Traktorska kosilnica solo® by AL-KO T 15-95.6 HD-A

Številka izdelka: 127367 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Hitra košnja zahvaljujoč rezalnemu mehanizmu širine 95 cm
  • Upravljalni elementi so udobno dosegljivi s sedeža
  • Koš z veliko prostornino in akustičnim signalom za napolnjenost
  • Udoben, nastavljiv voznikov sedež
  • Rezalni mehanizem z malo vibracijami, s krogličnim uležajenjem in motorjem 7,7 kW

Razvit v Nemčiji, izdelan v Avstriji. T15-95.6 HD A vsebuje čvrste sestavne dele in je odlične kakovosti. To so traktorske kosilnice solo® by AL-KO.


Traktorska kosilnica T15-95.6 HD A

ko se usedete na traktorsko kosilnico AL-KO, nimate nobene želje več, da bi svoj vrt kosili s kakim drugim strojem. Razviti v Nemčiji, izdelani v naši tovarni v Obdachu v Avstriji: traktorji AL-KO se odlikujejo s kakovostnimi materiali in dovršenimi funkcijami, zato so odlični partnerji za učinkovito košnjo velikih travnih površin. Močni motorji in najvišja stopnja udobja: to so traktorske kosilnice AL-KO. Posebna prednost: z obsežnim priborom in razširitvami za traktorsko kosilnico, npr. kompletom za mulčenje, pripravo za odlaganje redi ali snežnimi plugi, lahko svojo traktorsko kosilnico uporabljate na različne načine.


Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T15-95.6 HD A

Vstopni model z izredno ugodnim razmerjem med zmogljivostjo in ceno. Višino rezanja je mogoče udobno nastavljati v 7 stopnjah od 30 mm do 90 mm. Z rezalnim mehanizmom širine 95 cm in dvema nožema je mogoča košnja tudi večjega vrta. Z enostavnim posegom je rezalni mehanizem mogoče odstraniti zaradi vzdrževanja ali pri odstranjevanju snega v zimskem času.
Tog in robusten okvir iz C-profila v kombinaciji s kroglično uležajenim rezalnim mehanizmom z le malo vibracijami zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorske kosilnice solo® by AL-KO T15-95.6 HD A. Skupaj nameščena pedala za vožnjo naprej in nazaj omogočata intuitivno vožnjo. Kot opcijo je na to traktorsko kosilnico mogoče namestiti sprednji odbijač. Udoben sedež je mogoče brezstopenjsko nastavljati. Zadnja kolesa velikosti 20 zagotavljajo dober stik s podlago in vožnjo na vsakem terenu.


Nakup T15-95.6 HD A in druge možnosti

Traktorsko kosilnico solo® by AL-KO T15-95.6 HD A naj vam dostavi specializirani prodajalec AL-KO in jo pripravi za takojšnjo uporabo: to omogoča naša premium storitev dostave. Vstopite še danes v novo ero košnje in naročite vrtni traktor solo® by AL-KO T15-95.6 HD A v naši spletni trgovini.
Če želite malo traktorsko kosilnico z motorjem Briggs & Stratton-Intek, vam priporočamo T16-95.6 HD V2. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.


Naše prednosti za vas:

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke iz družine solo® by AL-KO vam dostavijo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. www.al-ko.com/shop/de/solo-by-alko""> > Več o tem

"

Tehnični podatki

251 CM
117 CM
100 CM
Povratne hitrost max km/h 4 KMH
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Neto teža v kg 247 KG
Vrsta zaslona nima
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Prostornina koša v l 310 L
Moč naprave v kW 7.7
S tvrdim košem DA
Vrsta kosišča Standardno
Differential lock NE
Hitrost vožnje naprej km/h 9 KMH
Izmet na stran NE
primeren za površine do m2 7000
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
Številov noža 2 ST
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Prenos Nožni hidrostat T3
Mulčenje Opcija
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Delovna luč opcija
Prestrezanje DA
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
K vrednost (m/s^2) 2
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Elektronsko praznjenje košare NE
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov PREMIUM pro
Delovna širina v cm 95 CM
Širina reza v cm 95 CM
Model motorja Model motorja
Moč v kW 7.7 KW
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 452
Število gibov motorja o/mon 2600
Število valjev motorja 1
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.