Mini Rider solo® by AL-KO R 7-63.8 A COMFORT pro

Številka izdelka: 127486 Kmalu spet na voljo
Ponovno na voljo od 19.06.2024
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Izjemno okretna mala traktorska kosilnica, primerna za travne površine s številnimi koti in vogali
  • Zmogljiv motor AL-KO Pro 225. Preprost dostop za servisna in vzdrževalna dela
  • Lahko dosegljivi, ergonomski upravljalni elementi
  • Centralno nastavljanje višine
  • Majhna skupna širina, samo 80 cm
  • Udobno praznjenje koša s teleskopsko ročico in akustičnim indikatorjem polnitve

 

Okretnost in obstojnost: to sta odliki traktorske kosilnice R 7-63.8 A AL-KO. To je idealen pripomoček za srednje velik vrt s številnimi koti in vogali.

 

 

Mala traktorska kosilnica Rider R 7-63.8 A

 

Majhna, vendar odlična in okretna. Model Rider R 7-63.8 A kot mala traktorska kosilnica služi kot večnamensko orožje proti visoki travi v srednje velikem vrtu s številnimi koti in vogali. Majhna skupna širina, samo 80 cm – idealna za ozke uvoze v vrt. K udobju pripomorejo udoben sedež, volan in upravljalni elementi s preprostim upravljanjem. Te je mogoče aktivirati z majhno silo in odmikom pedala. Kosilnica Rider R 7-63.8 A uporabniku ne pušča neizpolnjenih želja.

 

Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice Rider R 7-63.8 A

 

S svojo širino rezanja 62 cm in polmerom košnje samo 93 cm je kosilnica Rider R 7-63.8 A izjemno primerna za vrt s številnimi koti in vogali ter ozkimi prehodi. Za pogon male traktorske kosilnice služi zmogljiv motor AL-KO Pro z močjo 4,2 kW, ki pri vožnji naprej doseže hitrost 4,5 km/h, pri vzvratni vožnji pa 1,5 km/h. Višino rezanja je v 4 stopnjah mogoče centralno nastavljati od 25 mm do 75 mm. Menjalnik ima 4 prestave za vožnjo naprej in 1 prestavo za vožnjo nazaj. Velik koš je mogoče preprosto prazniti s teleskopsko ročico in akustični signal opozori, ko je koš poln. Rezalni mehanizem s krogličnimi ležaji teče zelo mirno. Veselje pri delu dopolnjuje košnja do roba, ki je mogoča zaradi zamika ohišja kosilnice.

 

Nakup Rider R 7-63.8 A

 

Malo traktorsko kosilnico R 7-63.8 A lahko kupite pri nas v spletni trgovini. Zahvaljujoč naši premium storitvi dostave vam naš trgovec brezplačno dostavi napravo prav do vašega vrta. Če želite traktorsko kosilnico s hidrostatičnim gonilom in močnejšim motorjem, vam priporočamo večji model Rider R 7-65.8 HD.

 

Naše prednosti za vas:

 

AL-KO premium storitev dostave: Naše izdelke iz družine solo® by AL-KO dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127486
EAN 4003718059304
Neto teža v kg 120 KG
dim. Širina cm brez škatle 78 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 182.7 CM
dim. Višina cm brez škatle 117 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 98
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov COMFORT pro

Engine

Tip pogona Bancin
Autochoke voljo NE
Električni zagon DA
Kubična motorja v ccm 224
Število gibov motorja o/mon 3000
Moč v kW 4.2 KW
Primer NE
Število valjev motorja 1
Elektronsko praznjenje košare NE
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Prostornina koša v l 130 L
S košem od tkanine tkanina

Traction System

Povratne hitrost max km/h 1.5 KMH
Hitrost vožnje naprej km/h 4.5 KMH
Prenos 4 naprej/1 nazaj
Premer zadnjega kolesa, palec "352 13x5.0-6
Premer prednjega kolesa v palcih Premer prednjega kolesa v palcih

Mowing System

Širina reza v cm 62 CM
Delovna širina v cm 62 CM
Višina reza min / max v mm 25 - 75 MM
Nastavitev višine košnje Osrednji, 4-kratna
Mulčenje NE
Izmet na stran NE
Funkcijo 2v1

Working area

Primeren za površine do m2 2500 QM

Prenosi

Navodila za uporabo Download (11.81MB)
Download (9.19MB)
Download (3.22MB)
Izjave o skladnosti Download (107.87KB)
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.