Traktorska kosilnica solo® by AL-KO T 16-93.7 HD V2

Številka izdelka: 127443 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Veliko prostora za noge in nizek, udoben prehod
  • Zanesljiv rezalni mehanizem z dvema kroglično uležajenima nožema
  • Udoben, nastavljiv sedež
  • Široka kolesa za odličen stik s podlago
  • Žaromet s svetlimi LED

Odkrijte lepe strani košnje z našo traktorsko kosilnico solo® by AL-KO. Traktorska kosilnica T16-93.7 HD V2 Comfort je idealen pripomoček za nego srednje velikega vrta.


Traktorska kosilnica T16-93.7 HD V2 Comfort

Kakovostni sestavni deli, razviti v Nemčiji in izdelani v Avstriji: to je prednost traktorske kosilnice T16-93.7 HD V2 Comfort. S to zmogljivo traktorsko kosilnico je košnja velike površine učinkovita in zlasti zelo udobna. Zaradi obsežnega pribora, npr. kompleta za mulčenje, odlagalnika redi, snežnega pluga itd., in lahko odstranljivega rezalnega mehanizma je traktorska kosilnica vsestransko uporaben stroj poleti in pozimi. Kdor išče traktorsko kosilnico, ki je primerna za razne vrste dela, bo s tem izdelkom zagotovo zadovoljen.


Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T16-93.7 HD V2 Comfort

Naš okreten paket moči iz serije Comfort je s svojo širino rezanja 93 cm izjemno primeren za hitro in učinkovito košnjo velikega vrta. Pogon traktorske kosilnice T16-93.7 HD V2 Comfort je izveden z 2-valjnim motorjem Briggs & Stratton z močjo 9,6 kW. Višino rezanja je mogoče z enim ročajem nastavljati v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Obstojen kroglično uležajen rezalni mehanizem iz jeklene pločevine vsebuje dva noža, ki zagotavljata čisto rezanje trave. Mehanizem je mogoče preprosto odstraniti. Na sprednjo stran traktorske kosilnice T16-93.7 HD V2 Comfort je pozimi mogoče namestiti snežni plug. Posebno velike pnevmatike z velikostjo do 18 zagotavljajo dober stik s podlago in zanesljivo napredovanje na vsakem terenu in podlagi. S teleskopsko ročico je neposredno z nastavljivega voznikovega sedeža mogoče preprosto prazniti koš velikosti 220 l. K še večjemu udobju pripomorejo tudi odlično oprijemljiv volan in pregledni upravljalni elementi.


Nakup traktorske kosilnice T16-93.7 HD V2 Comfort in druge možnosti

Traktorska kosilnica T16-93.7 HD V2 Comfort je idealen pripomoček za nego velike travne površine. Udobna, učinkovita in z odličnimi rezultati dela: z njo odkrijete lepe strani košnje. Če iščete traktorsko kosilnico s širino rezanja 103 cm, vam priporočamo model T16-103.7 HD V2 Comfort. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.


Naše prednosti za vas:

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke iz družine solo® by AL-KO vam dostavijo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. www.al-ko.com/shop/de/solo-by-alko""> > Več o tem

"

Vaše prednosti

LED Headlights

LED Headlights

The bright LED headlights provide excellent working light in the dark. They are particularly helpful when using the lawn tractor for winter maintenance.

Acoustic fill level indicator

Acoustic fill level indicator

The large-volume gras catcher box warns the user with an acoustic signal as soon as the box is full.

Tehnični podatki

Znamka solo® by AL-KO
Moč v kW 9.6 KW
Delovna širina v cm 93 CM
Širina reza v cm 95 CM
Model motorja B&S Intek 7160
Kubična motorja v ccm 656
Tip motorja 4-taktni
Število gibov motorja o/mon 2600
Število valjev motorja 2
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Linija izdelkov COMFORT pro
Length in cm (Out of Box) 239 CM
Height in cm (Out Of Box) 114 CM
Width in cm (Out Of Box) 102 CM
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Neto teža v kg 237 KG
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
Prestrezanje DA
Premer zadnjega kolesa, palec "352 18X8.5-8
Premer prednjega kolesa v palcih 15X6.0-6
Povezljivost nima
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Elektronsko praznjenje košare NE
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Vrsta kosišča Standardno
Vrsta zaslona nima
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Izmet na stran NE
K vrednost (m/s^2) 2
Povratne hitrost max km/h 4 KMH
Mulčenje Opcija
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Številov noža 2 ST
Prostornina koša v l 220 L
Prenos Nožni hidrostat T3
Differential lock NE
S tvrdim košem DA
Hitrost vožnje naprej km/h 9 KMH
Delovna luč LED
Moč naprave v kW 9.6
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.