Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 15-95.6 HD-A

Številka izdelka: 127367 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Hitra košnja zahvaljujoč rezalnemu mehanizmu širine 95 cm
  • Upravljalni elementi so udobno dosegljivi s sedeža
  • Koš z veliko prostornino in akustičnim signalom za napolnjenost
  • Udoben, nastavljiv voznikov sedež
  • Rezalni mehanizem z malo vibracijami, s krogličnim uležajenjem in motorjem 7,7 kW

Razvit v Nemčiji, izdelan v Avstriji. T15-95.6 HD A vsebuje čvrste sestavne dele in je odlične kakovosti. To so traktorske kosilnice solo by AL-KO.


Traktorska kosilnica T15-95.6 HD A

ko se usedete na traktorsko kosilnico AL-KO, nimate nobene želje več, da bi svoj vrt kosili s kakim drugim strojem. Razviti v Nemčiji, izdelani v naši tovarni v Obdachu v Avstriji: traktorji AL-KO se odlikujejo s kakovostnimi materiali in dovršenimi funkcijami, zato so odlični partnerji za učinkovito košnjo velikih travnih površin. Močni motorji in najvišja stopnja udobja: to so traktorske kosilnice AL-KO. Posebna prednost: z obsežnim priborom in razširitvami za traktorsko kosilnico, npr. kompletom za mulčenje, pripravo za odlaganje redi ali snežnimi plugi, lahko svojo traktorsko kosilnico uporabljate na različne načine.


Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T15-95.6 HD A

Vstopni model z izredno ugodnim razmerjem med zmogljivostjo in ceno. Višino rezanja je mogoče udobno nastavljati v 7 stopnjah od 30 mm do 90 mm. Z rezalnim mehanizmom širine 95 cm in dvema nožema je mogoča košnja tudi večjega vrta. Z enostavnim posegom je rezalni mehanizem mogoče odstraniti zaradi vzdrževanja ali pri odstranjevanju snega v zimskem času.
Tog in robusten okvir iz C-profila v kombinaciji s kroglično uležajenim rezalnim mehanizmom z le malo vibracijami zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorske kosilnice solo by AL-KO T15-95.6 HD A. Skupaj nameščena pedala za vožnjo naprej in nazaj omogočata intuitivno vožnjo. Kot opcijo je na to traktorsko kosilnico mogoče namestiti sprednji odbijač. Udoben sedež je mogoče brezstopenjsko nastavljati. Zadnja kolesa velikosti 20 zagotavljajo dober stik s podlago in vožnjo na vsakem terenu.


Nakup T15-95.6 HD A in druge možnosti

Traktorsko kosilnico solo by AL-KO T15-95.6 HD A naj vam dostavi specializirani prodajalec AL-KO in jo pripravi za takojšnjo uporabo: to omogoča naša premium storitev dostave. Vstopite še danes v novo ero košnje in naročite vrtni traktor solo by AL-KO T15-95.6 HD A v naši spletni trgovini.
Če želite malo traktorsko kosilnico z motorjem Briggs & Stratton-Intek, vam priporočamo T16-95.6 HD V2. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.


Naše prednosti za vas:

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke iz družine solo by AL-KO vam dostavijo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. www.al-ko.com/shop/de/solo-by-alko""> > Več o tem

"

Tehnični podatki

Delovna širina v cm 95
Število gibov motorja o/mon 2600
Izmet na stran NE
Prostornina koša v l 310
Vrsta kosišča Standardno
Primer NE
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
primeren za površine do m2 7000
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Električni zagon DA
Vrsta zaslona nima
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Število valjev motorja 1
Elektronsko praznjenje košare NE
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Mulčenje Opcija
Širina reza v cm 95
Hitrost vožnje naprej km/h 9
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Model motorja Model motorja
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Številov noža 2
S tvrdim košem DA
Delovna luč opcija
K vrednost (m/s^2) 2
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 8
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
blagovna znamka Blagovna znamka
Linija izdelkov PREMIUM pro
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
Prenos Nožni hidrostat T3
Prestrezanje DA
Kubična motorja v ccm 452
Moč naprave v kW 7.7
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Povratne hitrost max km/h 4
Autochoke voljo NE
Tip motorja 4-taktni
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Moč v kW 7.7
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.