Traktorska kosilnica solo® by AL-KO T 20-105.2 HD V2

Številka izdelka: 127650 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Pametni zaslon in prenos G700
  • Hitra košnja zaradi širokega 105 cm kosilnega mehanizma
  • Tempomat za nemoteno košnjo
  • Standardno sta vgrajena odbijač in lita os
  • Nizko težišče
  • 23" široke pnevmatike za najboljši oprijem
  • Sestavni deli pogona. Vključno s kompletom za mulčenje

Pametni  kokpit v bencinskem traktorju solo® by AL-KO T 20-105.2 HD V2 SD

Pametno in prilagojeno. S pametnim kokpitom ima uporabnik vedno vse na očeh: Za učinkovitejše delo, večji užitek v vožnji in boljše rezultate košnje. Bencinski traktor solo® by AL-KO T 20-105.2 HD V2 SD je razvit v Nemčiji in proizveden v Avstriji. Najvišja kakovost in dolgoletne proizvodne izkušnje ter inovativna pametna kabina Cockpit naredijo ta traktor za trato popolnega partnerja na vašem vrtu.

S pametnim kokpitom imate vse takoj na očeh

Z novim pametnim kokpitom solo® by AL-KO traktor za trato ne prinaša le revolucije pri košnji trate, temveč je tudi veliko bolj učinkovita in enostavna za delo. Kako deluje? Pametni telefon spremenite v pilotsko kabino in ga vstavite v stabilno držalo, ki je primerno za pametne telefone velikosti od 4 do 7 palcev. Vzpostavite povezavo Bluetooth s traktorjem in pametni kokpit se lahko zažene. Pri delu na površinah do 8.000 m² lahko vse pomembne podatke, kot so hitrost, merilnik porabe goriva, učinkovitost košnje, preostali čas in čas košnje do zdaj, skupne ure delovanja, stanje napolnjenosti baterije, prikaz naklona itd., preberete neposredno iz pilotske kabine. Da bo pametni telefon vedno pripravljen za uporabo, ima kamera solo® by AL-KO T 20-105.2 HD V2 SD vtič USB za polnjenje z vgrajeno zaščito pred prahom in dežjem.

V parkovnem traktorju  solo® by AL-KO T 20-105.2 HD V2 SD je vgrajen bencinski motor Briggs&Stratton z močjo 11,3 kW in 2.450 vrtljaji na minuto. Višino košnje na 105 cm širokem kosilnem mehanizmu lahko nastavite v sedmih korakih od 30 mm do 90 mm. Pozimi lahko kosilni mehanizem enostavno odstranite zaradi vzdrževanja ali uporabe traktorja kot vozila za odstranjevanje snega. Okvir iz C-profila je posebej robusten in odporen na torzijo ter v kombinaciji s serijsko nameščenim odbijačem in robustno osjo sprednjih koles iz litine zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorja kosilnice. Po želji lahko za 310-litrski zbiralnik naknadno vgradite elektronski sistem za praznjenje.

Košnja velikih travnikov s traktorjem solo® by AL-KO T 20-105.2 HD V2 SD je užitek tudi zaradi 23-palčnih zadnjih koles in vrhunskega menjalnika G700, ki omogočata hitrosti do 11 km/h in zagotavljata brezhibno vožnjo čez luknje. Pri tem je vgrajeni tempomat prav tako koristen z vidika udobja in učinkovitosti. Stranski pedali za vožnjo naprej in nazaj za intuitivno vožnjo. Kosilnico je mogoče enostavno napolniti z gorivom zaradi zunanjega vratu za točenje goriva. Zaradi globoke tekalne plasti in velikega prostora za noge lahko zlahka vstopite na traktor in delate z njim. Udoben sedež lahko individualno nastavite v več stopnjah. Naš nasvet: Travni traktor solo® by AL-KO je s široko paleto dodatne opreme resnično vsestranski in lahko opravlja svoje delo tako pozimi kot poleti.

Kupite solo® by AL-KO bencinski traktor za trato T 20-105.2 HD V2 SD & alternative

Naša vrhunska storitev dostave vključuje dostavo sestavljenega izdelka na vaš vrt in navodila za ravnanje s strojem, pripravljenim za uporabo. > preberi več

 

 

Tehnični podatki

Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Prestrezanje DA
Moč naprave v kW 11.3
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Mulčenje DA
S tvrdim košem DA
Izmet na stran NE
Delovna luč LED
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Povezljivost Povezljivost
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Vibracije ahw (m/s^2) 4
primeren za površine do m2 8000
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Prostornina koša v l 310
Vrsta kosišča Standardno
Prenos Nožni hidrostat G700
Vklj. s tempomatom DA
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Hitrost vožnje naprej km/h 11
Vrsta zaslona smart
Differential lock NE
Povratne hitrost max km/h 5
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
K vrednost (m/s^2) 2
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Številov noža 2
Elektronsko praznjenje košare NE
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov PREMIUM pro
Delovna širina v cm 105
Širina reza v cm 103
Višina reza min / max v mm 30 - 90
Model motorja Model motorja
Moč v kW 11.3
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 656
Število gibov motorja o/mon 2450
Število valjev motorja 2
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.