Traktorska kosilnica solo® by AL-KO T 16-95.6 HD V2

Številka izdelka: 127369 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Hitra košnja zahvaljujoč rezalnemu mehanizmu širine 95 cm
  • Upravljalni elementi so udobno dosegljivi s sedeža
  • Koš z veliko prostornino in akustičnim signalom za napolnjenost
  • Udoben, nastavljiv voznikov sedež
  • Rezalni mehanizem z malo vibracijami, s krogličnim uležajenjem in motorjem 9,6 kW

Razvit v Nemčiji, izdelan v Avstriji. T16-95.6 HD V2 vsebuje čvrste sestavne dele in je odlične kakovosti. To so traktorske kosilnice solo® by AL-KO.


Traktorska kosilnica T16-95.6 HD V2

Močni motorji in najvišja stopnja udobja: to so traktorske kosilnice AL-KO. Razviti v Nemčiji, izdelani v naši tovarni v Obdachu v Avstriji: traktorji AL-KO se odlikujejo s kakovostnimi materiali in dovršenimi funkcijami, zato so odlični partnerji za učinkovito košnjo velikih travnih površin. Ko se usedete na takšen traktor, nimate nobene želje več, da bi kdaj uporabljali drugačen traktor. Posebna prednost: z obsežnim priborom in razširitvami za traktorsko kosilnico, npr. kompletom za mulčenje, pripravo za odlaganje redi ali snežnimi plugi, lahko svojo traktorsko kosilnico uporabljate na različne načine.


Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T16-95.6 HD V2

Za pogon traktorske kosilnice solo® by AL-KO T16-95.6 HD V2 služi zračno hlajen motor Briggs & Stratton z močjo 9,6 kW. Višino rezanja je mogoče udobno nastavljati v 7 stopnjah od 30 mm do 90 mm. Z rezalnim mehanizmom širine 95 cm in dvema nožema je mogoča košnja tudi večjega vrta. Z enostavnim posegom je rezalni mehanizem mogoče odstraniti zaradi vzdrževanja ali pri odstranjevanju snega v zimskem času.
Tog in robusten okvir iz C-profila v kombinaciji s kroglično uležajenim rezalnim mehanizmom z le malo vibracijami zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorske kosilnice solo® by AL-KO T16-95.6 HD V2. Mehanizem za električno praznjenje koša 310 l je mogoče vgraditi naknadno. Kot opcijo je na to traktorsko kosilnico mogoče namestiti sprednji odbijač. Zadnja kolesa velikosti 20 zagotavljajo dober stik s podlago in omogočajo vožnjo na vsakem terenu.


Nakup T16-95.6 HD V2 in druge možnosti

Traktorsko kosilnico solo® by AL-KO T16-95.6 HD V2 naj vam dostavi specializirani prodajalec AL-KO in jo pripravi za takojšnjo uporabo: to omogoča naša premium storitev dostave. Vstopite še danes v novo ero košnje in naročite traktorsko kosilnico solo® by AL-KO T16-95.6 HD V2 v naši spletni trgovini.
Večja sestra te traktorske kosilnice solo® by AL-KO T 23-125.6 HD V2 je dodatno opremljena še z velikim in preglednim elektronskim zaslonom. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.


Naše prednosti za vas:

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke iz družine solo® by AL-KO vam dostavijo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. www.al-ko.com/shop/de/solo-by-alko""> > Več o tem

"

Tehnični podatki

Znamka solo® by AL-KO
Moč v kW 9.6
Delovna širina v cm 95
Širina reza v cm 95
Model motorja Model motorja
Kubična motorja v ccm 656
Tip motorja 4-taktni
Število gibov motorja o/mon 2600
Število valjev motorja 2
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Linija izdelkov PREMIUM pro
S tvrdim košem DA
Elektronsko praznjenje košare NE
Mulčenje DA
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Moč naprave v kW 9.6
Prostornina koša v l 310
Vrsta zaslona nima
Številov noža 2
Differential lock NE
K vrednost (m/s^2) 2
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Prenos Nožni hidrostat T3
Izmet na stran NE
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Delovna luč LED
Vrsta kosišča Standardno
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Hitrost vožnje naprej km/h 9
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Prestrezanje DA
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
primeren za površine do m2 7000
Povratne hitrost max km/h 4
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.