Traktorska kosilnica AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition

Številka izdelka: 119932 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Največje udobje zahvaljujoč preprostemu in preglednemu upravljanju
  • Udobno praznjenje koša s teleskopsko ročico in akustičnim signalom za pravočasno praznjenje
  • Zanesljiv rezalni mehanizem z dvema kroglično uležajenima nožema
  • Hidrostat z nožnim upravljanjem in ergonomsko nameščenimi pedali
  • Široka kolesa za odličen stik s podlago
  • Optimalna pozicija sedeža in nizek, udoben prehod
  • Enostavna preureditev za uporabo pozimi (snežni plug)

Odkrijte lepe strani košnje z našo traktorsko kosilnico AL-KO Black Edition. Traktorska kosilnica AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition se odlikuje zlasti s svojo izredno okretnostjo. Paket moči z zmogljivim motorjem AL-KO Pro je idealen pripomoček za nego srednje velikega vrta.


Traktorska kosilnica AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition

Kakovostni sestavni deli, razviti v Nemčiji in izdelani v Avstriji: tako se predstavlja traktorska kosilnica AL-KO T 15-93.9 HD-A kot ekskluzivna Black Edition. S to zmogljivo traktorsko kosilnico je košnja velike površine učinkovita in zlasti zelo udobna. Pri tem se traktorska kosilnica odlikuje z izredno okretnostjo in je zato primerna skoraj za vsak vrt. Zaradi obsežnega pribora, npr. kompleta za mulčenje, odlagalnika redi, snežnega pluga itd., in lahko odstranljivega rezalnega mehanizma je traktorska kosilnica vsestransko uporaben stroj poleti in pozimi. Kdor išče cenovno ugodno traktorsko kosilnico, ki je primerna za razne vrste dela, bo s tem izdelkom zagotovo zadovoljen.


Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition

Vstopni model traktorske kosilnice iz serije Black Edition je s svojo širino rezanja 93 cm izjemno primeren za hitro in učinkovito košnjo srednje velike travne površine. Pogon traktorske kosilnice AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition je izveden z motorjem AL-KO Pro 450 z močjo 7,7 kW (OHV), ki povzroča le malo vibracij. Višino rezanja je mogoče hitro in preprosto z enim ročajem nastavljati v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Obstojen rezalni mehanizem iz jeklene pločevine vsebuje dva noža, ki zagotavljata čisto rezanje trave. Mehanizem je mogoče preprosto odstraniti. Zato je omogočeno hitro čiščenje in hitro servisiranje nožev.
Na sprednjo stran traktorske kosilnice AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition je pozimi mogoče namestiti snežni plug. Z ostalim priborom, npr. vrtnim valjarjem ali kompletom za mulčenje, vam ta traktorska kosilnica pomaga tudi pri drugih poletnih opravilih. Velike pnevmatike z velikostjo do 18" zagotavljajo dober stik s podlago in zanesljivo napredovanje na vsakem terenu in podlagi. Pokošena trava se v tej traktorski kosilnici zbira v košu s prostornino 220 l. K še večjemu udobju pripomorejo tudi odlično oprijemljiv volan in pregledni upravljalni elementi.


Nakup traktorske kosilnice AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition in druge možnosti

Traktorska kosilnica AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition je idealen pripomoček za košnjo velike travne površine. Udobna, učinkovita in z odličnimi rezultati dela: z njo odkrijete lepe strani košnje. Če iščete traktorsko kosilnico z dodatno funkcijo mulčenja, priporočamo traktorsko kosilnico AL-KO T 13-93.7 HD.
Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo by AL-KO Black Edition univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.


Tehnični podatki

Izmet na stran NE
Elektronsko praznjenje košare NE
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Vrsta kosišča Standardno
Vrsta zaslona nima
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
blagovno znamko blagovno znamko
Autochoke voljo NE
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Električni zagon DA
S tvrdim košem DA
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Prenos Nožni hidrostat T2
Primer NE
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
Model motorja Model motorja
Prestrezanje DA
Mulčenje Opcija
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Tip motorja 4-taktni
Število valjev motorja Število valjev motorja
Funkcijo 2v1
Linija izdelkov Easy
Delovna luč opcija
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.