Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 22-110.0 HDH-A V2

Številka izdelka: 127575 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zahvaljujoč rezalnemu mehanizmu za visoko travo je zelo primeren za sadovnjak ali zemljišče z visoko travo
  • Zadnji pnevmatiki z globokim traktorskim profilom za odlično vleko na zemljišču
  • Upravljalni elementi so udobno dosegljivi z odličnega položaja na sedežu
  • Hidrostat z nožnim upravljanjem in ergonomsko nameščenimi pedali omogoča intuitivno vožnjo
  • Preprosta demontaža rezalnega mehanizma pri vzdrževanju in čiščenju
  • Rezalni mehanizem s krogličnim uležajenjem deluje skoraj brez vibracij. Rezalni mehanizem s 4 vodilnimi kolesi za uravnavanje na neravnem terenu
  • Tehnika s 3 križnimi noži omogoča odličen razrez trave in dolgo življenjsko dobo tudi na zahtevnem terenu

Razvit v Nemčiji, izdelan v Avstriji. T 22-110.0 HDH-A V2 Premium vsebuje čvrste sestavne dele in je odlične kakovosti. To so traktorske kosilnice solo by AL-KO.


Traktorska kosilnica T 22-110.0 HDH-A V2 Premium

S kakovostnimi materiali in dovršeno tehniko je traktor odličen partner za košnjo tudi zelo visoke trave na velikih površinah. Naša kosilnica za visoko travo je zlasti primerna za zemljišča, ki jih ne kosite redno, npr. sadovnjake. Močni motorji in najvišja stopnja udobja: to so traktorske kosilnice AL-KO.


Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T 22-110.0 HDH-A V2 Premium

Za pogon našega vrtnega traktorja z rezalnim mehanizmom za visoko travo in zadnjimi traktorskimi pnevmatikami služi zmogljiv 2-valjni motor AL-KO z močjo 13 kW, ki povzroča le malo vibracij. Višino rezanja je mogoče udobno nastavljati v 7 stopnjah od 30 mm do 90 mm. S svojim 110 cm širokim rezalnim mehanizmom in 3 križnimi noži omogoča učinkovito košnjo tudi na velikem vrtu. Hitrost je mogoče brezstopenjsko nastavljati s hidrostatičnim gonilom in nožnim pedalom.


Nakup T 22-110.0 HDH-A V2 Premium in druge možnosti

Traktorsko kosilnico solo by AL-KO T 22-110.0 HDH-A V2 Premium naj vam dostavi specializirani prodajalec AL-KO in jo pripravi za takojšnjo uporabo: to omogoča naša premium storitev dostave. Vstopite še danes v novo ero košnje in naročite traktorsko kosilnico solo by AL-KO T 22-110.0 HDH-A V2 v naši spletni trgovini.


Naše prednosti za vas

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke solo by AL-KO dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

Tehnični podatki

Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Izmet na stran NE
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
Električni zagon DA
Število valjev motorja Število valjev motorja
Vrsta zaslona nima
Primer NE
Delovna luč LED
Vrsta kosišča Visoka trava
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Model motorja Model motorja
Autochoke voljo NE
Prestrezanje NE
Prenos Nožni hidrostat T3
blagovno znamko blagovno znamko
Mulčenje NE
Tip motorja 4-taktni
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Linija izdelkov PREMIUM pro
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.