solo® by AL-KO akum. rider R85.1 Li PREMIUM pro

Številka izdelka: 127617 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Brezstopenjski električni pogon za vožnjo
  • Velik Li-ionski akumulator 72 V za dolgotrajno delo
  • Obojestranska košnja do roba
  • Več udobja zaradi tihe košnje
  • Dodatna regulacija števila vrtljajev noža pri težkih delovnih pogojih
  • Udobno praznjenje koša s teleskopsko ročico in akustičnim kazalnikom polnitve
  • Tempomat in sprednji LED-žarometi

 

Okretnost, obstojnost in trajnost: to so odlike traktorske kosilnice R 85.1 AL-KO. Idealen pripomoček za srednje velik vrt s številnimi koti in vogali, z zmogljivim akumulatorskim pogonom

 

Rider R 85.1 Mala traktorska kosilnica

Majhna, vendar odlična in okretna. Rider R 85.1 je mala traktorska kosilnica, ki služi kot večnamensko orožje proti visoki travi v srednje velikem vrtu s številnimi koti in vogali. K udobju pripomorejo udoben nastavljiv sedež, volan in upravljalni elementi s preprostim upravljanjem. Te je mogoče aktivirati z majhno silo in odmikom pedala. Rider R 85.1 uporabniku ne pušča neizpolnjenih želja – zlasti ne v smislu trajnosti in košnje brez emisij

 

Tehnične podrobnosti Rider R 85.1 male traktorske kosilnice

S svojo širino rezanja 81 cm in polmerom košnje samo 50 cm je Rider R 85.1 izjemno primeren za vrt s številnimi koti in vogali ter ozkimi prehodi. Za pogon male traktorske kosilnice služi zmogljiv Li-ionski akumulator 72 V / 31 Ah, ki pri vožnji naprej omogoča hitrost 6,5 km/h, pri vzvratni vožnji pa 5,0 km/h. Višino rezanja je v 10 stopnjah mogoče centralno nastavljati od 2,5 cm do 13 cm. Pogon je brezstopenjski z nožnim hidrostatom. Velik koš je mogoče preprosto prazniti s teleskopsko ročico; akustični signal opozori, ko je koš poln. Odlično obstojnost zagotavlja zadnja os iz litega železa. Veselje pri košnji dopolnjuje še možnost obojestranske košnje do roba.

 

Nakup Rider R 85.1

Malo traktorsko kosilnico R 85.1 lahko kupite pri nas v spletni trgovini. Zahvaljujoč naši premium storitvi dostave vam naš partner napravo brezplačno in popolnoma pripravljeno za uporabo dostavi prav do vašega vrta.

 

Naše prednosti za vas

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke solo® by AL-KO dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

Tehnični podatki

Znamka solo® by AL-KO
Širina reza v cm 81 CM
dim. Širina cm brez škatle 84 CM
dim. Višina cm brez škatle 104 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 200 CM
Mulčenje DA
Mera dolžina karton cm 163 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 97
Tip pogona Akumulator
Premer prednjega kolesa v palcih 11X4.0-5
Napetost akumulatorja (notranja) V 72 V
Prostornina koša v l 190 L
S košem od tkanine tkanina
Nastavitev višine košnje Osrednji, 10-kratna
Linija izdelkov PREMIUM pro
Premer zadnjega kolesa, palec "352 13x5.0-6
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Izmet na stran NE
Kapacitet (notranja) Ah 31
primeren za površine do m2 6000
Čas polnjenja, baterija min 720 MIN
Čas delovanja baterije (notranji) min 150 MIN
Neto teža v kg 173 KG
Navodila za uporabo Download (33.85MB)
Izjave o skladnosti Download (124.83KB)
Varnostni listi Download (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.