Traktor AL-KO 18-111.2 HDS Comfort

Številka izdelka: 123015 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Funkcija 3IN1: košnja, stransko praznjenje in mulčenje
  • Zmogljiv, robusten in kakovosten motor Briggs & Stratton z nizkimi vibracijami
  • Optimalen položaj sedeža za enostaven dostop do upravljal s priročno nizko stopnico
  • Nožni hidrostat z ergonomsko razporejenimi pedali
  • Zanesljiv kosilni mehanizem z dvema reziloma, nameščena na krogličnih ležajih za nemoteno delovanje
  • Elektromagnetna sklopka rezila
  • Funkcija mulčenja z zaporo za mulčenje, ki jo je mogoče praktično shraniti na kosilnico
  • Široka kolesa za optimalen oprijem

Udobna in učinkovita košnja z bencinskim traktorjem za trato AL-KO Comfort 18-111.2 HDS

Visokokakovostne komponente, razvite v Nemčiji in izdelane v Avstriji: tako se predstavlja traktor za trato AL-KO 18-111.2 HDS iz linije Comfort. Zaradi stranskega praznjenja ni treba izprazniti košare za travo, zato lahko tudi velika zemljišča pokosite hitro in v enem zamahu. Hkrati pa traktor za trato ohranja visoko stopnjo okretnosti in se tako dobro znajde na večini vrtov. Bogata dodatna oprema traktorja za trato, kot so vrtni valj, snežni nož, voziček za prikolico in številni drugi, ter zlahka odstranljiva kosilna plošča ga naredijo večnamenskega poleti in pozimi. Če iščete cenovno ugoden traktor za košnjo za skoraj vse namene, je ta izdelek najboljša izbira.

Izmet v stran lahko  priročno preklopite v funkcijo mulčenja.

Traktor za trate iz kategorije Comfort je s širino košnje 110 cm popolnoma primeren za učinkovito in hitro košnjo velikih travnikov (do 6000 m²). Travni traktor AL-KO Comfort 18-111.2 HDS poganja zmogljiv, robusten motor Briggs&Stratton Powerbuilt 4175 z močjo 9,5 KW in nizkimi vibracijami. Višino rezanja lahko z enim ročajem hitro in preprosto nastavite v 6 korakih od 30 mm do 80 mm. Trpežno kosilno ogrodje iz jeklene pločevine vključuje dva rezila za čisto košnjo trave in ga je mogoče odstraniti v nekaj preprostih korakih. To omogoča hitro čiščenje in prihranek časa pri vzdrževanju rezil.

Če želite uporabljati funkcijo mulčenja tega traktorja, ga lahko prilagodite brez orodja. Zaščito za mulčenje lahko praktično pospravite na kosilnico. Brezstopenjski nožni hidrostat omogoča sproščeno košnjo z ergonomsko razporejenimi pedali in optimalnim položajem sedenja.

Na sprednji del traktorja kosilnice AL-KO Comfort 18-111.2 HDS lahko pozimi pritrdite tudi snežni plug. Z dodatno opremo, kot so naš vrtni valjar, kombinirana prikolica in trosilnik gnojil, vam ta traktor za trato pomaga tudi pri nadaljnjem delu poleti. Zelo velike 18-palčne pnevmatike na pogonski osi zagotavljajo dober oprijem in hitro napredovanje na vseh površinah in terenih. Volan z enostavnim oprijemom in pregledno razporejenimi upravljalnimi elementi zagotavlja dodatno udobje.

Nakup AL-KO Comfort 18-111.2 HDS in alternative

Travni traktor Comfort 18-111.2 HDS zdaj kupite v naši spletni trgovini. Če želite traktor za trato z bočnim izmetom in manjšo širino košnje, vam priporočamo traktor za trato AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A (št. izdelka 123013).

Naš nasvet: Ta traktor za trato Comfort 18-111.2 HDS je s široko paleto dodatne opreme resnično vsestranski in lahko opravlja svoje delo tako pozimi kot poleti.

 

 

 

 

Vaše prednosti

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Stepless hydrostatic transmission

Stepless hydrostatic transmission

Its self-lubricating hydraulic pump makes it low-maintenance and extraordinarily robust. The special thing about it is that you can regulate the speed as well as the forward and reverse direction steplessly. There is no need for clutching and shifting.

Electromagnetic blade clutch

Electromagnetic blade clutch

If the blade should be switched on or off, the user activates a toggle switch, which switches the drive of the belt on or off. The reaction time of the electromagnetic clutch is very direct and the construction is particularly durable.

Mowing while driving backwards

Mowing while driving backwards

By activating this button, the mowing deck also runs when driving backwards. This enables easier manoeuvring as well as working with the tractor.

Toolless adjustable seat

Toolless adjustable seat

The seat of the ride-on mower can be conveniently adjusted without tools. All you have to do is open two wing screws and move the seat.

Izjemno močan okvir

Izjemno močan okvir

Odporen na torzijo, trpežen in zelo stabilen okvir – prenese največje obremenitve. Prefinjena konstrukcija za zaščito gibljivih delov.

Attractive design

Attractive design

The attractive appearance and the high-quality workmanship make our lawn tractors visual eye-catchers - and that permanently.

Tehnični podatki

Delovna širina v cm 110 CM
Tip pogona Bancin
Model motorja B&S Powerbuilt 4175
Kubična motorja v ccm 500
Moč v kW 9.5 KW
Število gibov motorja o/mon 2700
Neto teža v kg 222 KG
Prenos Nožni hidrostat T2
Število valjev motorja 1
Električni zagon DA
Povezljivost nima
Bruto teža v kg 282 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 190 CM
dim. Širina cm brez škatle 116 CM
Vrsta zaslona Nima
dim. Višina cm brez škatle 118 CM
primeren za površine do m2 6000 QM
Višina reza min / max v mm 30 - 80 MM
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Funkcijo 3v1
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 8 L
Mulčenje DA
Izmet na stran DA
Premer prednjega kolesa v palcih 15X6.0-6
Premer zadnjega kolesa, palec "352 18X8.5-8
Hitrost vožnje naprej km/h 8 KMH
Povratne hitrost max km/h 3.5 KMH
Vrsta kosišča Standardno
Zapora diferenciala NE
Moč naprave v kW 9.5
Komplet za naknadno vgradnjo za pametno povezavo no retrofit kit available
Primer NE
Delovna luč opcija
Mera dolžina karton cm 196.5 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Autochoke voljo NE
Širina reza v cm 110 CM
Znamka AL-KO
Front bumper optional
Linija izdelkov Comfort
Navodila za uporabo Download (30.72MB)
Download (17.77MB)
Izjave o skladnosti Download (209.55KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.