Traktorska kosilnica solo® by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2

Številka izdelka: 127445 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zanesljiv rezalni mehanizem z dvema kroglično uležajenima nožema
  • Veliko prostora za noge in nizek, udoben prehod
  • Učinkovita košnja velike travne površine
  • Udoben, nastavljiv sedež
  • Široka kolesa za odličen stik s podlago

Odkrijte lepe strani košnje z našo traktorsko kosilnico solo® by AL-KO. Traktorska kosilnica T22-111.7 HDS-A V2 Comfort je idealen pripomoček za nego naravnega vrta.


Traktorska kosilnica T22-111.7 HDS-A V2 Comfort

Kakovostni sestavni deli, razviti v Nemčiji in izdelani v Avstriji: to je prednost traktorske kosilnice T22-111.7 HDS-A V2 Comfort. S to zmogljivo traktorsko kosilnico je košnja velike površine učinkovita in zlasti zelo udobna. Zaradi obsežnega pribora, npr. kompleta za mulčenje, odlagalnika redi, snežnega pluga itd., in lahko odstranljivega rezalnega mehanizma je traktorska kosilnica vsestransko uporaben stroj poleti in pozimi. Kdor išče traktorsko kosilnico, ki je primerna za razne vrste dela, bo s tem modelom zagotovo zadovoljen.


Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T22-111.7 HDS-A V2 Comfort

Univerzalen stroj iz serije Comfort je s svojo širino rezanja 110 cm izjemno primeren za hitro in učinkovito košnjo velikega vrta. Pogon traktorske kosilnice T22-111.7 HDS-A V2 Comfort je izveden z robustnim 2-valjnim motorjem AL-KO Pro z močjo 13,0 kW. Višino rezanja je mogoče z enim ročajem nastavljati v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Obstojen rezalni mehanizem iz jeklene pločevine vsebuje dva noža, ki zagotavljata čisto rezanje trave. Mehanizem je mogoče preprosto odstraniti. Iz tega traktorja z izmetom trave na stran zahvaljujoč premišljenemu mehanizmu za menjavanje pribora hitro nastane stroj za zimska opravila. Velike pnevmatike z velikostjo do 18 zagotavljajo dober stik s podlago in zanesljivo napredovanje na vsakem terenu in podlagi. Za mulčenje se uporablja zapiralo za mulčenje, ki ga je mogoče pospraviti v rezalni mehanizem. K še večjemu udobju pripomorejo tudi odlično oprijemljiv volan in pregledni upravljalni elementi. Upravljanje hidrostata in elektromagnetne sklopke za vklop in izklop rezalnega mehanizma je preprosto.


Nakup traktorske kosilnice T22-111.7 HDS-A V2 Comfort in druge možnosti

Traktorska kosilnica T22-111.7 HDS-A V2 Comfort je idealen pripomoček za nego velike travne površine. Udobna, učinkovita in z odličnimi rezultati dela: z njo odkrijete lepe strani košnje. Če iščete traktorsko kosilnico s širino rezanja 93 cm in izmetom na stran, vam priporočamo model T13-93.7 HDS-A Comfort. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.


Naše prednosti za vas:

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke iz družine solo® by AL-KO vam dostavijo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. www.al-ko.com/shop/de/solo-by-alko""> > Več o tem

"

Tehnični podatki

114 CM
117 CM
190 CM
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Prenos Nožni hidrostat T3
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Prestrezanje NE
Izmet na stran DA
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
primeren za površine do m2 10000
Elektronsko praznjenje košare NE
Povratne hitrost max km/h 4 KMH
K vrednost (m/s^2) 2
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Differential lock NE
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Vrsta kosišča Standardno
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
Delovna luč opcija
Mulčenje DA
Neto teža v kg 234 KG
Vrsta zaslona nima
Hitrost vožnje naprej km/h 9 KMH
Moč naprave v kW 13
Številov noža 2 ST
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov COMFORT pro
Delovna širina v cm 110 CM
Širina reza v cm 110 CM
Model motorja Model motorja
Moč v kW 13 KW
Kubična motorja v ccm 708
Tip motorja 4-taktni
Število gibov motorja o/mon 2700
Število valjev motorja 2
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)
Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.