Traktorska kosilnica solo® by AL-KO T 16-103.7 HD V2

Številka izdelka: 127444 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Največje udobje zahvaljujoč preglednemu upravljanju
  • Mulčenje kot opcija s klinom za mulčenje
  • Zanesljiv rezalni mehanizem z dvema kroglično uležajenima nožema
  • Široka kolesa za odličen stik s podlago
  • Zvočni signal za pravočasno praznjenje koša

Odkrijte lepe strani košnje z našo traktorsko kosilnico solo® by AL-KO. Traktorska kosilnica T16-103.7 HD V2 Comfort je idealen pripomoček za nego velikega vrta.


Traktorska kosilnica T16-103.7 HD V2 Comfort

Kakovostni sestavni deli, razviti v Nemčiji in izdelani v Avstriji: to je prednost traktorske kosilnice T16-103.7 HD V2 Comfort. S to zmogljivo traktorsko kosilnico je košnja velike površine učinkovita in zlasti zelo udobna. Zaradi obsežnega pribora, npr. kompleta za mulčenje, odlagalnika redi, snežnega pluga itd., in lahko odstranljivega rezalnega mehanizma je traktorska kosilnica vsestransko uporaben stroj poleti in pozimi. Kdor išče traktorsko kosilnico, ki je primerna za razne vrste dela, bo s tem izdelkom zagotovo zadovoljen.


Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T16-103.7 HD V2 Comfort

Največja traktorska kosilnica iz serije Comfort je s svojo širino rezanja 103 cm izjemno primerna za hitro in učinkovito košnjo velikega vrta. Pogon našega delovnega konja T16-103.7 HD V2 Comfort je izveden z 2-valjnim motorjem Briggs & Stratton z močjo 9,1 kW. Višino rezanja je mogoče z enim ročajem nastavljati v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Obstojen kroglično uležajen rezalni mehanizem iz jeklene pločevine vsebuje dva noža, ki zagotavljata čisto rezanje trave. Mehanizem je mogoče preprosto odstraniti. Na sprednjo stran traktorske kosilnice T16-103.7 HD V2 Comfort je pozimi mogoče namestiti snežni plug. Velike pnevmatike z velikostjo do 18 zagotavljajo dober stik s podlago in zanesljivo napredovanje na vsakem terenu in podlagi. S teleskopsko ročico je neposredno z nastavljivega voznikovega sedeža mogoče preprosto prazniti koš velikosti 300 l. Zvočni signal pravočasno opozori na praznjenje koša. K še večjemu udobju pripomorejo tudi odlično oprijemljiv volan, žaromet s svetlimi LED in pregledni upravljalni elementi.


Nakup traktorske kosilnice T16-103.7 HD V2 Comfort in druge možnosti

Traktorska kosilnica T16-103.7 HD V2 Comfort je idealen pripomoček za nego velike travne površine. Udobna, učinkovita in z odličnimi rezultati dela: z njo odkrijete lepe strani košnje. Če iščete traktorsko kosilnico z manjšo širino rezanja (93 cm),vam priporočamo model T16-93.7 HD V2 Comfort. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.


Naše prednosti za vas:

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke iz družine solo® by AL-KO vam dostavijo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. www.al-ko.com/shop/de/solo-by-alko""> > Več o tem

"

Vaše prednosti

Acoustic fill level indicator

Acoustic fill level indicator

The large-volume gras catcher box warns the user with an acoustic signal as soon as the box is full.

Extra strong frame

Extra strong frame

Our lawn tractors feature torsionally rigid, durable and very stable frames with a sophisticated design providing the protection of moving parts.

LED Headlights

LED Headlights

The bright LED headlights provide excellent working light in the dark. They are particularly helpful when using the lawn tractor for winter maintenance.

Tehnični podatki

Moč v kW 9.1 KW
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov COMFORT pro
Delovna širina v cm 103 CM
Širina reza v cm 103 CM
Model motorja B&S Intek 7160
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 656
Število gibov motorja o/mon 2450
Število valjev motorja 2
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Številov noža 2 ST
Vrsta zaslona nima
Povezljivost nima
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Length in cm (Out of Box) 239 CM
Prestrezanje DA
Delovna luč LED
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Hitrost vožnje naprej km/h 9 KMH
S tvrdim košem DA
Prenos Nožni hidrostat T3
Width in cm (Out Of Box) 110 CM
Mulčenje Opcija
Moč naprave v kW 9.1
K vrednost (m/s^2) 2
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Height in cm (Out Of Box) 114 CM
Vrsta kosišča Standardno
Povratne hitrost max km/h 4 KMH
Izmet na stran NE
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Premer prednjega kolesa v palcih 15X6.0-6
Neto teža v kg 242 KG
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
primeren za površine do m2 7000
Differential lock NE
Prostornina koša v l 300 L
Premer zadnjega kolesa, palec "352 18X8.5-8
Elektronsko praznjenje košare NE
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)
Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.