solo® by AL-KO akum. rider R85.1 Li PREMIUM pro

Številka izdelka: 127617 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Brezstopenjski električni pogon za vožnjo
  • Velik Li-ionski akumulator 72 V za dolgotrajno delo
  • Obojestranska košnja do roba
  • Več udobja zaradi tihe košnje
  • Dodatna regulacija števila vrtljajev noža pri težkih delovnih pogojih
  • Udobno praznjenje koša s teleskopsko ročico in akustičnim kazalnikom polnitve
  • Tempomat in sprednji LED-žarometi

 

Okretnost, obstojnost in trajnost: to so odlike traktorske kosilnice R 85.1 AL-KO. Idealen pripomoček za srednje velik vrt s številnimi koti in vogali, z zmogljivim akumulatorskim pogonom

 

Rider R 85.1 Mala traktorska kosilnica

Majhna, vendar odlična in okretna. Rider R 85.1 je mala traktorska kosilnica, ki služi kot večnamensko orožje proti visoki travi v srednje velikem vrtu s številnimi koti in vogali. K udobju pripomorejo udoben nastavljiv sedež, volan in upravljalni elementi s preprostim upravljanjem. Te je mogoče aktivirati z majhno silo in odmikom pedala. Rider R 85.1 uporabniku ne pušča neizpolnjenih želja – zlasti ne v smislu trajnosti in košnje brez emisij

 

Tehnične podrobnosti Rider R 85.1 male traktorske kosilnice

S svojo širino rezanja 81 cm in polmerom košnje samo 50 cm je Rider R 85.1 izjemno primeren za vrt s številnimi koti in vogali ter ozkimi prehodi. Za pogon male traktorske kosilnice služi zmogljiv Li-ionski akumulator 72 V / 31 Ah, ki pri vožnji naprej omogoča hitrost 6,5 km/h, pri vzvratni vožnji pa 5,0 km/h. Višino rezanja je v 10 stopnjah mogoče centralno nastavljati od 2,5 cm do 13 cm. Pogon je brezstopenjski z nožnim hidrostatom. Velik koš je mogoče preprosto prazniti s teleskopsko ročico; akustični signal opozori, ko je koš poln. Odlično obstojnost zagotavlja zadnja os iz litega železa. Veselje pri košnji dopolnjuje še možnost obojestranske košnje do roba.

 

Nakup Rider R 85.1

Malo traktorsko kosilnico R 85.1 lahko kupite pri nas v spletni trgovini. Zahvaljujoč naši premium storitvi dostave vam naš partner napravo brezplačno in popolnoma pripravljeno za uporabo dostavi prav do vašega vrta.

 

Naše prednosti za vas

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke solo® by AL-KO dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
Neto teža v kg 173 KG
Kapacitet Ah 31
Prostornina koša v l 190 L
dim. Dolžina cm brez škatle 200 CM
dim. Višina cm brez škatle 104 CM
dim. Širina cm brez škatle 84.8 CM
S košem od tkanine tkanina
primeren za površine do m2 6000 QM
Nastavitev višine košnje Osrednji, 10-kratna
Čas delovanja baterije min 150 MIN
Mulčenje DA
Izmet na stran NE
Čas polnjenja, baterija min 720 MIN
Premer prednjega kolesa v palcih 11X4.0-5
Premer zadnjega kolesa, palec "352 13x5.0-6
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Napetost akumulatorja V 72 V
Mera dolžina karton cm 163 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 97
Širina reza v cm 81 CM
Linija izdelkov PREMIUM pro
Znamka solo® by AL-KO
Navodila za uporabo Download (33.85MB)
Izjave o skladnosti Download (124.83KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.