Robotska kosilnica solo® by AL-KO Robolinho® 700 W

Številka izdelka: 127569 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Samodejno kosi površino do 700 m², Šepetaje in tiho s 60 dB (A)
  • Varnostna senzorika jo varuje pred poškodbami in krajo
  • Preprosta namestitev in upravljanje
  • Delovanje z aplikacijo AL-KO inTouch in WLAN je preprosto.
  • Izredna okretnost in majhna teža. Lahko prenese ozke prehode od 60 cm
  • Majhen, kompakten in agilen
  • Vzpon do 45 %
  • Velika razdalja od tal za košnjo v visoki in gosti travi brez težav
  • Kosilna enota z dvojnimi noži, ki jih je mogoče obrniti
  • Vrtenje v desno in levo za štirikrat daljšo življenjsko dobo

 

Majhna, kompaktna in agilna. Robolinho® 700 W neguje vaš vrt popolnoma samodejno. Zahvaljujoč inteligentni povezavi s sistemi Smart Garden kosilnica ne le neguje vašo trato, ampak vam obenem podari veliko prostega časa.

Povezava: Z novo robotsko kosilnico Robolinho® z omogočeno aplikacijo je vrt inteligentno vzdrževan in pameten vrt postane resničnost. Nadzor prek aplikacije AL-KO inTouch je možen prek lastnega omrežja WiFi ali prek Amazon Alexa.

 

Mali tehnični čudež s povezavo na Smart Garden – robotska kosilnica Robolinho® 700 W

Kosilnico Robolinho® 700 W so razvili naši inženirji v Nemčiji, izdelali so jo strokovnjaki v Avstriji – zato smo v podjetju AL-KO Gardentech prepričani, da svojim strankam nudimo samo izdelke najboljše kakovosti. Zaradi obstojnih sestavnih delov in dovršene tehnike je Robolinho® vaš zanesljiv spremljevalec in pomočnik pri vsakodnevni negi vašega vrta. Namestitev robotske kosilnice je presenetljivo preprosta, bazna postaja je hitro postavljena in povezava s Smart Gardening se hitro izvede. Naša dovršena programska oprema in intuitivno upravljanje vam pomagata, da robotska kosilnica neguje vašo trato takrat, ko želite.

 

Tehnične podrobnosti robotske kosilnice Robolinho® 700 W

Inteligentna nega vrta in Smart Gardening z Robolinho® 700 W sta že del sedanjosti: zahvaljujoč že vgrajeni strojni opremi je robotsko kosilnico prek aplikacije inTOUCH mogoče preprosto povezati . Vsa stvar udobno teče prek vašega WiFi.Tiho delovanje (med košnjo največ 60 dB(A)) brez emisij odlikuje našo kosilnico Robolinho 700 W, ki prejema energijo iz zmogljivega in obstojnega Li-ionskega akumulatorja 5Ah Ah / 25,5 V. Tehnika premikanja, razvita v podjetju AL-KO in širina rezanja 22 cm omogočata učinkovito nego trate s površino do 700 m². Kosilnica se izogiba oviram, npr. drevesom, in je brez težav kos strmini do 45 %. Upoštevajte: pri nakupu robotske kosilnice solo® by AL-KO klini in mejna žica niso v obsegu dobave.
Višino rezanja med 25 mm in 55 mm lahko nastavljate brezstopenjsko in s tem prilagodite videz trate svojim željam. V našem edinstvenem sistemu za mulčenje z ločenim posnemalnim nožem se trava že v ohišju kosilnice na drobno razreže, nato pa se vrne na trato kot biološko gnojilo. Zato pri uporabi Robolinho® 700 W ni treba odstranjevati trave. Vgrajeni noži ostanejo zelo dolgo ostri, ker so opremljeni z dvojnimi rezili. Zanesljiva tehnika senzorjev zagotavlja največjo mogočo varnost za človeka in živali.

 

 

Nakup Robolinho® 700 W in druge možnosti

Kupite robotsko kosilnico Robolinho® 700 W preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Naši pooblaščeni prodajalci vam lahko izvedejo kompletno namestitev. Robolinho® 700 W je okolju prijazen pripomoček za nego vaše trate. Ali imate trato z velikostjo do 1.200 m2? V tem primeru vam priporočamo solo® by AL-KO Robolinho® 1200 W.

 

Naše prednosti za vas:

Povezava s Smart Garden: Z novimi modeli Robolinho® in možnostjo povezovanja postaneta inteligentna nega vrta in Smart Garden realnost. Nadzor prek aplikacije AL-KO inTouch je možen prek vašega domačega WiFi omrežja in tudi prek Amazon Alexa.

 

Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator te naprave. Datum nakupa: od 01.06.2017.

 

Vaše prednosti

Return to base at the push of a button

Return to base at the push of a button

The Home key makes it possible to interrupt mowing at any time. When the key is pressed, the automatic mower returns to its base station.

Invisible Boundary

Invisible Boundary

The boundary cable only needs to be laid around the mowing area once, then it reliably demarcates the working area.

Samostojno delo

Samostojno delo

The clearly laid-out control panel makes programming of the Robolinho a breeze. Simply enter the required times when the automatic lawnmower should operate, and leave it to work.

Made in ...

Made in ...

AL-KO have been manufacturing garden tools for over 50 years, all of which combine the latest technology and innovation. The foundation of our success started in 1966 with the production of our first petrol lawnmower in our Austrian factory in Obdach, with over 7 million more units manufactured since.

Tehnični podatki

Znamka solo® by AL-KO
Širina reza v cm 22 CM
Višina reza min / max v mm 22 - 55 MM
Linija izdelkov Premium
Length in cm (Out of Box) 60 CM
Height in cm (Out Of Box) 29 CM
Width in cm (Out Of Box) 40 CM
Nastavitev višine košnje Ročno - brezstopenjsko
Povezljivost Povezljivost
Senzor za dež DA
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 56
Hitrost vožnje naprej km/h 0.97 KMH
Čas delovanja baterije (notranji) min 60 MIN
Max. Naklona v % 45 %
Čas polnjenja, baterija min 50 MIN
Deluje s partnerskim sistemom 004, Amazon Alexa, IFTTT
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 60
Številov noža 4 ST
Naprava ima ekološki način delovanja No
Kapacitet (notranja) Ah 2.5
Napetost akumulatorja (notranja) V 18 V
Številka vstopne točke 3
Navodila za uporabo Download (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.