilnico. Udoben sedež je mogoče brezstopenjsko nastavljati.


Nakup T 23-125.6 HD V2 in druge možnosti

S Premium storitvijo dostave vam tehnične trgovine AL-KO dostavijo traktorsko kosilnico solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 na dom že popolnoma pripravljeno, tako da lahko takoj začnete s košnjo.
Če se želite odreči elektronskemu prikazovalniku, vam priporočamo model traktorske kosilnice solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.


Naše prednosti za vas:

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke iz družine solo by AL-KO vam dostavijo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

Tehnični podatki

Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Primer NE
Vrsta kosišča Standardno
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Vrsta zaslona Elektronsko
Elektronsko praznjenje košare NE
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
Autochoke voljo NE
Tip motorja 4-taktni
S tvrdim košem DA
Linija izdelkov PREMIUM pro
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Prenos Nožni hidrostat G700
blagovno znamko blagovno znamko
Vklj. s tempomatom DA
Električni zagon DA
Izmet na stran NE
Prestrezanje DA
Število valjev motorja Število valjev motorja
Model motorja Model motorja
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
S košem od tkanine tkanina
Mulčenje DA

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.