Traktorska kosilnica solo® by AL-KO T 15-93.9 HDS-A

Številka izdelka: 127574 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Največje udobje zahvaljujoč preglednemu upravljanju
  • Mulčenje kot opcija s klinom za mulčenje
  • Zanesljiv rezalni mehanizem z dvema kroglično uležajenima nožema
  • Široka kolesa za odličen stik s podlago
  • Enostavna preureditev za uporabo pozimi (snežni plug)

Odkrijte lepe strani košnje z našo traktorsko kosilnico solo® by AL-KO. Mala traktorska kosilnica T15-93.9 HDS-A Comfort je idealen pripomoček za nego srednje velikega vrta.


Mala traktorska kosilnica T15-93.9 HDS-A Comfort

Kakovostni sestavni deli, razviti v Nemčiji in izdelani v Avstriji: to je prednost male traktorske kosilnice T15-93.9 HDS-A Comfort. S to zmogljivo traktorsko kosilnico je košnja velike površine učinkovita in zlasti zelo udobna. Zaradi obsežnega pribora, npr. kompleta za mulčenje, odlagalnika redi, snežnega pluga itd., in lahko odstranljivega rezalnega mehanizma je traktorska kosilnica vsestransko uporaben stroj poleti in pozimi. Kdor išče traktorsko kosilnico, ki je primerna za razne vrste dela, bo s tem izdelkom zagotovo zadovoljen.


Tehnične podrobnosti male traktorske kosilnice T15-93.9 HDS-A Comfort

Vstopni model traktorske kosilnice iz serije Comfort je s svojo širino rezanja 95 cm izjemno primeren za hitro in učinkovito košnjo velikega vrta. Pogon traktorske kosilnice T15-93.9 HDS-A Comfort je izveden z robustnim motorjem AL-KO Pro 450 z močjo 8,5 kW. Višino rezanja je mogoče z enim ročajem nastavljati v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Obstojen rezalni mehanizem iz jeklene pločevine vsebuje dva noža, ki zagotavljata čisto rezanje trave. Mehanizem je mogoče preprosto odstraniti. Na sprednjo stran male traktorske kosilnice T15-93.9 HDS-A Comfort je pozimi mogoče namestiti snežni plug. Velike pnevmatike z velikostjo do 18 zagotavljajo dober stik s podlago in zanesljivo napredovanje na vsakem terenu in podlagi. Ta traktorska kosilnica izmetava pokošeno travo na stran. K še večjemu udobju pripomorejo tudi odlično oprijemljiv volan in pregledni upravljalni elementi.


Nakup traktorske kosilnice T15-93.9 HDS-A Comfort in druge možnosti

Mala traktorska kosilnica T15-93.9 HSD-A Comfort je idealen pripomoček za nego velike travne površine. Udobna, učinkovita in z odličnimi rezultati dela: z njo odkrijete lepe strani košnje. Če iščete traktorsko kosilnico s širino rezanja 103 cm, vam priporočamo model T16-103.7 HD V2 Comfort. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.


Naše prednosti za vas:

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke iz družine solo® by AL-KO vam dostavijo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. www.al-ko.com/shop/de/solo-by-alko""> > Več o tem

"

Vaše prednosti

Extra strong frame

Extra strong frame

Our lawn tractors feature torsionally rigid, durable and very stable frames with a sophisticated design providing the protection of moving parts.

Side discharge

Side discharge

Throw the grass out to the side with optimal clippings placement. This function gives you the opportunity to mow large areas particularly quickly.

Integrated mulching function

Integrated mulching function

By closing the side discharge, the mowing deck can be conveniently and quickly converted to the mulching function. The grass remains as highly shredded clippings and acts as fertilizer. The closure is included and can be adapted without tools.

Tehnični podatki

Moč v kW 8.5 KW
Znamka solo® by AL-KO
Delovna širina v cm 95 CM
Širina reza v cm 95 CM
Model motorja 024
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 452
Število gibov motorja o/mon 2900
Število valjev motorja 1
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Linija izdelkov COMFORT pro
K vrednost (m/s^2) 2
Izmet na stran DA
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Povratne hitrost max km/h 3.5 KMH
Hitrost vožnje naprej km/h 8 KMH
Mulčenje DA
Delovna luč opcija
Vrsta zaslona nima
Height in cm (Out Of Box) 114 CM
Differential lock NE
Funkcijo 2v1
Width in cm (Out Of Box) 102 CM
Povezljivost nima
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Length in cm (Out of Box) 190 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Neto teža v kg 212 KG
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Moč naprave v kW 8.5
Prestrezanje NE
Vrsta kosišča Standardno
Premer zadnjega kolesa, palec "352 18X8.5-8
Premer prednjega kolesa v palcih 15X6.0-6
Prenos Nožni hidrostat T2
Številov noža 2 ST
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Download 3 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.