Traktorska kosilnica solo® by AL-KO T 22-110.0 HDH-A V2

Številka izdelka: 127575 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zahvaljujoč rezalnemu mehanizmu za visoko travo je zelo primeren za sadovnjak ali zemljišče z visoko travo
  • Zadnji pnevmatiki z globokim traktorskim profilom za odlično vleko na zemljišču
  • Upravljalni elementi so udobno dosegljivi z odličnega položaja na sedežu
  • Hidrostat z nožnim upravljanjem in ergonomsko nameščenimi pedali omogoča intuitivno vožnjo
  • Preprosta demontaža rezalnega mehanizma pri vzdrževanju in čiščenju
  • Rezalni mehanizem s krogličnim uležajenjem deluje skoraj brez vibracij. Rezalni mehanizem s 4 vodilnimi kolesi za uravnavanje na neravnem terenu
  • Tehnika s 3 križnimi noži omogoča odličen razrez trave in dolgo življenjsko dobo tudi na zahtevnem terenu

 

Razvit v Nemčiji, izdelan v Avstriji. T 22-110.0 HDH-A V2 Premium vsebuje čvrste sestavne dele in je odlične kakovosti. To so traktorske kosilnice solo® by AL-KO.

 

 

Traktorska kosilnica T 22-110.0 HDH-A V2 Premium

 

S kakovostnimi materiali in dovršeno tehniko je traktor odličen partner za košnjo tudi zelo visoke trave na velikih površinah. Naša kosilnica za visoko travo je zlasti primerna za zemljišča, ki jih ne kosite redno, npr. sadovnjake. Močni motorji in najvišja stopnja udobja: to so traktorske kosilnice AL-KO.

 

Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T 22-110.0 HDH-A V2 Premium

 

Za pogon našega vrtnega traktorja z rezalnim mehanizmom za visoko travo in zadnjimi traktorskimi pnevmatikami služi zmogljiv 2-valjni motor AL-KO z močjo 13 kW, ki povzroča le malo vibracij. Višino rezanja je mogoče udobno nastavljati v 7 stopnjah od 30 mm do 90 mm. S svojim 110 cm širokim rezalnim mehanizmom in 3 križnimi noži omogoča učinkovito košnjo tudi na velikem vrtu. Hitrost je mogoče brezstopenjsko nastavljati s hidrostatičnim gonilom in nožnim pedalom.

 

Nakup T 22-110.0 HDH-A V2 Premium in druge možnosti

 

Traktorsko kosilnico solo® by AL-KO T 22-110.0 HDH-A V2 Premium naj vam dostavi specializirani prodajalec AL-KO in jo pripravi za takojšnjo uporabo: to omogoča naša premium storitev dostave. Vstopite še danes v novo ero košnje in naročite traktorsko kosilnico solo® by AL-KO T 22-110.0 HDH-A V2 v naši spletni trgovini.

 

Naše prednosti za vas

 

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke solo® by AL-KO dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

Vaše prednosti

Čebele, ki jim je v naravi na razpolago vedno manj prostora, imajo izredno pomembno vlogo pri opraševanju in so nujno potrebne za trajnostno okolje. Zato je tudi naša naloga, da zaščiti čebel posvetimo svojo pozornost. In zavarovanje čebel se prične prav v našem vrtu. Vsaka cvetica ne pripomore samo k raznolikost barv, temveč tudi k preživetju čebel. Kdor se odreče nizko pokošeni trati, ponudi življenjski prostor živalim, pomembnim za okolje. Kdor torej redkeje kosi, izboljšuje ekosistem in prispeva k ohranjanju čebel.

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Individual pedals for forward and reverse driving provide comfortable, effective and intuitive mowing of the lawn.

Thanks to the ergonomic, extra-wide driver's seat, even mowing large areas is a pleasure. The seat can easily be adjusted forwards or backwards.

The large-volume grass collector box features an audible fill level alert which makes the user aware as soon as the collector is full to capacity.

Our lawn tractors feature torsionally rigid, durable and very stable frames with a sophisticated design providing the protection of moving parts.

The extra large tyres provide optimum traction on any surface and are gentle on the lawn.

The striking appearance, the clear lines and the excellent workmanship make our lawn tractors look impressive and eye catching in the garden

The bright LED headlights provide excellent working light in the dark. They are particularly helpful when using the lawn tractor for winter maintenance.

Should the tank be empty, the fuel tank can be filled quickly and conveniently via the external fuel filler flap.

Tehnični podatki

Moč v kW 13.4 KW
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov PREMIUM pro
Delovna širina v cm 110 CM
Širina reza v cm 110 CM
Model motorja 025
Kubična motorja v ccm 708
Tip motorja 4-taktni
Število gibov motorja o/mon 2900
Število valjev motorja 2
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Moč naprave v kW 13.4
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
Differential lock NE
Izmet na stran NE
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Width in cm (Out Of Box) 114 CM
Delovna luč LED
Številov noža 3 ST
Premer prednjega kolesa v palcih 16X6.5-8
Prenos Nožni hidrostat T3
Povratne hitrost max km/h 4 KMH
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Vrsta zaslona nima
Neto teža v kg 310 KG
Mulčenje NE
Vrsta kosišča Visoka trava
Povezljivost nima
Premer zadnjega kolesa, palec "352 20X10.0-8
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
K vrednost (m/s^2) 2
primeren za površine do m2 9000
Height in cm (Out Of Box) 117 CM
Prestrezanje NE
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Hitrost vožnje naprej km/h 9 KMH
Length in cm (Out of Box) 200 CM
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.