Mala rider kosilnica solo® by AL-KO R 7-65.8 HD

Številka izdelka: 127487 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Brezstopenjski hidrostatični pogon za vožnjo
  • Izjemno okretna mala traktorska kosilnica, primerna za travne površine s številnimi koti in vogali
  • Preprost dostop do motorja Briggs & Stratton pri servisiranju in vzdrževanju
  • Lahko dosegljivi, ergonomski upravljalni elementi
  • Centralno nastavljanje višine
  • Majhna skupna širina, samo 80 cm
  • Udobno praznjenje koša s teleskopsko ročico in akustičnim indikatorjem polnitve

Okretnost in obstojnost: to sta odliki traktorske kosilnice R 7-65.8 HD AL-KO. To je idealen pripomoček za srednje velik vrt s številnimi koti in vogali.


Mala traktorska kosilnica Rider R 7-65.8 HD

Majhna, vendar odlična in okretna. Rider R 7-65.8 HD kot mala traktorska kosilnica služi kot večnamensko orožje proti visoki travi v srednje velikem vrtu s številnimi koti in vogali. Ergonomsko razporejeni upravljalni elementi, dodatno gonilo za lažje krmiljenje in seveda brezstopenjsko gonilo za vožnjo postavijo to traktorsko kosilnico na višji nivo.


Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice Rider R 7-63.8 A

S svojo širino rezanja 62 cm in polmerom košnje samo 93 cm je kosilnica Rider R 7-65.8 HD izjemno primerna za vrt s številnimi koti in vogali ter ozkimi prehodi. Za pogon male traktorske kosilnice služi zmogljiv motor Briggs & Stratton 950 E, ki pri vožnji naprej doseže hitrost 6,2 km/h, pri vzvratni vožnji pa 3,8 km/h. Višino rezanja je v 4 stopnjah mogoče centralno nastavljati od 25 mm do 75 mm. Brez cukanja in prestavljanja zaradi brezstopenjskega spreminjanja hitrosti z nožnim hidrostatom. Pedala za vožnjo sta ergonomsko nameščena. Zahvaljujoč patentiranemu izklopu je mogoča tudi košnja v vzvratni smeri. Velik koš je mogoče preprosto prazniti s teleskopsko ročico in akustični signal opozori, ko je koš poln. Rezalni mehanizem s krogličnimi ležaji teče zelo mirno. Veselje pri delu dopolnjuje košnja do roba, ki je mogoča zaradi zamika ohišja kosilnice.


Nakup Rider R 7-65.8 HD

Malo traktorsko kosilnico R 7-65.8 HD lahko kupite pri nas v spletni trgovini. Zahvaljujoč naši premium storitvi dostave vam naš trgovec brezplačno dostavi napravo prav do vašega vrta. Če želite cenovno ugodnejšo malo traktorsko kosilnico s stopenjskim menjalnikom, vam priporočamo R 7-63.8 A.


Naše prednosti za vas:

AL-KO premium storitev dostave: Naše izdelke iz družine solo® by AL-KO dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

Tehnični podatki

Znamka solo® by AL-KO
Moč v kW 4 KW
Delovna širina v cm 62 CM
Širina reza v cm 62 CM
Višina reza min / max v mm 25 - 65 MM
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 223
Število gibov motorja o/mon 3000
Število valjev motorja 1
Električni zagon DA
Autochoke voljo NE
Linija izdelkov PREMIUM pro
Length in cm (Out of Box) 182.7 CM
Height in cm (Out Of Box) 117 CM
Width in cm (Out Of Box) 78 CM
Neto teža v kg 120 KG
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 98
Številov noža 1 ST
K vrednost (m/s^2) 1.5
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Prostornina koša v l 130 L
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 93
Elektronsko praznjenje košare NE
Premer prednjega kolesa v palcih 11X4.0-5
Premer zadnjega kolesa, palec "352 13x5.0-6
S tvrdim košem DA
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 3
Prenos Nožni hidrostat T1
Prestrezanje DA
Izmet na stran NE
Tip pogona Bancin
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 82
Mulčenje NE
Nastavitev višine košnje Osrednji, 4-kratna
Hitrost vožnje naprej km/h 6.2 KMH
S košem od tkanine tkanina
Vibracije ahw (m/s^2) 3
Povratne hitrost max km/h 3.8 KMH
Navodila za uporabo Download (0.00 B)
Download (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.