Traktor AL-KO 18-111.2 HDS Comfort

Številka izdelka: 123015 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Funkcija 3IN1: košnja, stransko praznjenje in mulčenje
  • Zmogljiv, robusten in kakovosten motor Briggs & Stratton z nizkimi vibracijami
  • Optimalen položaj sedeža za enostaven dostop do upravljal s priročno nizko stopnico
  • Nožni hidrostat z ergonomsko razporejenimi pedali
  • Zanesljiv kosilni mehanizem z dvema reziloma, nameščena na krogličnih ležajih za nemoteno delovanje
  • Elektromagnetna sklopka rezila
  • Funkcija mulčenja z zaporo za mulčenje, ki jo je mogoče praktično shraniti na kosilnico
  • Široka kolesa za optimalen oprijem

Udobna in učinkovita košnja z bencinskim traktorjem za trato AL-KO Comfort 18-111.2 HDS

Visokokakovostne komponente, razvite v Nemčiji in izdelane v Avstriji: tako se predstavlja traktor za trato AL-KO 18-111.2 HDS iz linije Comfort. Zaradi stranskega praznjenja ni treba izprazniti košare za travo, zato lahko tudi velika zemljišča pokosite hitro in v enem zamahu. Hkrati pa traktor za trato ohranja visoko stopnjo okretnosti in se tako dobro znajde na večini vrtov. Bogata dodatna oprema traktorja za trato, kot so vrtni valj, snežni nož, voziček za prikolico in številni drugi, ter zlahka odstranljiva kosilna plošča ga naredijo večnamenskega poleti in pozimi. Če iščete cenovno ugoden traktor za košnjo za skoraj vse namene, je ta izdelek najboljša izbira.

Izmet v stran lahko  priročno preklopite v funkcijo mulčenja.

Traktor za trate iz kategorije Comfort je s širino košnje 110 cm popolnoma primeren za učinkovito in hitro košnjo velikih travnikov (do 6000 m²). Travni traktor AL-KO Comfort 18-111.2 HDS poganja zmogljiv, robusten motor Briggs&Stratton Powerbuilt 4175 z močjo 9,5 KW in nizkimi vibracijami. Višino rezanja lahko z enim ročajem hitro in preprosto nastavite v 6 korakih od 30 mm do 80 mm. Trpežno kosilno ogrodje iz jeklene pločevine vključuje dva rezila za čisto košnjo trave in ga je mogoče odstraniti v nekaj preprostih korakih. To omogoča hitro čiščenje in prihranek časa pri vzdrževanju rezil.

Če želite uporabljati funkcijo mulčenja tega traktorja, ga lahko prilagodite brez orodja. Zaščito za mulčenje lahko praktično pospravite na kosilnico. Brezstopenjski nožni hidrostat omogoča sproščeno košnjo z ergonomsko razporejenimi pedali in optimalnim položajem sedenja.

Na sprednji del traktorja kosilnice AL-KO Comfort 18-111.2 HDS lahko pozimi pritrdite tudi snežni plug. Z dodatno opremo, kot so naš vrtni valjar, kombinirana prikolica in trosilnik gnojil, vam ta traktor za trato pomaga tudi pri nadaljnjem delu poleti. Zelo velike 18-palčne pnevmatike na pogonski osi zagotavljajo dober oprijem in hitro napredovanje na vseh površinah in terenih. Volan z enostavnim oprijemom in pregledno razporejenimi upravljalnimi elementi zagotavlja dodatno udobje.

Nakup AL-KO Comfort 18-111.2 HDS in alternative

Travni traktor Comfort 18-111.2 HDS zdaj kupite v naši spletni trgovini. Če želite traktor za trato z bočnim izmetom in manjšo širino košnje, vam priporočamo traktor za trato AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A (št. izdelka 123013).

Naš nasvet: Ta traktor za trato Comfort 18-111.2 HDS je s široko paleto dodatne opreme resnično vsestranski in lahko opravlja svoje delo tako pozimi kot poleti.

 

 

 

 

Vaše prednosti

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Extra strong frame

Extra strong frame

Our lawn tractors feature torsionally rigid, durable and very stable frames with a sophisticated design providing the protection of moving parts.

Attractive design

Attractive design

The attractive appearance and the high-quality workmanship make our lawn tractors visual eye-catchers - and that permanently.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Moč v kW 9.5 KW
Delovna širina v cm 110 CM
Širina reza v cm 110 CM
Model motorja B&S Powerbuilt 4175
Višina reza min / max v mm 30 - 80 MM
Kubična motorja v ccm 500
Tip motorja 4-taktni
Število gibov motorja o/mon 2700
Število valjev motorja 1
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Linija izdelkov Comfort
Vrsta kosišča Standardno
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Prenos Nožni hidrostat T2
Hitrost vožnje naprej km/h 8 KMH
Width in cm (Out Of Box) 116 CM
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Neto teža v kg 222 KG
Prestrezanje NE
K vrednost (m/s^2) 2
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Premer zadnjega kolesa, palec "352 18X8.5-8
Delovna luč opcija
Povratne hitrost max km/h 3.5 KMH
Length in cm (Out of Box) 190 CM
Premer prednjega kolesa v palcih 15X6.0-6
Mulčenje DA
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 89
Izmet na stran DA
Povezljivost nima
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 99
Differential lock NE
Funkcijo 3v1
Moč naprave v kW 9.5
Height in cm (Out Of Box) 118 CM
Številov noža 2 ST
Vrsta zaslona nima
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.