Traktorska kosilnica solo® by AL-KO T 15-103.7 HD-A

Številka izdelka: 127418 Kmalu spet na voljo
allProductsDisabled
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Največje udobje zahvaljujoč preglednemu upravljanju
  • Mulčenje kot opcija s klinom za mulčenje
  • Zanesljiv rezalni mehanizem z dvema kroglično uležajenima nožema
  • Široka kolesa za odličen stik s podlago
  • Enostavna preureditev za uporabo pozimi (snežni plug)

Odkrijte lepe strani košnje z našo traktorsko kosilnico solo® by AL-KO. Traktorska kosilnica T15-103.7 HD-A Comfort je idealen pripomoček za nego velikega vrta.


Traktorska kosilnica T15-103.7 HD-A Comfort

Kakovostni sestavni deli, razviti v Nemčiji in izdelani v Avstriji: to je prednost traktorske kosilnice T15-103.7 HD-A Comfort. S to zmogljivo traktorsko kosilnico je košnja velike površine učinkovita in zlasti zelo udobna. Zaradi obsežnega pribora, npr. kompleta za mulčenje, odlagalnika redi, snežnega pluga itd., in lahko odstranljivega rezalnega mehanizma je traktorska kosilnica vsestransko uporaben stroj poleti in pozimi. Kdor išče traktorsko kosilnico, ki je primerna za razne vrste dela, bo s tem izdelkom zagotovo zadovoljen.


Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T15-103.7 HD-A Comfort

Naš paket moči za velike površine iz serije Comfort je s svojo širino rezanja 103 cm izjemno primeren za hitro in učinkovito košnjo velikega vrta. Pogon traktorske kosilnice T15-103.7 HD-A Comfort je izveden z robustnim motorjem AL-KO Pro z močjo 7,5 kW, ki povzroča le malo vibracij. Višino rezanja je mogoče z enim ročajem nastavljati v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Kroglično uležajen rezalni mehanizem iz jeklene pločevine vsebuje dva noža, ki zagotavljata čisto rezanje trave. Mehanizem je mogoče preprosto odstraniti. Na sprednjo stran traktorske kosilnice T15-103.7 HD-A Comfort je pozimi mogoče namestiti snežni plug. Posebno velike pnevmatike z velikostjo do 18 zagotavljajo dober stik s podlago in zanesljivo napredovanje na skoraj vsakem terenu in podlagi. S teleskopsko ročico je neposredno z nastavljivega voznikovega sedeža mogoče preprosto prazniti koš velikosti 220 l. K še večjemu udobju pripomorejo tudi odlično oprijemljiv volan, zvočni signal, ko je koš poln, in pregledni upravljalni elementi.


Nakup traktorske kosilnice T15-103.7 HD-A Comfort in druge možnosti

Traktorska kosilnica T15-103.7 HD-A Comfort je idealen pripomoček za nego velike travne površine. Udobna, učinkovita in z odličnimi rezultati dela: z njo odkrijete lepe strani košnje. Če potrebujete traktorsko kosilnico s še večjo rezervo moči, vam priporočamo traktorsko kosilnico T 16-103.7 HD V2. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.


Naše prednosti za vas:

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke iz družine solo® by AL-KO vam dostavijo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. www.al-ko.com/shop/de/solo-by-alko""> > Več o tem

"

Vaše prednosti

Acoustic fill level indicator

Acoustic fill level indicator

The large-volume gras catcher box warns the user with an acoustic signal as soon as the box is full.

Tehnični podatki

Moč v kW 7.5 KW
Znamka solo® by AL-KO
Delovna širina v cm 103 CM
Širina reza v cm 103 CM
Model motorja 024
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 452
Število gibov motorja o/mon 2450
Število valjev motorja 1
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Linija izdelkov COMFORT pro
Length in cm (Out of Box) 239 CM
Height in cm (Out Of Box) 114 CM
Width in cm (Out Of Box) 110 CM
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Prestrezanje DA
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Povratne hitrost max km/h 4 KMH
S tvrdim košem DA
Neto teža v kg 230 KG
Premer zadnjega kolesa, palec "352 18X8.5-8
Prostornina koša v l 220 L
Hitrost vožnje naprej km/h 9 KMH
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Elektronsko praznjenje košare NE
K vrednost (m/s^2) 2
Moč naprave v kW 7.5
Prenos Nožni hidrostat T3
Številov noža 2 ST
Izmet na stran NE
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
Mulčenje Opcija
Vrsta zaslona nima
Delovna luč opcija
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Vrsta kosišča Standardno
Differential lock NE
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Povezljivost nima
Premer prednjega kolesa v palcih 15X6.0-6
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Navodila za uporabo Download (0.00 B)
Download (0.00 B)
Download (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.