Ročna kosilnica AL-KO Razor Cut 38.1 HM Premium

Številka izdelka: 113866 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Perfektný rez vďaka technológii bezkontaktného vretena
  • Veľmi ľahký a efektívny žacie systém s vysokou manévrovateľnosťou
  • Veľmi tichá prevádzka bez emisií
  • Ochrana proti nárazom a poškriabaniu vďaka gumovým nárazníkom
  • Ľahké nastavenie výšky kosenia
  • Sklopné a ergonomicky tvarované držadlo s polstrovaním
  • Žacie vreteno s guličkovými ložiskami

 

Z ročno kosilnico AL-KO lahko svojo domačo trato uredite tako, kot so urejena angleška igrišča za golf.

 

 

Ročna kosilnica Razor Cut 38.1 HM Premium

Ročna kosilnica Razor Cut 38.1 HM Premium deluje tiho in popolnoma brez emisij; je idealen pripomoček za majhen vrt. Posebno rezalno vreteno s 5 noži omogoča enakomerno in precizno rezanje trave. Čisto rezanje – kot s škarjami.

 

Tehnične podrobnosti ročne kosilnice Razor Cut 38.1 HM Premium

S širino rezanja 38 cm je ročna kosilnica Razor Cut 38.1 HM Premium idealen pripomoček za travnate površine do 250 m². Višino rezanja je mogoče nastaviti s štirimi položaji od 14 do 45 mm s skalo na obeh straneh. S tem, da se rezalno vreteno s 5 jeklenimi noži in spodnji nož ne dotikata, kosilnica zagotavlja precizno in čisto rezanje ter s tem odlično negovano trato. Kolesa s premerom 220 mm tečejo zelo mirno tudi na neravnem terenu. Zaradi kompaktne konstrukcije in skupne mase samo 8,9 kg je okretna ročna kosilnica odličen partner tudi za prizanesljivo nego manjšega vrta s številnimi koti in vogali. Kot opcijo lahko kupite prestrezalni koš 50 l za travo.

 

Nakup ročne kosilnice Razor Cut 38.1 HM Premium in druge možnosti

Ročno kosilnico Razor Cut 38.1 HM Premium lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin.
Če potrebujete ročno kosilnico za manjšo travno površino, vam priporočamo ročno kosilnico Razor Cut 28.1 HM easy.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113866
EAN 4003718061833
Neto teža v kg 8.9 KG
dim. Višina cm brez škatle 100 CM
Bruto teža v kg 10.4 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 110 CM
dim. Širina cm brez škatle 55 CM
Mera dolžina karton cm 59 CM
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Premium

Power supply

Tip pogona Ročno
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.