solo® by AL-KO T 20-105.2 HD V2 PREMIUM pro

Številka izdelka: 127650 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Pametni zaslon in prenos G700
  • Hitra košnja zaradi širokega 105 cm kosilnega mehanizma
  • Tempomat za nemoteno košnjo
  • Standardno sta vgrajena odbijač in lita os
  • Nizko težišče
  • 23" široke pnevmatike za najboljši oprijem
  • Sestavni deli pogona. Vključno s kompletom za mulčenje

Pametni  kokpit v bencinskem traktorju solo® by AL-KO T 20-105.2 HD V2 SD

Pametno in prilagojeno. S pametnim kokpitom ima uporabnik vedno vse na očeh: Za učinkovitejše delo, večji užitek v vožnji in boljše rezultate košnje. Bencinski traktor solo® by AL-KO T 20-105.2 HD V2 SD je razvit v Nemčiji in proizveden v Avstriji. Najvišja kakovost in dolgoletne proizvodne izkušnje ter inovativna pametna kabina Cockpit naredijo ta traktor za trato popolnega partnerja na vašem vrtu.

S pametnim kokpitom imate vse takoj na očeh

Z novim pametnim kokpitom solo® by AL-KO traktor za trato ne prinaša le revolucije pri košnji trate, temveč je tudi veliko bolj učinkovita in enostavna za delo. Kako deluje? Pametni telefon spremenite v pilotsko kabino in ga vstavite v stabilno držalo, ki je primerno za pametne telefone velikosti od 4 do 7 palcev. Vzpostavite povezavo Bluetooth s traktorjem in pametni kokpit se lahko zažene. Pri delu na površinah do 8.000 m² lahko vse pomembne podatke, kot so hitrost, merilnik porabe goriva, učinkovitost košnje, preostali čas in čas košnje do zdaj, skupne ure delovanja, stanje napolnjenosti baterije, prikaz naklona itd., preberete neposredno iz pilotske kabine. Da bo pametni telefon vedno pripravljen za uporabo, ima kamera solo® by AL-KO T 20-105.2 HD V2 SD vtič USB za polnjenje z vgrajeno zaščito pred prahom in dežjem.

V parkovnem traktorju  solo® by AL-KO T 20-105.2 HD V2 SD je vgrajen bencinski motor Briggs&Stratton z močjo 11,3 kW in 2.450 vrtljaji na minuto. Višino košnje na 105 cm širokem kosilnem mehanizmu lahko nastavite v sedmih korakih od 30 mm do 90 mm. Pozimi lahko kosilni mehanizem enostavno odstranite zaradi vzdrževanja ali uporabe traktorja kot vozila za odstranjevanje snega. Okvir iz C-profila je posebej robusten in odporen na torzijo ter v kombinaciji s serijsko nameščenim odbijačem in robustno osjo sprednjih koles iz litine zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorja kosilnice. Po želji lahko za 310-litrski zbiralnik naknadno vgradite elektronski sistem za praznjenje.

Košnja velikih travnikov s traktorjem solo® by AL-KO T 20-105.2 HD V2 SD je užitek tudi zaradi 23-palčnih zadnjih koles in vrhunskega menjalnika G700, ki omogočata hitrosti do 11 km/h in zagotavljata brezhibno vožnjo čez luknje. Pri tem je vgrajeni tempomat prav tako koristen z vidika udobja in učinkovitosti. Stranski pedali za vožnjo naprej in nazaj za intuitivno vožnjo. Kosilnico je mogoče enostavno napolniti z gorivom zaradi zunanjega vratu za točenje goriva. Zaradi globoke tekalne plasti in velikega prostora za noge lahko zlahka vstopite na traktor in delate z njim. Udoben sedež lahko individualno nastavite v več stopnjah. Naš nasvet: Travni traktor solo® by AL-KO je s široko paleto dodatne opreme resnično vsestranski in lahko opravlja svoje delo tako pozimi kot poleti.

Kupite solo® by AL-KO bencinski traktor za trato T 20-105.2 HD V2 SD & alternative

Naša vrhunska storitev dostave vključuje dostavo sestavljenega izdelka na vaš vrt in navodila za ravnanje s strojem, pripravljenim za uporabo. > preberi več

 

 

Vaše prednosti

Innovative smart Cockpit

Innovative smart Cockpit

Everything in focus with the new innovative smart Cockpit. Find out more about this comfortable solution at: https://alko-garden.de/smarte-rasentraktoren/

Premium menjalnik G700

Premium menjalnik G700

With its robust die-cast aluminium housing and improved internal components, the G700 transmission offers the strongest performance in all situations - and over a long period of time.

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Forward & Reverse Pedals

Forward & Reverse Pedals

Individual pedals for forward and reverse driving provide comfortable, effective and intuitive mowing of the lawn.

Adjustable seat

Adjustable seat

Thanks to the ergonomic, extra-wide driver's seat, even mowing large areas is a pleasure. The seat can easily be adjusted forwards or backwards.
Audible fill level indicator

Audible fill level indicator

The large-volume grass collector box features an audible fill level alert which makes the user aware as soon as the collector is full to capacity.

Extra strong frame

Extra strong frame

Our lawn tractors feature torsionally rigid, durable and very stable frames with a sophisticated design providing the protection of moving parts.

Wide Tyres

Wide Tyres

The extra large tyres provide optimum traction on any surface and are gentle on the lawn.

Outstanding design

Outstanding design

The striking appearance, the clear lines and the excellent workmanship make our lawn tractors look impressive and eye catching in the garden

LED Headlights

LED Headlights

The bright LED headlights provide excellent working light in the dark. They are particularly helpful when using the lawn tractor for winter maintenance.

Easy Refuelling

Easy Refuelling

Should the tank be empty, the fuel tank can be filled quickly and conveniently via the external fuel filler flap.

Tehnični podatki

Delovna širina v cm 105 CM
Model motorja B&S Intek 7200
Kubična motorja v ccm 656
Moč v kW 11.3 KW
Število gibov motorja o/mon 2450
Neto teža v kg 279 KG
Prenos Nožni hidrostat G700
Število valjev motorja 2
Električni zagon DA
Prostornina koša v l 310 L
Povezljivost Povezljivost
Bruto teža v kg 342 KG
Vrsta zaslona Pametni kokpit
dim. Širina cm brez škatle 110 CM
dim. Višina cm brez škatle 119 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 251 CM
Elektronsko praznjenje košare NE
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
primeren za površine do m2 8000 QM
Višina reza min / max v mm 30 - 80 MM
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 8 L
Mulčenje DA
Izmet na stran NE
Premer prednjega kolesa v palcih 16X6.5-8
Premer zadnjega kolesa, palec "352 23X10.5-12
Hitrost vožnje naprej km/h 11 KMH
Povratne hitrost max km/h 5 KMH
Vrsta kosišča Standardno
Moč naprave v kW 11.3
Zapora diferenciala NE
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Komplet za naknadno vgradnjo za pametno povezavo no retrofit kit available
Vklj. s tempomatom DA
Primer NE
Delovna luč LED
Mera dolžina karton cm 222 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Autochoke voljo NE
Širina reza v cm 103 CM
Linija izdelkov PREMIUM pro
Front bumper yes
Znamka solo® by AL-KO
Navodila za uporabo Download (5.69MB)
Download (13.95MB)
Download (1.56MB)
Izjave o skladnosti Download (658.61KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.