Traktor AL-KO 15-93.2 HDS-A Easy

Številka izdelka: 123013 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Funkcija 3IN1: košnja, stransko praznjenje in mulčenje
  • Robusten motor kakovosti AL-KO z nizkimi vibracijami
  • Optimalen položaj sedenja za enostaven dostop do upravljal z udobno nizko stopnico
  • Nožni hidrostat z ergonomsko razporejenimi pedali
  • Zanesljiva kosilnica z dvema reziloma, nameščena na krogličnih ležajih za nemoteno delovanje
  • Elektromagnetna sklopka rezila
  • Funkcija mulčenja z zaporo za mulčenje, ki jo je mogoče praktično shraniti na kosilnico
  • Motor AL-KO Pro 450 z zobniško oljno črpalko za daljšo življenjsko dobo

Z traktorskom kosilnicom AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A opravite veliko dela hitro in brez napora.

Visokokakovostne komponente, razvite v Nemčiji in izdelane v Avstriji: tako se traktor za trato AL-KO 15-93.2 HDS-A predstavlja kot Easy Edition. Zaradi stranskega praznjenja ni treba izprazniti košare za travo, zato lahko tudi večje parcele pokosite hitro in v enem zamahu. Hkrati pa traktor za trato ohranja visoko stopnjo okretnosti in se tako dobro znajde na večini vrtov. Bogata dodatna oprema traktorja, kot so vrtni valj, snežni nož, voziček za prikolico in številni drugi, ter zlahka odstranljiva kosilna plošča ga naredijo večnamenskega poleti in pozimi. Če iščete cenovno ugoden traktor za košnjo za skoraj vse namene, je ta izdelek najboljša izbira.

Izmet v stran lahko  priročno preklopite v funkcijo mulčenja.

S širino košnje 93 cm je traktor za trate iz kategorije Easy popolnoma primeren za učinkovito in hitro košnjo večjih zelenic (do 4500 m²). Travni traktor AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A poganja motor AL-KO Pro 450 z močjo 8,5 KW in nizkimi vibracijami. Višino rezanja lahko z ročajem hitro in preprosto nastavite v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Trpežna kosilna plošča iz jeklene pločevine vsebuje dva rezila za čisto košnjo trave in jo je mogoče odstraniti v nekaj preprostih korakih. To omogoča hitro čiščenje in prihranek časa pri vzdrževanju rezil.

Če želite uporabljati funkcijo mulčenja tega traktorja, ga lahko prilagodite brez orodja. Zaščito za mulčenje lahko praktično pospravite na kosilnico. Brezstopenjski nožni hidrostat omogoča sproščeno košnjo z ergonomsko razporejenimi pedali in optimalnim položajem sedenja.

Na sprednji del traktorja kosilnice AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A lahko pozimi pritrdite tudi snežni nož. Z dodatno opremo, kot so naš vrtni valjar, kombinirana prikolica in trosilnik gnojil, vam ta traktor za trato pomaga tudi pri nadaljnjem delu poleti. Zelo velike 18-palčne pnevmatike na pogonski osi zagotavljajo dober oprijem in hitro napredovanje na vseh površinah in terenih. Volan z enostavnim oprijemom in pregledno razporejenimi upravljalnimi elementi zagotavlja dodatno udobje.

Nakup traktorja za trato AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A in alternativnih naprav

Travni traktor Easy 15-93.2 HDS-A zdaj kupite v naši spletni trgovini. Če želite traktor za trato z bočnim izmetom in večjo širino košnje, vam priporočamo traktor za trato AL-KO Comfort 18-111.2 HDS (št. izdelka 123015).

Naš nasvet: Ta traktor za trato Easy 15-93.2 HDS-A je s široko paleto dodatne opreme resnično vsestranski in lahko opravlja svoje delo pozimi in poleti.

 

 

Vaše prednosti

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Extra strong frame

Extra strong frame

Our lawn tractors feature torsionally rigid, durable and very stable frames with a sophisticated design providing the protection of moving parts.

Attractive design

Attractive design

The attractive appearance and the high-quality workmanship make our lawn tractors visual eye-catchers - and that permanently.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Moč v kW 8.5 KW
Delovna širina v cm 93 CM
Širina reza v cm 93 CM
Višina reza min / max v mm 30 - 80 MM
Model motorja 024
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 452
Število gibov motorja o/mon 2900
Število valjev motorja 1
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Linija izdelkov Easy
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
K vrednost (m/s^2) 2
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Length in cm (Out of Box) 190 CM
Differential lock NE
Neto teža v kg 203 KG
Premer zadnjega kolesa, palec "352 18X8.5-8.5
Povezljivost nima
Delovna luč opcija
Width in cm (Out Of Box) 116 CM
Vrsta zaslona nima
Mulčenje DA
Številov noža 2 ST
Premer prednjega kolesa v palcih 15X6.0-6
Hitrost vožnje naprej km/h 8 KMH
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Vrsta kosišča Standardno
Povratne hitrost max km/h 3.5 KMH
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Prenos Nožni hidrostat T2
Height in cm (Out Of Box) 118 CM
Funkcijo 3v1
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 97
Moč naprave v kW 8.5
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Prestrezanje NE
Izmet na stran DA
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.