Traktor AL-KO 15-93.2 HDS-A Easy

Številka izdelka: 123013 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Funkcija 3IN1: košnja, stransko praznjenje in mulčenje
  • Robusten motor kakovosti AL-KO z nizkimi vibracijami
  • Optimalen položaj sedenja za enostaven dostop do upravljal z udobno nizko stopnico
  • Nožni hidrostat z ergonomsko razporejenimi pedali
  • Zanesljiva kosilnica z dvema reziloma, nameščena na krogličnih ležajih za nemoteno delovanje
  • Elektromagnetna sklopka rezila
  • Funkcija mulčenja z zaporo za mulčenje, ki jo je mogoče praktično shraniti na kosilnico
  • Motor AL-KO Pro 450 z zobniško oljno črpalko za daljšo življenjsko dobo

Z traktorskom kosilnicom AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A opravite veliko dela hitro in brez napora.

Visokokakovostne komponente, razvite v Nemčiji in izdelane v Avstriji: tako se traktor za trato AL-KO 15-93.2 HDS-A predstavlja kot Easy Edition. Zaradi stranskega praznjenja ni treba izprazniti košare za travo, zato lahko tudi večje parcele pokosite hitro in v enem zamahu. Hkrati pa traktor za trato ohranja visoko stopnjo okretnosti in se tako dobro znajde na večini vrtov. Bogata dodatna oprema traktorja, kot so vrtni valj, snežni nož, voziček za prikolico in številni drugi, ter zlahka odstranljiva kosilna plošča ga naredijo večnamenskega poleti in pozimi. Če iščete cenovno ugoden traktor za košnjo za skoraj vse namene, je ta izdelek najboljša izbira.

Izmet v stran lahko  priročno preklopite v funkcijo mulčenja.

S širino košnje 93 cm je traktor za trate iz kategorije Easy popolnoma primeren za učinkovito in hitro košnjo večjih zelenic (do 4500 m²). Travni traktor AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A poganja motor AL-KO Pro 450 z močjo 8,5 KW in nizkimi vibracijami. Višino rezanja lahko z ročajem hitro in preprosto nastavite v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Trpežna kosilna plošča iz jeklene pločevine vsebuje dva rezila za čisto košnjo trave in jo je mogoče odstraniti v nekaj preprostih korakih. To omogoča hitro čiščenje in prihranek časa pri vzdrževanju rezil.

Če želite uporabljati funkcijo mulčenja tega traktorja, ga lahko prilagodite brez orodja. Zaščito za mulčenje lahko praktično pospravite na kosilnico. Brezstopenjski nožni hidrostat omogoča sproščeno košnjo z ergonomsko razporejenimi pedali in optimalnim položajem sedenja.

Na sprednji del traktorja kosilnice AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A lahko pozimi pritrdite tudi snežni nož. Z dodatno opremo, kot so naš vrtni valjar, kombinirana prikolica in trosilnik gnojil, vam ta traktor za trato pomaga tudi pri nadaljnjem delu poleti. Zelo velike 18-palčne pnevmatike na pogonski osi zagotavljajo dober oprijem in hitro napredovanje na vseh površinah in terenih. Volan z enostavnim oprijemom in pregledno razporejenimi upravljalnimi elementi zagotavlja dodatno udobje.

Nakup traktorja za trato AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A in alternativnih naprav

Travni traktor Easy 15-93.2 HDS-A zdaj kupite v naši spletni trgovini. Če želite traktor za trato z bočnim izmetom in večjo širino košnje, vam priporočamo traktor za trato AL-KO Comfort 18-111.2 HDS (št. izdelka 123015).

Naš nasvet: Ta traktor za trato Easy 15-93.2 HDS-A je s široko paleto dodatne opreme resnično vsestranski in lahko opravlja svoje delo pozimi in poleti.

 

 

Vaše prednosti

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Stepless hydrostatic transmission

Stepless hydrostatic transmission

Its self-lubricating hydraulic pump makes it low-maintenance and extraordinarily robust. The special thing about it is that you can regulate the speed as well as the forward and reverse direction steplessly. There is no need for clutching and shifting.

Electromagnetic blade clutch

Electromagnetic blade clutch

If the blade should be switched on or off, the user activates a toggle switch, which switches the drive of the belt on or off. The reaction time of the electromagnetic clutch is very direct and the construction is particularly durable.

Mowing while driving backwards

Mowing while driving backwards

By activating this button, the mowing deck also runs when driving backwards. This enables easier manoeuvring as well as working with the tractor.

Toolless adjustable seat

Toolless adjustable seat

The seat of the ride-on mower can be conveniently adjusted without tools. All you have to do is open two wing screws and move the seat.

Izjemno močan okvir

Izjemno močan okvir

Odporen na torzijo, trpežen in zelo stabilen okvir – prenese največje obremenitve. Prefinjena konstrukcija za zaščito gibljivih delov.

Attractive design

Attractive design

The attractive appearance and the high-quality workmanship make our lawn tractors visual eye-catchers - and that permanently.

Tehnični podatki

Delovna širina v cm 93 CM
Tip pogona Bancin
Model motorja AL-KO Pro 450
Kubična motorja v ccm 452
Moč v kW 8.5 KW
Število gibov motorja o/mon 2900
Prenos Nožni hidrostat T2
Neto teža v kg 203 KG
Električni zagon DA
Število valjev motorja 1
Povezljivost nima
Vrsta zaslona Nima
Bruto teža v kg 266 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 190 CM
dim. Višina cm brez škatle 118 CM
dim. Širina cm brez škatle 116 CM
primeren za površine do m2 4500 QM
Višina reza min / max v mm 30 - 80 MM
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Funkcijo 3v1
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 8 L
Mulčenje DA
Izmet na stran DA
Premer prednjega kolesa v palcih 15X6.0-6
Premer zadnjega kolesa, palec "352 18X8.5-8.5
Hitrost vožnje naprej km/h 8 KMH
Povratne hitrost max km/h 3.5 KMH
Vrsta kosišča Standardno
Moč naprave v kW 8.5
Zapora diferenciala NE
Komplet za naknadno vgradnjo za pametno povezavo no retrofit kit available
Primer NE
Delovna luč opcija
Mera dolžina karton cm 196.5 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Autochoke voljo NE
Širina reza v cm 93 CM
Front bumper optional
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy
Navodila za uporabo Download (2.89MB)
Download (17.77MB)
Izjave o skladnosti Download (209.55KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.