Robotska kosilnica solo® by AL-KO Robolinho® 700 W

Številka izdelka: 127569 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Samodejno kosi površino do 700 m², Šepetaje in tiho s 60 dB (A)
  • Varnostna senzorika jo varuje pred poškodbami in krajo
  • Preprosta namestitev in upravljanje
  • Delovanje z aplikacijo AL-KO inTouch in WLAN je preprosto.
  • Izredna okretnost in majhna teža. Lahko prenese ozke prehode od 60 cm
  • Majhen, kompakten in agilen
  • Vzpon do 45 %
  • Velika razdalja od tal za košnjo v visoki in gosti travi brez težav
  • Kosilna enota z dvojnimi noži, ki jih je mogoče obrniti
  • Vrtenje v desno in levo za štirikrat daljšo življenjsko dobo

 

Majhna, kompaktna in agilna. Robolinho® 700 W neguje vaš vrt popolnoma samodejno. Zahvaljujoč inteligentni povezavi s sistemi Smart Garden kosilnica ne le neguje vašo trato, ampak vam obenem podari veliko prostega časa.

Povezava: Z novo robotsko kosilnico Robolinho® z omogočeno aplikacijo je vrt inteligentno vzdrževan in pameten vrt postane resničnost. Nadzor prek aplikacije AL-KO inTouch je možen prek lastnega omrežja WiFi ali prek Amazon Alexa.

 

Mali tehnični čudež s povezavo na Smart Garden – robotska kosilnica Robolinho® 700 W

Kosilnico Robolinho® 700 W so razvili naši inženirji v Nemčiji, izdelali so jo strokovnjaki v Avstriji – zato smo v podjetju AL-KO Gardentech prepričani, da svojim strankam nudimo samo izdelke najboljše kakovosti. Zaradi obstojnih sestavnih delov in dovršene tehnike je Robolinho® vaš zanesljiv spremljevalec in pomočnik pri vsakodnevni negi vašega vrta. Namestitev robotske kosilnice je presenetljivo preprosta, bazna postaja je hitro postavljena in povezava s Smart Gardening se hitro izvede. Naša dovršena programska oprema in intuitivno upravljanje vam pomagata, da robotska kosilnica neguje vašo trato takrat, ko želite.

 

Tehnične podrobnosti robotske kosilnice Robolinho® 700 W

Inteligentna nega vrta in Smart Gardening z Robolinho® 700 W sta že del sedanjosti: zahvaljujoč že vgrajeni strojni opremi je robotsko kosilnico prek aplikacije inTOUCH mogoče preprosto povezati . Vsa stvar udobno teče prek vašega WiFi.Tiho delovanje (med košnjo največ 60 dB(A)) brez emisij odlikuje našo kosilnico Robolinho 700 W, ki prejema energijo iz zmogljivega in obstojnega Li-ionskega akumulatorja 5Ah Ah / 25,5 V. Tehnika premikanja, razvita v podjetju AL-KO in širina rezanja 22 cm omogočata učinkovito nego trate s površino do 700 m². Kosilnica se izogiba oviram, npr. drevesom, in je brez težav kos strmini do 45 %. Upoštevajte: pri nakupu robotske kosilnice solo® by AL-KO klini in mejna žica niso v obsegu dobave.
Višino rezanja med 25 mm in 55 mm lahko nastavljate brezstopenjsko in s tem prilagodite videz trate svojim željam. V našem edinstvenem sistemu za mulčenje z ločenim posnemalnim nožem se trava že v ohišju kosilnice na drobno razreže, nato pa se vrne na trato kot biološko gnojilo. Zato pri uporabi Robolinho® 700 W ni treba odstranjevati trave. Vgrajeni noži ostanejo zelo dolgo ostri, ker so opremljeni z dvojnimi rezili. Zanesljiva tehnika senzorjev zagotavlja največjo mogočo varnost za človeka in živali.

 

 

Nakup Robolinho® 700 W in druge možnosti

Kupite robotsko kosilnico Robolinho® 700 W preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Naši pooblaščeni prodajalci vam lahko izvedejo kompletno namestitev. Robolinho® 700 W je okolju prijazen pripomoček za nego vaše trate. Ali imate trato z velikostjo do 1.200 m2? V tem primeru vam priporočamo solo® by AL-KO Robolinho® 1200 W.

 

Naše prednosti za vas:

Povezava s Smart Garden: Z novimi modeli Robolinho® in možnostjo povezovanja postaneta inteligentna nega vrta in Smart Garden realnost. Nadzor prek aplikacije AL-KO inTouch je možen prek vašega domačega WiFi omrežja in tudi prek Amazon Alexa.

 

Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator te naprave. Datum nakupa: od 01.06.2017.

 

Tehnični podatki

Max. Naklona v % 45
Senzor za dež DA
Nastavitev višine košnje Ročno - brezstopenjsko
Naprava ima ekološki način delovanja No
Številov noža 4
Številka vstopne točke 3
Povezljivost Povezljivost
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 60
Napetost akumulatorja (notranja) V 20
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 56
Čas polnjenja, baterija min 50
Kapacitet (notranja) Ah 2.5
primeren za površine do m2 700
Čas delovanja baterije (notranji) min 60
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Premium
Širina reza v cm 22
Višina reza min / max v mm 22 - 55
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.