Traktorska kosilnica solo® by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2

Številka izdelka: 127601 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Hitra košnja zaradi rezalnega mehanizma širine 105 cm
  • Brezstopenjsko hidrostatično gonilo z zaporo diferenciala – optimalna oprema za velike in valovite površine
  • Koš z veliko prostornino in akustičnim signalom za napolnjenost
  • Odličen stik s podlago in uravnoteženost tudi na zahtevnem terenu
  • Ergonomični pedali in upravljalni elementi v vidnem polju
  • Rezalni mehanizem s krogličnimi ležaji in le malo vibracijami; zmogljiv 2-valjni motor z močjo 12,2 kW
  • Velike pnevmatike prizanašajo travni površini
  • High grass mowing deck available as optional accessory

Če želite učinkovito kositi velike travnate površine, vam priporočamo traktorsko kosilnico solo® by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2.

 

Traktorska kosilnica T 22-105.1 HDD-A V2

2 valja, 2 noža – in zapora diferenciala! Če želite učinkovito kositi velike travnate površine, vam priporočamo traktorsko kosilnico solo® by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2. Odličen stik s podlago na težavnem terenu, npr. na strmini ali kadar se pogonsko kolo nahaja v kotanji. Zapora diferenciala se odlično izkaže tudi na zasneženi površini ali mokri travi. Ko se usedete v traktorsko kosilnico in jo zaženete, ne boste več hoteli izstopiti. Z njo je košnja velike travnate površine in vrta pravi užitek za vsakogar. Vaše posebne prednosti pri AL-KO: z obsežnim priborom in razširitvami za traktorsko kosilnico, npr. plugom za sneg, trosilnikom gnojila ali prikolico lahko svojo traktorsko kosilnico uporabljate na različne načine.

 

Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T 22-105.1 HDD-A V2

Traktorsko kosilnico solo® by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2 poganja motor AL-KO Pro 700 V2 z močjo 12,2 kW in 2.450 vrtljaji na minuto. Višino rezanja na 105 cm širokem rezalnem mehanizmu je mogoče nastavljati v sedmih stopnjah od 30 mm do 90 mm. S preprostim posegom je rezalni mehanizem mogoče odstraniti zaradi vzdrževanja ali pri odstranjevanju snega v zimskem času. Okvir iz C-profila je izjemno robusten in tog. Vgradnjo mehanizma za električno praznjenje koša 310 l lahko naročite naknadno.
Košnja velike površine s traktorsko kosilnico solo® by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2 je užitek tudi zaradi zadnjih koles velikosti 20", ki se neovirano premikajo tudi po neravnem terenu. Skupaj nameščena pedala za vožnjo naprej in nazaj omogočata intuitivno vožnjo. Točenje goriva je preprosto zaradi zunaj nameščenega nastavka za nalivanje. Nizka vstopna površina in velik prostor za noge olajšata vstopanje in delo z našo traktorsko kosilnico. Udoben sedež je mogoče brezstopenjsko nastavljati.

 

Nakup T 22-105.1 HDD-A V2 in druge možnosti

Traktorsko kosilnico solo® by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2 naj vam dostavi specializirani prodajalec AL-KO in jo pripravi za takojšnjo uporabo: to omogoča naša premium storitev dostave. Vstopite še danes v novo ero košnje in naročite traktorsko kosilnico solo® by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2 v naši spletni trgovini.
Večji brat, vrtni traktor solo® by AL-KO T 23-125.6 HD V2 je dodatno opremljen s preglednim elektronskim zaslonom in ima širino rezanja 125 cm. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je vrtni traktor solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.

 

Naše prednosti za vas

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke solo® by AL-KO dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

Tehnični podatki

251 CM
110 CM
117 CM
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
K vrednost (m/s^2) 2
Povratne hitrost max km/h 4 KMH
Vrsta zaslona nima
Elektronsko praznjenje košare NE
Moč naprave v kW 9.1
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Prenos Nožni hidrostat T3
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Številov noža 2 ST
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Vrsta kosišča Standardno
Prestrezanje DA
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
primeren za površine do m2 8000
Delovna luč LED
Differential lock DA
S tvrdim košem DA
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Neto teža v kg 256 KG
Mulčenje DA
Hitrost vožnje naprej km/h 9 KMH
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Prostornina koša v l 310 L
Izmet na stran NE
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov PREMIUM pro
Delovna širina v cm 105 CM
Širina reza v cm 103 CM
Model motorja Model motorja
Moč v kW 12.2 KW
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 708
Število gibov motorja o/mon 2450
Število valjev motorja 2
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.