Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 22-105.1 HD-A V2

Številka izdelka: 127621 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Hitra košnja zaradi rezalnega mehanizma širine 105 cm
  • Brezstopenjsko hidrostatično gonilo – optimalna oprema za velike in valovite površine
  • Koš z veliko prostornino in akustičnim signalom za napolnjenost
  • Odličen stik s podlago in uravnoteženost tudi na zahtevnem terenu
  • Ergonomični pedali in upravljalni elementi v vidnem polju
  • Rezalni mehanizem s krogličnimi ležaji in le malo vibracijami; zmogljiv 2-valjni motor z močjo 12,2 kW
  • Velike pnevmatike prizanašajo travni površini

Če želite učinkovito kositi velike travnate površine, vam priporočamo traktorsko kosilnico solo by AL-KO T 22-105.1 HD-A V2.

 

Traktorska kosilnica T 22-105.1 HD-A V2

2 valja, 2 noža! Če želite učinkovito kositi velike travnate površine, vam priporočamo traktorsko kosilnico solo by AL-KO T 22-105.1 HD-A V2. Ko se usedete v traktorsko kosilnico in jo zaženete, ne boste več hoteli izstopiti. Z njo je košnja velike travnate površine in vrta pravi užitek za vsakogar. Vaše posebne prednosti pri AL-KO: z obsežnim priborom in razširitvami za traktorsko kosilnico, npr. plugom za sneg, trosilnikom gnojila ali prikolico lahko svojo traktorsko kosilnico uporabljate na različne načine.

 

Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T 22-105.1 HD-A V2

Traktorsko kosilnico solo by AL-KO T 22-105.1 HD-A V2 poganja motor AL-KO Pro 700 V2 z močjo 12,2 kW in 2.450 vrtljaji na minuto. Višino rezanja na 105 cm širokem rezalnem mehanizmu je mogoče nastavljati v sedmih stopnjah od 30 mm do 90 mm. S preprostim posegom je rezalni mehanizem mogoče odstraniti zaradi vzdrževanja ali pri odstranjevanju snega v zimskem času. Okvir iz C-profila je izjemno robusten in tog. Vgradnjo mehanizma za električno praznjenje koša 310 l lahko naročite naknadno.
Košnja velike površine s traktorsko kosilnico solo by AL-KO T 22-105.1 HD-A V2 je užitek tudi zaradi zadnjih koles velikosti 20", ki se neovirano premikajo tudi po neravnem terenu. Skupaj nameščena pedala za vožnjo naprej in nazaj omogočata intuitivno vožnjo. Točenje goriva je preprosto zaradi zunaj nameščenega nastavka za nalivanje. Nizka vstopna površina in velik prostor za noge olajšata vstopanje in delo z našo traktorsko kosilnico. Udoben sedež je mogoče brezstopenjsko nastavljati.

 

Nakup T 22-105.1 HD-A V2 in druge možnosti

Traktorsko kosilnico solo by AL-KO T 22-105.1 HD-A V2 naj vam dostavi specializirani prodajalec AL-KO in jo pripravi za takojšnjo uporabo: to omogoča naša premium storitev dostave. Vstopite še danes v novo ero košnje in naročite traktorsko kosilnico solo by AL-KO T 22-105.1 HD-A V2 v naši spletni trgovini.
Večji brat, vrtni traktor solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 je dodatno opremljen s preglednim elektronskim zaslonom in ima širino rezanja 125 cm. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je vrtni traktor solo by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.

 

Naše prednosti za vas

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke solo by AL-KO dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

Tehnični podatki

Delovna širina v cm 105
Kubična motorja v ccm 708
Moč naprave v kW 9.1
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Vrsta zaslona nima
Moč v kW 12.2
Prostornina koša v l 310
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 8
Elektronsko praznjenje košare NE
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Mulčenje DA
Hitrost vožnje naprej km/h 9
Primer NE
Izmet na stran NE
Povratne hitrost max km/h 4
Širina reza v cm 103
Delovna luč LED
blagovna znamka Blagovna znamka
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Model motorja Model motorja
Tip motorja 4-taktni
Prestrezanje DA
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Autochoke voljo NE
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
S tvrdim košem DA
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
primeren za površine do m2 8000
Številov noža 2
Število valjev motorja 2
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
Prenos Nožni hidrostat T3
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Število gibov motorja o/mon 2450
Električni zagon DA
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Linija izdelkov PREMIUM pro
Vrsta kosišča Standardno
K vrednost (m/s^2) 2
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.