Ročna kosilnica AL-KO Soft Touch 2.8 HM Classic

Številka izdelka: 112664 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Izjemna okretnost
  • Rezalna tehnika brez dotika, ki prizanaša trati
  • Omogoča tiho delo brez emisij
  • Zaščita pred udarci in praskami z gumijastim odbijačem
  • Posebno rezalno vreteno s 5 noži za perfektno rezanje

Z ročno kosilnico AL-KO lahko kakovost svoje domače trate približate nivoju angleškega igrišča za golf.


Ročna kosilnica Soft Touch 2.8 HM Classic

Ročna kosilnica Soft Touch 2.8 HM Classic ne povzroča emisij, deluje tiho in je idealen partner za nego majhnega vrta. Posebno rezalno vreteno s 5 noži omogoča enakomerno in precizno rezanje trave. Čisto rezanje – kot s škarjami.


Tehnične podrobnosti ročne kosilnice Soft Touch 2.8 HM Classic

S širino rezanja 28 cm je ročna kosilnica Soft Touch 2.8 HM Classic idealen partner za nego trate do 150 m². Višino rezanja je mogoče nastaviti v štirih korakih od 14 do 35 mm. S tem, da se rezalno vreteno s 5 jeklenimi noži in spodnji nož ne dotikata, kosilnica zagotavlja precizno in čisto rezanje ter s tem odlično negovano trato. Kolesa s premerom 220 mm tečejo zelo mirno tudi na neravnem terenu. Zaradi kompaktne konstrukcije in skupne mase samo 7 kg je okretna ročna kosilnica odličen partner tudi za prizanesljivo nego manjšega vrta s številnimi koti in vogali. Kot opcija vam je na razpolago koš s prostornino 23 l.
Na portalu Vergleichsportal vergleich.org so kosilnici AL-KO Soft Touch 2.8 HM Classic dodelili najboljšo oceno 1,6 za razmerje med kakovostjo in ceno med sedmimi napravami (08/2017). Ročna kosilnica se je izkazala zlasti s preprosto uporabo in odlično okretnostjo.


Nakup ročne kosilnice Soft Touch 2.8 HM Classic in druge možnosti

Ročno kosilnico Soft Touch 2.8 HM Classic lahko udobno od doma kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin.
Če potrebujete ročno kosilnico za večje travne površine, vam priporočamo ročno kosilnico Soft Touch 38 HM Comfort.

Tehnični podatki

Delovna širina v cm 28 CM
Višina reza min / max v mm 14 - 35 MM
Število nožev vretena 5 ST
Linija izdelkov EASY
blagovno znamko blagovno znamko
Premer vretena košnje v mm 128 MM
primeren za površine do m2 150 QM
Bruto teža v kg 9 KG
Sistem rezanja Brezkontaktni noži
Neto teža v kg 7 KG
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.