Traktor AL-KO 15-93.2 HD-A Easy

Številka izdelka: 123014 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • 2IN1funkcija: mulčanje in lovljenje
  • Robusten motor kakovosti AL-KO z nizkimi vibracijami
  • Optimalen položaj sedenja za lažji dostop do upravljal z udobno nizko stopnico
  • Nožni hidrostat z ergonomsko razporejenimi pedal
  • Zanesljiva kosilna enota z dvema reziloma, nameščena na krogličnih ležajih za nemoteno delovanje
  • Elektromagnetna sklopka rezila
  • Funkcija mulčenja z zaporo za mulčenje, ki jo je mogoče praktično shraniti na kosilnico
  • Motor AL-KO Pro 450 z zobato oljno črpalko za daljšo življenjsko dobo

Z traktorskom kosilnicom AL-KO Easy 15-93.2 HD-A opravite veliko dela hitro in brez napora

 

Visokokakovostne komponente, razvite v Nemčiji in izdelane v Avstriji: tako se traktor za trato AL-KO 15-93.2 HD-A predstavlja kot Easy Edition. Ta traktor za trato je zelo okreten, zato se odlično znajde na večini vrtov. Bogata dodatna oprema traktorja za trato, kot so deflektor, snežni nož, voziček za prikolico in še veliko več, ter zlahka odstranljiva kosilna plošča ga naredijo večnamenskega poleti in pozimi. Če iščete cenovno ugoden traktor za košnjo za skoraj vse namene, je ta izdelek najboljša izbira.

 

 

Mulčenje ali lovljenje - prilagojeno vašim potrebam.

 

S širino košnje 93 cm je traktorska kosilnica iz kategorije Easy popolnoma primerna za učinkovito in hitro košnjo velikih travnikov (do 4500 m²). Travni traktor AL-KO Easy 15-93.2 HD-A poganja motor AL-KO Pro 450 s 7,7 kW in nizkimi vibracijami. Višino rezanja lahko z ročajem hitro in enostavno nastavite v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Trpežna kosilna plošča iz jeklene pločevine vsebuje dva rezila za čisto košnjo trave in jo je mogoče odstraniti v nekaj preprostih korakih. To omogoča hitro čiščenje in prihranek časa pri vzdrževanju rezil.

Če želite pri tem traktorju uporabljati dodatno funkcijo mulčenja (vložek za mulčenje, št. izdelka 118885), ga lahko prestavite brez orodja. Brezstopenjski nožni hidrostat omogoča sproščeno košnjo z ergonomsko razporejenimi pedali in optimalnim položajem sedenja. Velik zbiralnik s prostornino 220 l lahko s teleskopsko ročico udobno izpraznite s sedeža.

 

Na sprednji del traktorja kosilnice AL-KO Easy 15-93.2 HD-A lahko pozimi pritrdite tudi snežni nož. Z dodatno opremo, kot so naš vrtni valjar, kombinirana prikolica in trosilnik gnojil, vam ta traktor za trato pomaga tudi pri nadaljnjem delu poleti. Zelo velike 18-palčne pnevmatike na pogonski osi zagotavljajo dober oprijem in hitro napredovanje na vseh površinah in terenih. Volan z enostavnim oprijemom in pregledno razporejenimi upravljalnimi elementi zagotavlja dodatno udobje.

 

 

Nakup traktorja za trato AL-KO Easy 15-93.2 HD-A in alternative

 

Parkovni traktor Easy 15-93.2 HD-A zdaj kupite v naši spletni trgovini. Če želite traktor za trato z večjo širino košnje (103 cm), vam priporočamo traktor za trato AL-KO Comfort 18-103.2 HD.

Naš nasvet: Ta traktor za trato Easy 15-93.2 HD-A je s široko paleto dodatne opreme resnično vsestranski in lahko opravlja svoje delo pozimi in poleti.

Tehnični podatki

Delovna širina v cm 93
Tip motorja 4-taktni
blagovna znamka Blagovna znamka
Povratne hitrost max km/h 3.5
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Elektronsko praznjenje košare NE
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Autochoke voljo NE
Število valjev motorja 1
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Prostornina koša v l 220
Funkcijo 2v1
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 7
Model motorja Model motorja
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Moč naprave v kW 7.7
primeren za površine do m2 4500
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
Električni zagon DA
Vrsta kosišča Standardno
S tvrdim košem DA
Prestrezanje DA
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 89
Delovna luč opcija
Vrsta zaslona nima
Linija izdelkov Easy
Primer NE
Izmet na stran NE
K vrednost (m/s^2) 2
Številov noža 2
Število gibov motorja o/mon 2600
Hitrost vožnje naprej km/h 8
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih
Širina reza v cm 93
Prenos Nožni hidrostat T2
Kubična motorja v ccm 452
Moč v kW 7.7
Mulčenje Opcija
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Premer zadnjega kolesa, palec "352 Premer zadnjega kolesa, palec "352

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.