Traktor AL-KO 15-93.2 HD-A Easy

Številka izdelka: 123014 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • 2IN1funkcija: mulčanje in lovljenje
  • Robusten motor kakovosti AL-KO z nizkimi vibracijami
  • Optimalen položaj sedenja za lažji dostop do upravljal z udobno nizko stopnico
  • Nožni hidrostat z ergonomsko razporejenimi pedal
  • Zanesljiva kosilna enota z dvema reziloma, nameščena na krogličnih ležajih za nemoteno delovanje
  • Elektromagnetna sklopka rezila
  • Funkcija mulčenja z zaporo za mulčenje, ki jo je mogoče praktično shraniti na kosilnico
  • Motor AL-KO Pro 450 z zobato oljno črpalko za daljšo življenjsko dobo

Z traktorskom kosilnicom AL-KO Easy 15-93.2 HD-A opravite veliko dela hitro in brez napora

Visokokakovostne komponente, razvite v Nemčiji in izdelane v Avstriji: tako se traktor za trato AL-KO 15-93.2 HD-A predstavlja kot Easy Edition. Ta traktor za trato je zelo okreten, zato se odlično znajde na večini vrtov. Bogata dodatna oprema traktorja za trato, kot so deflektor, snežni nož, voziček za prikolico in še veliko več, ter zlahka odstranljiva kosilna plošča ga naredijo večnamenskega poleti in pozimi. Če iščete cenovno ugoden traktor za košnjo za skoraj vse namene, je ta izdelek najboljša izbira.

Mulčenje ali lovljenje - prilagojeno ašim potrebam.

S širino košnje 93 cm je traktorska kosilnica iz kategorije Easy popolnoma primerna za učinkovito in hitro košnjo velikih travnikov (do 4500 m²). Travni traktor AL-KO Easy 15-93.2 HD-A poganja motor AL-KO Pro 450 s 7,7 kW in nizkimi vibracijami. Višino rezanja lahko z ročajem hitro in enostavno nastavite v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Trpežna kosilna plošča iz jeklene pločevine vsebuje dva rezila za čisto košnjo trave in jo je mogoče odstraniti v nekaj preprostih korakih. To omogoča hitro čiščenje in prihranek časa pri vzdrževanju rezil.

Če želite pri tem traktorju uporabljati dodatno funkcijo mulčenja (vložek za mulčenje, št. izdelka 118885), ga lahko prestavite brez orodja. Brezstopenjski nožni hidrostat omogoča sproščeno košnjo z ergonomsko razporejenimi pedali in optimalnim položajem sedenja. Velik zbiralnik s prostornino 220 l lahko s teleskopsko ročico udobno izpraznite s sedeža.

Na sprednji del traktorja kosilnice AL-KO Easy 15-93.2 HD-A lahko pozimi pritrdite tudi snežni nož. Z dodatno opremo, kot so naš vrtni valjar, kombinirana prikolica in trosilnik gnojil, vam ta traktor za trato pomaga tudi pri nadaljnjem delu poleti. Zelo velike 18-palčne pnevmatike na pogonski osi zagotavljajo dober oprijem in hitro napredovanje na vseh površinah in terenih. Volan z enostavnim oprijemom in pregledno razporejenimi upravljalnimi elementi zagotavlja dodatno udobje.

Nakup traktorja za trato AL-KO Easy 15-93.2 HD-A in alternative

Parkovni traktor Easy 15-93.2 HD-A zdaj kupite v naši spletni trgovini. Če želite traktor za trato z večjo širino košnje (103 cm), vam priporočamo traktor za trato AL-KO Comfort 18-103.2 HD.

Naš nasvet: Ta traktor za trato Easy 15-93.2 HD-A je s široko paleto dodatne opreme resnično vsestranski in lahko opravlja svoje delo pozimi in poleti.

 

Vaše prednosti

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Stepless hydrostatic transmission

Stepless hydrostatic transmission

Its self-lubricating hydraulic pump makes it low-maintenance and extraordinarily robust. The special thing about it is that you can regulate the speed as well as the forward and reverse direction steplessly. There is no need for clutching and shifting.

Electromagnetic blade clutch

Electromagnetic blade clutch

If the blade should be switched on or off, the user activates a toggle switch, which switches the drive of the belt on or off. The reaction time of the electromagnetic clutch is very direct and the construction is particularly durable.

Improved box frame

Improved box frame

The improved box frame makes it easier to attach and detach the grass catcher box. In addition, it ensures that less force is required to empty the box, including an additional lock for perfect fixing of the grass catcher box in use.

Mowing while driving backwards

Mowing while driving backwards

By activating this button, the mowing deck also runs when driving backwards. This enables easier manoeuvring as well as working with the tractor.

Toolless adjustable seat

Toolless adjustable seat

The seat of the ride-on mower can be conveniently adjusted without tools. All you have to do is open two wing screws and move the seat.

Izjemno močan okvir

Izjemno močan okvir

Odporen na torzijo, trpežen in zelo stabilen okvir – prenese največje obremenitve. Prefinjena konstrukcija za zaščito gibljivih delov.

Acoustic fill level indicator

Acoustic fill level indicator

The large-volume gras catcher box warns the user with an acoustic signal as soon as the box is full.

Attractive design

Attractive design

The attractive appearance and the high-quality workmanship make our lawn tractors visual eye-catchers - and that permanently.

Tehnični podatki

Moč v kW 7.7 KW
Znamka AL-KO
Delovna širina v cm 93 CM
Širina reza v cm 93 CM
Model motorja AL-KO Pro 450
dim. Dolžina cm brez škatle 239 CM
dim. Širina cm brez škatle 102 CM
dim. Višina cm brez škatle 118 CM
Kubična motorja v ccm 452
Število gibov motorja o/mon 2600
Višina reza min / max v mm 30 - 80 MM
Število valjev motorja 1
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Mulčenje Opcija
Zapora diferenciala NE
Komplet za naknadno vgradnjo za pametno povezavo no retrofit kit available
Delovna luč opcija
Mera dolžina karton cm 196.5 CM
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Vrsta kosišča Standardno
Tip pogona Bancin
Prenos Nožni hidrostat T2
Premer zadnjega kolesa, palec "352 18X8.5-8.5
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Hitrost vožnje naprej km/h 8 KMH
Funkcijo 2v1
Bruto teža v kg 287 KG
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Prostornina koša v l 220 L
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 8 L
Front bumper optional
Povezljivost nima
Linija izdelkov Easy
Premer prednjega kolesa v palcih 15X6.0-6
Primer NE
Elektronsko praznjenje košare NE
Povratne hitrost max km/h 3.5 KMH
Neto teža v kg 224 KG
Vrsta zaslona Nima
Izmet na stran NE
Moč naprave v kW 7.7
Navodila za uporabo Download (2.89MB)
Download (30.72MB)
Izjave o skladnosti Download (209.55KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.