Traktorska kosilnica solo® by AL-KO T 16-103.7 HD V2

Številka izdelka: 127444 Majhna zaloga
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Največje udobje zahvaljujoč preglednemu upravljanju
  • Mulčenje kot opcija s klinom za mulčenje
  • Zanesljiv rezalni mehanizem z dvema kroglično uležajenima nožema
  • Široka kolesa za odličen stik s podlago
  • Zvočni signal za pravočasno praznjenje koša

Odkrijte lepe strani košnje z našo traktorsko kosilnico solo® by AL-KO. Traktorska kosilnica T16-103.7 HD V2 Comfort je idealen pripomoček za nego velikega vrta.


Traktorska kosilnica T16-103.7 HD V2 Comfort

Kakovostni sestavni deli, razviti v Nemčiji in izdelani v Avstriji: to je prednost traktorske kosilnice T16-103.7 HD V2 Comfort. S to zmogljivo traktorsko kosilnico je košnja velike površine učinkovita in zlasti zelo udobna. Zaradi obsežnega pribora, npr. kompleta za mulčenje, odlagalnika redi, snežnega pluga itd., in lahko odstranljivega rezalnega mehanizma je traktorska kosilnica vsestransko uporaben stroj poleti in pozimi. Kdor išče traktorsko kosilnico, ki je primerna za razne vrste dela, bo s tem izdelkom zagotovo zadovoljen.


Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T16-103.7 HD V2 Comfort

Največja traktorska kosilnica iz serije Comfort je s svojo širino rezanja 103 cm izjemno primerna za hitro in učinkovito košnjo velikega vrta. Pogon našega delovnega konja T16-103.7 HD V2 Comfort je izveden z 2-valjnim motorjem Briggs & Stratton z močjo 9,1 kW. Višino rezanja je mogoče z enim ročajem nastavljati v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Obstojen kroglično uležajen rezalni mehanizem iz jeklene pločevine vsebuje dva noža, ki zagotavljata čisto rezanje trave. Mehanizem je mogoče preprosto odstraniti. Na sprednjo stran traktorske kosilnice T16-103.7 HD V2 Comfort je pozimi mogoče namestiti snežni plug. Velike pnevmatike z velikostjo do 18 zagotavljajo dober stik s podlago in zanesljivo napredovanje na vsakem terenu in podlagi. S teleskopsko ročico je neposredno z nastavljivega voznikovega sedeža mogoče preprosto prazniti koš velikosti 300 l. Zvočni signal pravočasno opozori na praznjenje koša. K še večjemu udobju pripomorejo tudi odlično oprijemljiv volan, žaromet s svetlimi LED in pregledni upravljalni elementi.


Nakup traktorske kosilnice T16-103.7 HD V2 Comfort in druge možnosti

Traktorska kosilnica T16-103.7 HD V2 Comfort je idealen pripomoček za nego velike travne površine. Udobna, učinkovita in z odličnimi rezultati dela: z njo odkrijete lepe strani košnje. Če iščete traktorsko kosilnico z manjšo širino rezanja (93 cm),vam priporočamo model T16-93.7 HD V2 Comfort. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.


Naše prednosti za vas:

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke iz družine solo® by AL-KO vam dostavijo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. www.al-ko.com/shop/de/solo-by-alko""> > Več o tem

"

Tehnični podatki

Delovna luč LED
primeren za površine do m2 7000
Moč naprave v kW 9.1
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Izmet na stran NE
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Differential lock NE
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
K vrednost (m/s^2) 2
Vrsta kosišča Standardno
Številov noža 2
Prenos Nožni hidrostat T3
Prostornina koša v l 300
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Hitrost vožnje naprej km/h 9
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Vrsta zaslona nima
Prestrezanje DA
Mulčenje Opcija
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Povratne hitrost max km/h 4
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
S tvrdim košem DA
Elektronsko praznjenje košare NE
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov COMFORT pro
Delovna širina v cm 103
Širina reza v cm 103
Model motorja Model motorja
Moč v kW 9.1
Kubična motorja v ccm 656
Tip motorja 4-taktni
Število gibov motorja o/mon 2450
Število valjev motorja 2
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)
Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.