Traktorska kosilnica solo® by AL-KO T 16-93.7 HD V2

Številka izdelka: 127443 Kmalu spet na voljo
allProductsDisabled
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Veliko prostora za noge in nizek, udoben prehod
  • Zanesljiv rezalni mehanizem z dvema kroglično uležajenima nožema
  • Udoben, nastavljiv sedež
  • Široka kolesa za odličen stik s podlago
  • Žaromet s svetlimi LED

Odkrijte lepe strani košnje z našo traktorsko kosilnico solo® by AL-KO. Traktorska kosilnica T16-93.7 HD V2 Comfort je idealen pripomoček za nego srednje velikega vrta.


Traktorska kosilnica T16-93.7 HD V2 Comfort

Kakovostni sestavni deli, razviti v Nemčiji in izdelani v Avstriji: to je prednost traktorske kosilnice T16-93.7 HD V2 Comfort. S to zmogljivo traktorsko kosilnico je košnja velike površine učinkovita in zlasti zelo udobna. Zaradi obsežnega pribora, npr. kompleta za mulčenje, odlagalnika redi, snežnega pluga itd., in lahko odstranljivega rezalnega mehanizma je traktorska kosilnica vsestransko uporaben stroj poleti in pozimi. Kdor išče traktorsko kosilnico, ki je primerna za razne vrste dela, bo s tem izdelkom zagotovo zadovoljen.


Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T16-93.7 HD V2 Comfort

Naš okreten paket moči iz serije Comfort je s svojo širino rezanja 93 cm izjemno primeren za hitro in učinkovito košnjo velikega vrta. Pogon traktorske kosilnice T16-93.7 HD V2 Comfort je izveden z 2-valjnim motorjem Briggs & Stratton z močjo 9,6 kW. Višino rezanja je mogoče z enim ročajem nastavljati v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Obstojen kroglično uležajen rezalni mehanizem iz jeklene pločevine vsebuje dva noža, ki zagotavljata čisto rezanje trave. Mehanizem je mogoče preprosto odstraniti. Na sprednjo stran traktorske kosilnice T16-93.7 HD V2 Comfort je pozimi mogoče namestiti snežni plug. Posebno velike pnevmatike z velikostjo do 18 zagotavljajo dober stik s podlago in zanesljivo napredovanje na vsakem terenu in podlagi. S teleskopsko ročico je neposredno z nastavljivega voznikovega sedeža mogoče preprosto prazniti koš velikosti 220 l. K še večjemu udobju pripomorejo tudi odlično oprijemljiv volan in pregledni upravljalni elementi.


Nakup traktorske kosilnice T16-93.7 HD V2 Comfort in druge možnosti

Traktorska kosilnica T16-93.7 HD V2 Comfort je idealen pripomoček za nego velike travne površine. Udobna, učinkovita in z odličnimi rezultati dela: z njo odkrijete lepe strani košnje. Če iščete traktorsko kosilnico s širino rezanja 103 cm, vam priporočamo model T16-103.7 HD V2 Comfort. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.


Naše prednosti za vas:

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke iz družine solo® by AL-KO vam dostavijo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. www.al-ko.com/shop/de/solo-by-alko""> > Več o tem

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127443
EAN 4003718057737
Neto teža v kg 237 KG
dim. Višina cm brez škatle 114 CM
Bruto teža v kg 300 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 239 CM
dim. Širina cm brez škatle 102 CM
Moč naprave v kW 9.6
Mera dolžina karton cm 196.5 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Linija izdelkov COMFORT pro
Znamka solo® by AL-KO
Elektronsko praznjenje košare NE
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Prostornina koša v l 220 L
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov

Traction System

Povratne hitrost max km/h 4 KMH
Hitrost vožnje naprej km/h 9 KMH
Prenos Nožni hidrostat T3
Zapora diferenciala NE
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih

Lighting

Delovna luč LED

Mowing System

Širina reza v cm 95 CM
Delovna širina v cm 93 CM
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Mulčenje Opcija
Izmet na stran NE
Vrsta kosišča Standardno

Bump Protection

Front bumper optional

Smart Features

Povezljivost nima
Komplet za naknadno vgradnjo za pametno povezavo no retrofit kit available
Vrsta zaslona Nima

Working area

primeren za površine do m2 6000 QM
Autochoke voljo NE
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 7 L
Električni zagon DA
Kubična motorja v ccm 656
Število gibov motorja o/mon 2600
Moč v kW 9.6 KW
Model motorja B&S Intek 7160
Primer NE
Število valjev motorja 2
Št. izdelka: 112339 Kmalu spet na voljo
136,90 €
Št. izdelka: 113877 Takoj na voljo
419,90 €
Št. izdelka: 118885 Takoj na voljo
99,90 €
Št. izdelka: 113874 Kmalu spet na voljo
249,90 €
Št. izdelka: 119600 Takoj na voljo
899,90 €
Št. izdelka: 113870 Takoj na voljo
379,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.