Mala traktorska kosilnica solo® by AL-KO R 7-63.8 A

Številka izdelka: 127486 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Izjemno okretna mala traktorska kosilnica, primerna za travne površine s številnimi koti in vogali
  • Zmogljiv motor AL-KO Pro 225. Preprost dostop za servisna in vzdrževalna dela
  • Lahko dosegljivi, ergonomski upravljalni elementi
  • Centralno nastavljanje višine
  • Majhna skupna širina, samo 80 cm
  • Udobno praznjenje koša s teleskopsko ročico in akustičnim indikatorjem polnitve

Okretnost in obstojnost: to sta odliki traktorske kosilnice R 7-63.8 A AL-KO. To je idealen pripomoček za srednje velik vrt s številnimi koti in vogali.


Mala traktorska kosilnica Rider R 7-63.8 A

Majhna, vendar odlična in okretna. Model Rider R 7-63.8 A kot mala traktorska kosilnica služi kot večnamensko orožje proti visoki travi v srednje velikem vrtu s številnimi koti in vogali. Majhna skupna širina, samo 80 cm – idealna za ozke uvoze v vrt. K udobju pripomorejo udoben sedež, volan in upravljalni elementi s preprostim upravljanjem. Te je mogoče aktivirati z majhno silo in odmikom pedala. Kosilnica Rider R 7-63.8 A uporabniku ne pušča neizpolnjenih želja.


Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice Rider R 7-63.8 A

S svojo širino rezanja 62 cm in polmerom košnje samo 93 cm je kosilnica Rider R 7-63.8 A izjemno primerna za vrt s številnimi koti in vogali ter ozkimi prehodi. Za pogon male traktorske kosilnice služi zmogljiv motor AL-KO Pro z močjo 4,2 kW, ki pri vožnji naprej doseže hitrost 4,5 km/h, pri vzvratni vožnji pa 1,5 km/h. Višino rezanja je v 4 stopnjah mogoče centralno nastavljati od 25 mm do 75 mm. Menjalnik ima 4 prestave za vožnjo naprej in 1 prestavo za vožnjo nazaj. Velik koš je mogoče preprosto prazniti s teleskopsko ročico in akustični signal opozori, ko je koš poln. Rezalni mehanizem s krogličnimi ležaji teče zelo mirno. Veselje pri delu dopolnjuje košnja do roba, ki je mogoča zaradi zamika ohišja kosilnice.


Nakup Rider R 7-63.8 A

Malo traktorsko kosilnico R 7-63.8 A lahko kupite pri nas v spletni trgovini. Zahvaljujoč naši premium storitvi dostave vam naš trgovec brezplačno dostavi napravo prav do vašega vrta. Če želite traktorsko kosilnico s hidrostatičnim gonilom in močnejšim motorjem, vam priporočamo večji model Rider R 7-65.8 HD.


Naše prednosti za vas:

AL-KO premium storitev dostave: Naše izdelke iz družine solo® by AL-KO dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

Tehnični podatki

Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov COMFORT pro
Delovna širina v cm 62 CM
Širina reza v cm 62 CM
Višina reza min / max v mm 25 - 75 MM
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 96
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 89
Premer zadnjega kolesa, palec "352 13x5.0-6
Funkcijo 2v1
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 98
Premer prednjega kolesa v palcih 11X4.0-5
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Elektronsko praznjenje košare NE
S košem od tkanine tkanina
Povratne hitrost max km/h 1.5 KMH
Hitrost vožnje naprej km/h 4 KMH
S tvrdim košem DA
Nastavitev višine košnje Osrednji, 4-kratna
primeren za površine do m2 2500
Izmet na stran NE
Neto teža v kg 120 KG
Mulčenje NE
Prenos 4 naprej/1 nazaj
Vibracije ahw (m/s^2) 3
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Številov noža 1 ST
K vrednost (m/s^2) 2
Prestrezanje DA
Prostornina koša v l 130 L
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.