solo® by AL-KO T T 24-125.2 HD V2 SD PREMIUM pro

Številka izdelka: 127653 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Pametni zaslon in prenos G700
  • Hitra košnja zaradi izjemno širokega 125 cm kosilnega mehanizma
  • Tempomat za nemoteno košnjo
  • Standardno sta vgrajena odbijač in lita os
  • Nizko težišče
  • 23" široke pnevmatike za najboljši oprijem
  • Polprofesionalni pogonski deli. Vključno s kompletom za mulčenje

Pametni kokpit v bencinskem traktorju za trato solo® by AL-KO T 24-125.2 HD V2 SD

Pametno in prilagojeno. S pametnim kokpitom ima uporabnik vedno vse na očeh: Za učinkovitejše delo, večji užitek v vožnji in boljše rezultate košnje. Bencinski traktor solo® by AL-KO T 24-125.2 HD V2 SD je razvit v Nemčiji in izdelan v Avstriji. Najvišja kakovost in dolgoletne proizvodne izkušnje ter inovativna pametna kabina Cockpit naredijo ta traktor za trato popolnega partnerja na vašem vrtu.

S pametnim kokpitom imate vse takoj na očeh

Z novim pametnim kokpitom solo® by AL-KO traktor za trato ne prinaša le revolucije pri košnji trate, temveč je tudi veliko bolj učinkovita in enostavna za delo. Kako deluje? Pametni telefon obrnete v pilotsko kabino in ga vstavite v stabilno držalo, ki je primerno za pametne telefone velikosti od 4 do 7 palcev. Vzpostavite povezavo Bluetooth s traktorjem in pametni kokpit se lahko zažene. Pri delu na površinah do 10.000 m² lahko vse pomembne podatke, kot so hitrost, merilnik porabe goriva, učinkovitost košnje, preostali čas in čas košnje do zdaj, skupne ure delovanja, stanje napolnjenosti baterije, prikaz naklona itd., preberete neposredno iz pilotske kabine. Da bo pametni telefon vedno pripravljen za uporabo, ima kamera solo® by AL-KO T 24-125.2 HD V2 SD vtič USB za polnjenje z vgrajeno zaščito pred prahom in dežjem.

Parkovni traktor solo® by AL-KO T 24-125.2 HD V2 SD poganja motor z močjo 14,4 kW - z zelo veliko rezervo moči. Sinhroniziran in 125 cm širok kosilni mehanizem z dvema reziloma je mogoče centralno nastaviti po višini v sedmih stopnjah od 30 mm do 90 mm. Pozimi lahko kosilni pult enostavno odstranite zaradi vzdrževanja ali uporabe traktorja kot vozila za odstranjevanje snega. Okvir iz C-profila je posebej robusten in odporen na torzijo ter v kombinaciji s serijsko nameščenim odbijačem in robustno osjo sprednjih koles iz litine zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorja kosilnice. Po želji lahko za 310-litrski zbiralnik trave naknadno vgradite elektronski sistem za praznjenje.

Košnja velikih travnikov s traktorjem solo® by AL-KO T 24-125.2 HD V2 SD je prijetna tudi zaradi 23-palčnih zadnjih koles in vrhunskega menjalnika G700, ki omogočata hitrosti do 11 km/h in zagotavljata brezhibno vožnjo čez luknje. Pri tem je vgrajeni tempomat prav tako koristen z vidika udobja in učinkovitosti. Stranski pedali za vožnjo naprej in nazaj za intuitivno vožnjo. Kosilnico je mogoče enostavno napolniti z gorivom zaradi zunanjega vratu za točenje goriva. Zaradi globoke tekalne plasti in velikega prostora za noge lahko zlahka vstopite na traktor in delate z njim. Udoben sedež lahko individualno nastavite v več stopnjah. Naš nasvet: Parkovni traktor solo® by AL-KO je s široko paleto dodatne opreme resnično vsestranski in lahko opravlja svoje delo tako pozimi kot poleti.

