Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 16-105.6 HD V2

Številka izdelka: 127370 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Hitra košnja zaradi velikega rezalnega mehanizma širine 105 cm
  • Upravljalni elementi so udobno dosegljivi s sedeža
  • Velik koš s prikazovalnikom polnitve
  • Udoben in nastavljiv voznikov sedež
  • Rezalni mehanizem z le malo vibracijami, učinkovit motor z močjo 9,1 kW

Razvit v Nemčiji, izdelan v Avstriji. T16-105.6 HD V2 vsebuje čvrste sestavne dele in je odlične kakovosti. To je traktorska kosilnica solo by AL-KO.


Traktorska kosilnica T16-105.6 HD V2

Razvit v Nemčiji, izdelan v naši tovarni v Obdachu v Avstriji: traktor AL-KO se odlikuje s kakovostnimi materiali in dovršenimi funkcijami, zato je odličen partner za učinkovito košnjo velikih travnih površin. Zmogljiv motor in veliko udobja: to je traktor AL-KO. Ko se usedete na ta traktor, nimate nobene želje več, da bi svoj vrt kosili s kakim drugim strojem. Posebna prednost: z obsežnim traktorskim priborom in razširitvami, npr. kompletom za mulčenje, pripravo za odlaganje redi ali snežnimi plugi, lahko svojo traktorsko kosilnico uporabljate na različne načine.


Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T16-105.6 HD V2

Za pogon traktorske kosilnice solo by AL-KO T16-105.6 HD V2 služi zračno hlajen motor Briggs & Stratton z močjo 9,1 kW. Višino rezanja je mogoče nastavljati v 7 stopnjah od 30 do 90 mm. Z rezalnim mehanizmom širine 105 cm in dvema nožema je mogoča košnja tudi večjega vrta. Z enostavnim posegom je rezalni mehanizem mogoče odstraniti zaradi vzdrževanja ali pri odstranjevanju snega v zimskem času.
Tog in robusten okvir iz C-profila v kombinaciji s kroglično uležajenim rezalnim mehanizmom z le malo vibracijami zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorja solo by AL-KO T16-105.6 HD V2. Mehanizem za električno praznjenje koša 310 l je mogoče vgraditi naknadno. Kot opcijo je na to traktorsko kosilnico mogoče namestiti sprednji odbijač. Zadnja kolesa velikosti 20 zagotavljajo dober stik s podlago in vožnjo na vsakem terenu. Vgrajeni žarometi tudi v temi zagotavljajo odlično delovno osvetlitev, npr. pri odstranjevanju snega v zgodnjem jutru.


Nakup T16-105.6 HD V2 in druge možnosti

Traktorsko kosilnico solo by AL-KO T16-105.6 HD V2 naj vam dostavi specializirani prodajalec AL-KO in jo pripravi za takojšnjo uporabo: to omogoča naša premium storitev dostave. Vstopite še danes v novo ero košnje in naročite traktorsko kosilnico solo by AL-KOT16-105.6 HD V2 v naši spletni trgovini.
Če želite traktorsko kosilnico z motorjem AL-KO Pro, priporočamo model T15-105.6 HD-A. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.


Naše prednosti za vas:

AL-KO online premium storitev dostave: izdelke solo by AL-KO dostavi tehnična trgovina AL-KO. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je popolnoma pripravljena za uporabo. www.al-ko.com/shop/de/solo-by-alko""> > Več o tem

"

Tehnični podatki

Vrsta kosišča Standardno
Primer NE
Delovna luč LED
blagovno znamko blagovno znamko
Linija izdelkov PREMIUM pro
Število valjev motorja Število valjev motorja
Model motorja Model motorja
Autochoke voljo NE
Prestrezanje DA
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Električni zagon DA
Tip motorja 4-taktni
Mulčenje DA
Izmet na stran NE
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Elektronsko praznjenje košare NE
S tvrdim košem DA
Vrsta zaslona nima
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Prenos Nožni hidrostat T3
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.