solo® by AL-KO traktor T 16-103.3 HD V2

Številka izdelka: 127691 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Visoka stopnja udobja zahvaljujoč enostavno dostopnim krmilnim elementom in brezstopenjskemu nožnemu hidrostatu
  • Udoben sedež, nastavljiv brez orodja in nizek prehod, vključno z veliko prostora za noge
  • Tehnologija MaxAirflow za optimalno lovljenje v 250-litrski zbiralnik trave
  • Široka kolesa za optimalno napredovanje košnje in odličen oprijem
  • Zanesljiva dvorezna kosilnica s krogličnimi ležaji
  • Enostavna pretvorba v zimsko delovanje (s snežno rapo)
  • Opcijsko: funkcija mulčenja z opcijsko uporabo klina za mulčenje
  • Žaromet ED z 10-krat večjo svetilnostjo

V novi zasnovi - solo® by AL-KO - traktor T 16-103.3 HD V2

Nova generacija naših traktorjev Comfort pro zasije v novem sijaju zahvaljujoč novemu pokrovu motorja v inovativnem dizajnu. Kakovost in dolga življenjska doba sta zagotovljeni s tem izdelkom zahvaljujoč ključnima ciljema "skonstruirano v Nemčiji" in "izdelano v Avstriji".

Učinkovita košnja z izboljšano ergonomijo

Učinkovito kosite zahvaljujoč tehnologiji MaxAirflow, ki omogoča boljši transport pokošene trave v zbiralnik trave. To pomeni, da je treba zbirno škatlo manj prazniti. Teleskopsko ročico za praznjenje lovilnega koša lahko potisnete do konca navzdol tako, da nastavitev višine premaknete vstran. To popolnoma izprazni koš za travo.

S širino reza 103 cm je traktor popolnoma primeren za učinkovito in hitro košnjo velikih vrtov (do 7.000 m²). Kosilnico T 16-103.3 HD V2 poganja 2-valjni motor Briggs & Stratton z močjo 9,1 kW - z dolgo življenjsko dobo zahvaljujoč obljubi kakovosti Briggs & Stratton. Višino reza lahko nastavite v 6 korakih od 30 mm do 80 mm z eno roko.

Druga prednost v smislu udobja so lahko dostopne komande, brezstopenjski nožni hidrostat in nizek prehod, vključno z veliko prostora za noge. Velik 250-litrski zbiralnik za travo lahko izpraznite neposredno iz nastavljivega voznikovega sedeža s pomočjo teleskopske ročice. Tehnologija MaxAirflow zagotavlja optimalen transport trave v zbiralnik za travo za visoko učinkovitost in malo praznih voženj pri delu s traktorjem. Ko je zbiralnik za travo poln, zvočni signal opozori, da je treba zaboj pravočasno izprazniti. Velike 18" zadnje pnevmatike zagotavljajo dober oprijem in dobro napredovanje na vsaki podlagi in terenu. Trpežna kosilnica iz jeklene pločevine vključuje dve rezili za čisto košnjo trave in jo je mogoče odstraniti v nekaj preprostih korakih. Snežni plug in številne druge uporabne dodatke iz naše ponudbe dodatne opreme lahko na primer pozimi z malo truda pritrdite na vrtni traktor T 16-103.3 HD V2.

Kupite bencinski vrtni traktor solo® by AL-KO T 16-103.3 HD V2 & alternative

Preprosto kupite vrtni traktor T 16-103.3 HD V2 v naši spletni trgovini z vrhunsko storitvijo ali pri enem od naših specializiranih prodajalcev v vaši bližini. Če želite traktor z drugačnim motorjem, vam priporočamo bencinski vrtni traktor solo® by AL-KO T 16-93.3 HD V2 (izdelek št. 127690).

Naše prednosti za vas

Vrhunska dostavna služba AL-KO: Naše izdelke solo® by AL-KO dostavlja naša stacionarna regionalna specializirana trgovina. Naša premium storitev dostave (za podrobnosti glejte pogoje) vključuje dostavo sestavljenega izdelka na vaš vrt in navodila za uporabo naprave, pripravljene za uporabo.

 

Tehnični podatki

Moč v kW 9.1 KW
Znamka solo® by AL-KO
Delovna širina v cm 103 CM
Širina reza v cm 103 CM
Višina reza min / max v mm 30 - 80 MM
Model motorja B&S Intek 7160
Kubična motorja v ccm 656
Tip motorja 4-taktni
Število gibov motorja o/mon 2450
Število valjev motorja 2
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Linija izdelkov COMFORT pro
Length in cm (Out of Box) 239 CM
Height in cm (Out Of Box) 114 CM
Width in cm (Out Of Box) 110 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Povezljivost nima
Mulčenje Opcija
Povratne hitrost max km/h 4 KMH
Prostornina koša v l 250 L
Izmet na stran NE
K vrednost (m/s^2) 2
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Elektronsko praznjenje košare NE
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Hitrost vožnje naprej km/h 9 KMH
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Številov noža 2 ST
Prenos Nožni hidrostat T3
Delovna luč LED
S tvrdim košem DA
Premer zadnjega kolesa, palec "352 18X8.5-8
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Tip noža Brušeni z diamanti
Vibracije ahw (m/s^2) 4
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Vrsta zaslona nima
Premer prednjega kolesa v palcih 15X6.0-6
Differential lock NE
Prestrezanje DA
Moč naprave v kW 9.1
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Vrsta kosišča Standardno
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.