Kupite solo® by AL-KO bencinski traktor za trato T 24-125.2 HD V2 SD & alternative

Parkovni traktor T 24-125.2 HD V2 SD zdaj kupite v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite, da trava raste dlje, vam priporočamo traktor za visoko travo T 22-110.0 HDH-A V2 (št. izdelka 127575). Ob nakupu tega traktorja v naši spletni trgovini izkoristite storitev Premium Delivery Service. AL-KO Premium Delivery Service: Naše izdelke solo® by AL-KO dostavljajo naši stacionarni regionalni specializirani trgovci.

Naša vrhunska storitev dostave vključuje dostavo sestavljenega izdelka na vaš vrt in navodila za ravnanje s strojem, pripravljenim za uporabo. > preberi več

 

Vaše prednosti

Innovative smart Cockpit

Innovative smart Cockpit

Everything in focus with the new innovative smart Cockpit. Find out more about this comfortable solution at: https://alko-garden.de/smarte-rasentraktoren/

Premium menjalnik G700

Premium menjalnik G700

With its robust die-cast aluminium housing and improved internal components, the G700 transmission offers the strongest performance in all situations - and over a long period of time.

Maximum efficiency

Maximum efficiency

You achieve maximum efficiency thanks to the high driving and mowing speed, the wide mowing deck, the MaxAirflow technology for the optimum grass transport into the large-volume 310 litre grass catcher box.

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Forward & Reverse Pedals

Forward & Reverse Pedals

Individual pedals for forward and reverse driving provide comfortable, effective and intuitive mowing of the lawn.

Adjustable seat

Adjustable seat

Thanks to the ergonomic, extra-wide driver's seat, even mowing large areas is a pleasure. The seat can easily be adjusted forwards or backwards.
Audible fill level indicator

Audible fill level indicator

The large-volume grass collector box features an audible fill level alert which makes the user aware as soon as the collector is full to capacity.

Extra strong frame

Extra strong frame

Our lawn tractors feature torsionally rigid, durable and very stable frames with a sophisticated design providing the protection of moving parts.

Wide Tyres

Wide Tyres

The extra large tyres provide optimum traction on any surface and are gentle on the lawn.

Outstanding design

Outstanding design

The striking appearance, the clear lines and the excellent workmanship make our lawn tractors look impressive and eye catching in the garden

LED Headlights

LED Headlights

The bright LED headlights provide excellent working light in the dark. They are particularly helpful when using the lawn tractor for winter maintenance.

Easy Refuelling

Easy Refuelling

Should the tank be empty, the fuel tank can be filled quickly and conveniently via the external fuel filler flap.

Tehnični podatki

Delovna širina v cm 125 CM
Tip pogona Bancin
Model motorja B&S Intek 8240
Kubična motorja v ccm 724
Moč v kW 14.4 KW
Število gibov motorja o/mon 2900
Prenos Nožni hidrostat G700
Neto teža v kg 309 KG
Električni zagon DA
Število valjev motorja 2
Povezljivost Povezljivost
Prostornina koša v l 310 L
dim. Višina cm brez škatle 120 CM
dim. Širina cm brez škatle 130 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 256 CM
Bruto teža v kg 376 KG
Vrsta zaslona Pametni kokpit
Elektronsko praznjenje košare NE
S košem od tkanine tkanina
primeren za površine do m2 10000 QM
Višina reza min / max v mm 30 - 80 MM
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 8 L
Mulčenje DA
Izmet na stran NE
Premer prednjega kolesa v palcih 16X6.5-8
Premer zadnjega kolesa, palec "352 23X10.5-12
Hitrost vožnje naprej km/h 11 KMH
Povratne hitrost max km/h 5 KMH
Vrsta kosišča Standardno
Zapora diferenciala NE
Moč naprave v kW 14.4
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Komplet za naknadno vgradnjo za pametno povezavo no retrofit kit available
Vklj. s tempomatom DA
Primer NE
Delovna luč LED
Mera dolžina karton cm 220 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 105
Autochoke voljo NE
Širina reza v cm 125 CM
Linija izdelkov PREMIUM pro
Znamka solo® by AL-KO
Front bumper yes
Navodila za uporabo Download (5.69MB)
Download (13.95MB)
Download (1.56MB)
Izjave o skladnosti Download (658.61KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.