Traktor AL-KO 15-93.2 HD-A Easy

Številka izdelka: 123014 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • 2IN1funkcija: mulčanje in lovljenje
  • Robusten motor kakovosti AL-KO z nizkimi vibracijami
  • Optimalen položaj sedenja za lažji dostop do upravljal z udobno nizko stopnico
  • Nožni hidrostat z ergonomsko razporejenimi pedal
  • Zanesljiva kosilna enota z dvema reziloma, nameščena na krogličnih ležajih za nemoteno delovanje
  • Elektromagnetna sklopka rezila
  • Funkcija mulčenja z zaporo za mulčenje, ki jo je mogoče praktično shraniti na kosilnico
  • Motor AL-KO Pro 450 z zobato oljno črpalko za daljšo življenjsko dobo

Z traktorskom kosilnicom AL-KO Easy 15-93.2 HD-A opravite veliko dela hitro in brez napora

Visokokakovostne komponente, razvite v Nemčiji in izdelane v Avstriji: tako se traktor za trato AL-KO 15-93.2 HD-A predstavlja kot Easy Edition. Ta traktor za trato je zelo okreten, zato se odlično znajde na večini vrtov. Bogata dodatna oprema traktorja za trato, kot so deflektor, snežni nož, voziček za prikolico in še veliko več, ter zlahka odstranljiva kosilna plošča ga naredijo večnamenskega poleti in pozimi. Če iščete cenovno ugoden traktor za košnjo za skoraj vse namene, je ta izdelek najboljša izbira.

Mulčenje ali lovljenje - prilagojeno ašim potrebam.

S širino košnje 93 cm je traktorska kosilnica iz kategorije Easy popolnoma primerna za učinkovito in hitro košnjo velikih travnikov (do 4500 m²). Travni traktor AL-KO Easy 15-93.2 HD-A poganja motor AL-KO Pro 450 s 7,7 kW in nizkimi vibracijami. Višino rezanja lahko z ročajem hitro in enostavno nastavite v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Trpežna kosilna plošča iz jeklene pločevine vsebuje dva rezila za čisto košnjo trave in jo je mogoče odstraniti v nekaj preprostih korakih. To omogoča hitro čiščenje in prihranek časa pri vzdrževanju rezil.

Če želite pri tem traktorju uporabljati dodatno funkcijo mulčenja (vložek za mulčenje, št. izdelka 118885), ga lahko prestavite brez orodja. Brezstopenjski nožni hidrostat omogoča sproščeno košnjo z ergonomsko razporejenimi pedali in optimalnim položajem sedenja. Velik zbiralnik s prostornino 220 l lahko s teleskopsko ročico udobno izpraznite s sedeža.

Na sprednji del traktorja kosilnice AL-KO Easy 15-93.2 HD-A lahko pozimi pritrdite tudi snežni nož. Z dodatno opremo, kot so naš vrtni valjar, kombinirana prikolica in trosilnik gnojil, vam ta traktor za trato pomaga tudi pri nadaljnjem delu poleti. Zelo velike 18-palčne pnevmatike na pogonski osi zagotavljajo dober oprijem in hitro napredovanje na vseh površinah in terenih. Volan z enostavnim oprijemom in pregledno razporejenimi upravljalnimi elementi zagotavlja dodatno udobje.

Nakup traktorja za trato AL-KO Easy 15-93.2 HD-A in alternative

Parkovni traktor Easy 15-93.2 HD-A zdaj kupite v naši spletni trgovini. Če želite traktor za trato z večjo širino košnje (103 cm), vam priporočamo traktor za trato AL-KO Comfort 18-103.2 HD.

Naš nasvet: Ta traktor za trato Easy 15-93.2 HD-A je s široko paleto dodatne opreme resnično vsestranski in lahko opravlja svoje delo pozimi in poleti.

 

Tehnični podatki

Moč naprave v kW 7.7
Mulčenje Opcija
Elektronsko praznjenje košare NE
Vrsta zaslona nima
Prenos Nožni hidrostat T2
Vrsta kosišča Standardno
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
primeren za površine do m2 4500
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 89
Izmet na stran NE
K vrednost (m/s^2) 2
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Prestrezanje DA
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Funkcijo 2v1
Delovna luč opcija
Povratne hitrost max km/h 3.5
Številov noža 2 ST
Hitrost vožnje naprej km/h 8
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
Differential lock NE
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Prostornina koša v l 220
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
S tvrdim košem DA
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy
Delovna širina v cm 93
Širina reza v cm 93
Model motorja Model motorja
Moč v kW 7.7
Kubična motorja v ccm 452
Tip motorja 4-taktni
Število gibov motorja o/mon 2600
Število valjev motorja 1
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.