solo® by AL-KO akum. rider R85.1 Li PREMIUM pro

Številka izdelka: 127617 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Brezstopenjski električni pogon za vožnjo
  • Velik Li-ionski akumulator 72 V za dolgotrajno delo
  • Obojestranska košnja do roba
  • Več udobja zaradi tihe košnje
  • Dodatna regulacija števila vrtljajev noža pri težkih delovnih pogojih
  • Udobno praznjenje koša s teleskopsko ročico in akustičnim kazalnikom polnitve
  • Tempomat in sprednji LED-žarometi

 

Okretnost, obstojnost in trajnost: to so odlike traktorske kosilnice R 85.1 AL-KO. Idealen pripomoček za srednje velik vrt s številnimi koti in vogali, z zmogljivim akumulatorskim pogonom

 

Rider R 85.1 Mala traktorska kosilnica

Majhna, vendar odlična in okretna. Rider R 85.1 je mala traktorska kosilnica, ki služi kot večnamensko orožje proti visoki travi v srednje velikem vrtu s številnimi koti in vogali. K udobju pripomorejo udoben nastavljiv sedež, volan in upravljalni elementi s preprostim upravljanjem. Te je mogoče aktivirati z majhno silo in odmikom pedala. Rider R 85.1 uporabniku ne pušča neizpolnjenih želja – zlasti ne v smislu trajnosti in košnje brez emisij

 

Tehnične podrobnosti Rider R 85.1 male traktorske kosilnice

S svojo širino rezanja 81 cm in polmerom košnje samo 50 cm je Rider R 85.1 izjemno primeren za vrt s številnimi koti in vogali ter ozkimi prehodi. Za pogon male traktorske kosilnice služi zmogljiv Li-ionski akumulator 72 V / 31 Ah, ki pri vožnji naprej omogoča hitrost 6,5 km/h, pri vzvratni vožnji pa 5,0 km/h. Višino rezanja je v 10 stopnjah mogoče centralno nastavljati od 2,5 cm do 13 cm. Pogon je brezstopenjski z nožnim hidrostatom. Velik koš je mogoče preprosto prazniti s teleskopsko ročico; akustični signal opozori, ko je koš poln. Odlično obstojnost zagotavlja zadnja os iz litega železa. Veselje pri košnji dopolnjuje še možnost obojestranske košnje do roba.

 

Nakup Rider R 85.1

Malo traktorsko kosilnico R 85.1 lahko kupite pri nas v spletni trgovini. Zahvaljujoč naši premium storitvi dostave vam naš partner napravo brezplačno in popolnoma pripravljeno za uporabo dostavi prav do vašega vrta.

 

Naše prednosti za vas

AL-KO premium storitev dostave: naše izdelke solo® by AL-KO dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127617
EAN 4003718061871
Neto teža v kg 173 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 200 CM
dim. Višina cm brez škatle 104 CM
dim. Širina cm brez škatle 84.8 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 97
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov PREMIUM pro

Engine

Tip pogona Akumulator

Mowing System

Širina reza v cm 81 CM
Nastavitev višine košnje Osrednji, 10-kratna
Mulčenje DA
Izmet na stran NE

Working area

Primeren za površine do m2 6000 QM
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Prostornina koša v l 190 L
S košem od tkanine tkanina

Power supply

Kapacitet Ah 31
Čas polnjenja, baterija min 720 MIN
Čas delovanja baterije min 150 MIN
Napetost akumulatorja V 72 V

Traction System

Premer zadnjega kolesa, palec "352 13x5.0-6
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih

Prenosi

Navodila za uporabo Download (33.85MB)
Izjave o skladnosti Download (124.83KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.