Traktorska kosilnica solo® by AL-KO T 16-105.6 HD V2

Številka izdelka: 127370 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Hitra košnja zaradi velikega rezalnega mehanizma širine 105 cm
  • Upravljalni elementi so udobno dosegljivi s sedeža
  • Velik koš s prikazovalnikom polnitve
  • Udoben in nastavljiv voznikov sedež
  • Rezalni mehanizem z le malo vibracijami, učinkovit motor z močjo 9,1 kW

Razvit v Nemčiji, izdelan v Avstriji. T16-105.6 HD V2 vsebuje čvrste sestavne dele in je odlične kakovosti. To je traktorska kosilnica solo® by AL-KO.


Traktorska kosilnica T16-105.6 HD V2

Razvit v Nemčiji, izdelan v naši tovarni v Obdachu v Avstriji: traktor AL-KO se odlikuje s kakovostnimi materiali in dovršenimi funkcijami, zato je odličen partner za učinkovito košnjo velikih travnih površin. Zmogljiv motor in veliko udobja: to je traktor AL-KO. Ko se usedete na ta traktor, nimate nobene želje več, da bi svoj vrt kosili s kakim drugim strojem. Posebna prednost: z obsežnim traktorskim priborom in razširitvami, npr. kompletom za mulčenje, pripravo za odlaganje redi ali snežnimi plugi, lahko svojo traktorsko kosilnico uporabljate na različne načine.


Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T16-105.6 HD V2

Za pogon traktorske kosilnice solo® by AL-KO T16-105.6 HD V2 služi zračno hlajen motor Briggs & Stratton z močjo 9,1 kW. Višino rezanja je mogoče nastavljati v 7 stopnjah od 30 do 90 mm. Z rezalnim mehanizmom širine 105 cm in dvema nožema je mogoča košnja tudi večjega vrta. Z enostavnim posegom je rezalni mehanizem mogoče odstraniti zaradi vzdrževanja ali pri odstranjevanju snega v zimskem času.
Tog in robusten okvir iz C-profila v kombinaciji s kroglično uležajenim rezalnim mehanizmom z le malo vibracijami zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorja solo® by AL-KO T16-105.6 HD V2. Mehanizem za električno praznjenje koša 310 l je mogoče vgraditi naknadno. Kot opcijo je na to traktorsko kosilnico mogoče namestiti sprednji odbijač. Zadnja kolesa velikosti 20 zagotavljajo dober stik s podlago in vožnjo na vsakem terenu. Vgrajeni žarometi tudi v temi zagotavljajo odlično delovno osvetlitev, npr. pri odstranjevanju snega v zgodnjem jutru.


Nakup T16-105.6 HD V2 in druge možnosti

Traktorsko kosilnico solo® by AL-KO T16-105.6 HD V2 naj vam dostavi specializirani prodajalec AL-KO in jo pripravi za takojšnjo uporabo: to omogoča naša premium storitev dostave. Vstopite še danes v novo ero košnje in naročite traktorsko kosilnico solo® by AL-KOT16-105.6 HD V2 v naši spletni trgovini.
Če želite traktorsko kosilnico z motorjem AL-KO Pro, priporočamo model T15-105.6 HD-A. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.


Naše prednosti za vas:

AL-KO online premium storitev dostave: izdelke solo® by AL-KO dostavi tehnična trgovina AL-KO. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je popolnoma pripravljena za uporabo. www.al-ko.com/shop/de/solo-by-alko""> > Več o tem

"

Tehnični podatki

Prostornina koša v l 310
Prestrezanje DA
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
Številov noža 2
Elektronsko praznjenje košare NE
Hitrost vožnje naprej km/h 9
Mulčenje DA
Vrsta kosišča Standardno
Povratne hitrost max km/h 4
Izmet na stran NE
Moč naprave v kW 9.1
S tvrdim košem DA
Prenos Nožni hidrostat T3
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Delovna luč LED
Differential lock NE
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Vrsta zaslona nima
primeren za površine do m2 8000
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
K vrednost (m/s^2) 2
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov PREMIUM pro
Delovna širina v cm 105
Širina reza v cm 103
Model motorja Model motorja
Moč v kW 9.1
Kubična motorja v ccm 656
Tip motorja 4-taktni
Število gibov motorja o/mon 2450
Število valjev motorja 2
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.