Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2

Številka izdelka: 127371 Majhna zaloga
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Hitra košnja zaradi rezalnega mehanizma širine 105 cm
  • Tempomat za enakomerno košnjo
  • Koš z veliko prostornino in akustičnim signalom za napolnjenost
  • Serijsko vgrajena odbijač in os iz litine
  • Kroglično uležajen rezalni mehanizem z zelo malo vibracijami, zmogljiv motor 11,3 kW

Širina 110 cm, dolžina 256 cm, rdeča-črna. Če želite učinkovito kositi velike travne površine, vam priporočamo traktorsko kosilnico solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2.


Traktorska kosilnica T 20-105.6 HD V2

2 valja, 2 noža! Če želite učinkovito kositi velike travne površine, vam priporočamo traktorsko kosilnico solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2. Traktorska kosilnica T 20-105.6 HD V2, ki jo po velikosti in opremljenosti prekaša samo en model, je zagotovilo za občutek varnosti iz udobja. Ko se usedete v traktorsko kosilnico in jo zaženete, ne boste več hoteli izstopiti. Z njo je košnja velike travne površine in vrta pravi užitek za vsakogar. Vaše posebne prednosti pri AL-KO: z obsežnim priborom in razširitvami za traktorsko kosilnico, npr. kompletom za mulčenje, pripravo za odlaganje redi ali snežnimi plugi, lahko svojo traktorsko kosilnico uporabljate na različne načine.


Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T 20-105.6 HD V2

Motor Briggs & Stratton z močjo 11,3 kW in 2.450 vrtljaji na minuto poganja traktorsko kosilnico solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2. Višino rezanja na 105 cm širokem rezalnem mehanizmu je mogoče nastavljati v sedmih stopnjah od 30 mm do 90 mm. Z enostavnim posegom je rezalni mehanizem mogoče odstraniti zaradi vzdrževanja ali pri odstranjevanju snega v zimskem času. Okvir iz C-profilov je zelo robusten in tog ter v kombinaciji s serijsko vgrajenim odbijačem in čvrsto sprednjo osjo iz litine zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorske kosilnice. Vgradnjo mehanizma za električno praznjenje koša 310 l lahko naročite naknadno.
Košnja velike površine s traktorsko kosilnico solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2 je užitek tudi zaradi zadnjih koles velikosti 23, ki se neovirano premikajo tudi po neravnem terenu. Tudi tempomat pripomore k še večjemu udobju in učinkovitosti. Skupaj nameščena pedala za vožnjo naprej in nazaj omogočata intuitivno vožnjo. Točenje goriva je preprosto zaradi zunaj nameščenega nastavka za nalivanje. Nizka vstopna površina in velik prostor za noge olajšata vstopanje in delo z našo traktorsko kosilnico. Udoben sedež je mogoče brezstopenjsko nastavljati.


Nakup T 20-105.6 HD V2 in druge možnosti

Traktorsko kosilnico solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2 naj vam dostavi specializirani prodajalec AL-KO in jo pripravi za takojšnjo uporabo: to omogoča naša premium storitev dostave. Vstopite še danes v novo ero košnje in naročite traktorska kosilnica solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2 v naši spletni trgovini.
Večja sestra te traktorske kosilnice solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 je dodatno opremljena še z velikim in preglednim elektronskim zaslonom. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.


Naše prednosti za vas:

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke iz družine solo by AL-KO vam dostavijo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. www.al-ko.com/shop/de/solo-by-alko""> > Več o tem

"

Tehnični podatki

Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Autochoke voljo NE
Linija izdelkov PREMIUM pro
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
Vrsta zaslona nima
Električni zagon DA
Elektronsko praznjenje košare NE
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Primer NE
Vklj. s tempomatom DA
Prenos Nožni hidrostat G700
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
blagovno znamko blagovno znamko
Tip motorja 4-taktni
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Število valjev motorja Število valjev motorja
S tvrdim košem DA
Model motorja Model motorja
Izmet na stran NE
Vrsta kosišča Standardno
Delovna luč LED
Prestrezanje DA
Mulčenje DA
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.