solo® by AL-KO T 16-105.6 HD V2 PREMIUM pro

Številka izdelka: 127370 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Hitra košnja zaradi velikega rezalnega mehanizma širine 105 cm
  • Upravljalni elementi so udobno dosegljivi s sedeža
  • Velik koš s prikazovalnikom polnitve
  • Udoben in nastavljiv voznikov sedež
  • Rezalni mehanizem z le malo vibracijami, učinkovit motor z močjo 9,1 kW

 

Razvit v Nemčiji, izdelan v Avstriji. T16-105.6 HD V2 vsebuje čvrste sestavne dele in je odlične kakovosti. To je traktorska kosilnica solo® by AL-KO.

 

 

Traktorska kosilnica T16-105.6 HD V2

 

Razvit v Nemčiji, izdelan v naši tovarni v Obdachu v Avstriji: traktor AL-KO se odlikuje s kakovostnimi materiali in dovršenimi funkcijami, zato je odličen partner za učinkovito košnjo velikih travnih površin. Zmogljiv motor in veliko udobja: to je traktor AL-KO. Ko se usedete na ta traktor, nimate nobene želje več, da bi svoj vrt kosili s kakim drugim strojem. Posebna prednost: z obsežnim traktorskim priborom in razširitvami, npr. kompletom za mulčenje, pripravo za odlaganje redi ali snežnimi plugi, lahko svojo traktorsko kosilnico uporabljate na različne načine.

 

Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T16-105.6 HD V2

 

Za pogon traktorske kosilnice solo® by AL-KO T16-105.6 HD V2 služi zračno hlajen motor Briggs & Stratton z močjo 9,1 kW. Višino rezanja je mogoče nastavljati v 7 stopnjah od 30 do 90 mm. Z rezalnim mehanizmom širine 105 cm in dvema nožema je mogoča košnja tudi večjega vrta. Z enostavnim posegom je rezalni mehanizem mogoče odstraniti zaradi vzdrževanja ali pri odstranjevanju snega v zimskem času.
Tog in robusten okvir iz C-profila v kombinaciji s kroglično uležajenim rezalnim mehanizmom z le malo vibracijami zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorja solo® by AL-KO T16-105.6 HD V2. Mehanizem za električno praznjenje koša 310 l je mogoče vgraditi naknadno. Kot opcijo je na to traktorsko kosilnico mogoče namestiti sprednji odbijač. Zadnja kolesa velikosti 20 zagotavljajo dober stik s podlago in vožnjo na vsakem terenu. Vgrajeni žarometi tudi v temi zagotavljajo odlično delovno osvetlitev, npr. pri odstranjevanju snega v zgodnjem jutru.

 

Nakup T16-105.6 HD V2 in druge možnosti

 

Traktorsko kosilnico solo® by AL-KO T16-105.6 HD V2 naj vam dostavi specializirani prodajalec AL-KO in jo pripravi za takojšnjo uporabo: to omogoča naša premium storitev dostave. Vstopite še danes v novo ero košnje in naročite traktorsko kosilnico solo® by AL-KOT16-105.6 HD V2 v naši spletni trgovini.
Če želite traktorsko kosilnico z motorjem AL-KO Pro, priporočamo model T15-105.6 HD-A. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.

 

Naše prednosti za vas:

 

AL-KO online premium storitev dostave: izdelke solo® by AL-KO dostavi tehnična trgovina AL-KO. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je popolnoma pripravljena za uporabo. www.al-ko.com/shop/de/solo-by-alko""> > Več o tem

"

Vaše prednosti

Maximum efficiency

Maximum efficiency

You achieve maximum efficiency thanks to the high driving and mowing speed, the wide mowing deck, the MaxAirflow technology for the optimum grass transport into the large-volume 310 litre grass catcher box.

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Forward & Reverse Pedals

Forward & Reverse Pedals

Individual pedals for forward and reverse driving provide comfortable, effective and intuitive mowing of the lawn.

Adjustable seat

Adjustable seat

Thanks to the ergonomic, extra-wide driver's seat, even mowing large areas is a pleasure. The seat can easily be adjusted forwards or backwards.
Audible fill level indicator

Audible fill level indicator

The large-volume grass collector box features an audible fill level alert which makes the user aware as soon as the collector is full to capacity.

Extra strong frame

Extra strong frame

Our lawn tractors feature torsionally rigid, durable and very stable frames with a sophisticated design providing the protection of moving parts.

Wide Tyres

Wide Tyres

The extra large tyres provide optimum traction on any surface and are gentle on the lawn.

Outstanding design

Outstanding design

The striking appearance, the clear lines and the excellent workmanship make our lawn tractors look impressive and eye catching in the garden

LED Headlights

LED Headlights

The bright LED headlights provide excellent working light in the dark. They are particularly helpful when using the lawn tractor for winter maintenance.

Easy Refuelling

Easy Refuelling

Should the tank be empty, the fuel tank can be filled quickly and conveniently via the external fuel filler flap.

Tehnični podatki

Delovna širina v cm 105 CM
Tip pogona Bancin
Model motorja B&S Intek 7160
Kubična motorja v ccm 656
Moč v kW 9.1 KW
Število gibov motorja o/mon 2450
Prenos Nožni hidrostat T3
Neto teža v kg 256 KG
Električni zagon DA
Število valjev motorja 2
Prostornina koša v l 310 L
Povezljivost nima
dim. Širina cm brez škatle 110 CM
Vrsta zaslona Nima
dim. Višina cm brez škatle 117 CM
Elektronsko praznjenje košare NE
dim. Dolžina cm brez škatle 251 CM
Bruto teža v kg 319 KG
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
primeren za površine do m2 8000 QM
Višina reza min / max v mm 30 - 80 MM
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Mulčenje DA
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 8 L
Izmet na stran NE
Premer prednjega kolesa v palcih 16X6.5-8
Premer zadnjega kolesa, palec "352 20X10.0-8
Hitrost vožnje naprej km/h 9 KMH
Povratne hitrost max km/h 4 KMH
Vrsta kosišča Standardno
Moč naprave v kW 9.1
Zapora diferenciala NE
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Komplet za naknadno vgradnjo za pametno povezavo AL-KO smart-connect Bluetooth
Primer NE
Delovna luč LED
Mera dolžina karton cm 196.5 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Autochoke voljo NE
Širina reza v cm 103 CM
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov PREMIUM pro
Front bumper optional
Navodila za uporabo Download (5.69MB)
Download (6.99MB)
Izjave o skladnosti Download (629.46KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.