Ročna kosilnica AL-KO Razor Cut 28.1 HM easy

Številka izdelka: 113864 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Perfect cutting pattern due to non-contact spindle blade technology
  • Smooth running cutting system and high manoeuvrability
  • Enables quiet and emission-free working
  • Protection against knocks and scratches thanks to the rubber bumper

Z ročno kosilnico AL-KO lahko svojo domačo trato uredite tako, kot so urejena angleška igrišča za golf.

 

Ročna kosilnica Cut 28.1 HM easy

Ročna kosilnica Razor Cut 28.1 HM easy deluje tiho in popolnoma brez emisij; je idealen pripomoček za majhen vrt. Posebno rezalno vreteno s 5 noži omogoča enakomerno in precizno rezanje trave. Čisto rezanje – kot s škarjami.

 

Tehnične podrobnosti ročne kosilnice Razor Cut 28.1 HM easy

S širino rezanja 28 cm je ročna kosilnica Razor Cut 28.1 HM easy idealen pripomoček za travnate površine do 150 m². Višino rezanja je mogoče nastaviti v štirih korakih od 14 do 35 mm. S tem, da se rezalno vreteno s 5 jeklenimi noži in spodnji nož ne dotikata, kosilnica zagotavlja precizno in čisto rezanje ter s tem odlično negovano trato. Kolesa s premerom 220 mm tečejo zelo mirno tudi na neravnem terenu. Zaradi kompaktne konstrukcije in skupne mase samo 6,8 kg je okretna ročna kosilnica odličen partner tudi za prizanesljivo nego manjšega vrta s številnimi koti in vogali. Kot opcijo lahko kupite prestrezalni koš 35 l za travo.

 

Nakup ročne kosilnice Razor Cut 28.1 HM easy in druge možnosti

Ročno kosilnico Razor Cut 28.1 HM easy lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin.
Če potrebujete ročno kosilnico za večjo travno površino, vam priporočamo ročno kosilnico Razor Cut 38.1 HM Comfort.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Delovna širina v cm 28 CM
Višina reza min / max v mm 14 - 35 MM
Linija izdelkov Easy
Length in cm (Out of Box) 90 CM
Height in cm (Out Of Box) 100 CM
Width in cm (Out Of Box) 43 CM
Neto teža v kg 6.8 KG
Sistem rezanja Brezkontaktni noži
Število nožev vretena 5 ST
Premer vretena košnje v mm 128 MM
Tip pogona Ročno
Navodila za uporabo Download (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.